Professionele schoonmaakartikelen voor thuis

Bent u op zoek naar schoonmaakartikelen en schoonmaaktips om op een gemakkelijke manier uw huis schoon te maken? Dan bent u bij Thuis Schoonmaken.nl aan het juiste adres! Wij weten dat het huis schoonmaken een ondankbare en tijdrovende klus kan zijn. Door kennis, ervaring, schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen uit de professionele schoonmaakbranche (waarbij sneller werken en hoge kwaliteit aan de dagelijkse orde zijn) voor iedereen beschikbaar te stellen, proberen wij het voor iedereen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken.

Ruim assortiment bij Thuis Schoonmaken.nl

Bij Thuis Schoonmaken.nl vindt u een ruim assortiment aan professionele schoonmaakartikelen voor de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden in en rondom huis. Hierbij kunt u denken aan microvezeldoekjes of een dweilsysteem. U kunt bij Thuis Schoonmaken.nl ook terecht voor professionele schoonmaakmiddelen en schoonmaakmachines. Naast losse artikelen bieden wij ook samengestelde schoonmaaksets aan om het huis schoonmaken zo makkelijk mogelijk te maken. Benieuwd naar welke producten wij aanbieden? Bekijk dan snel ons assortiment!

Bij Thuis Schoonmaken.nl bestelt u gemakkelijk en snel online

Bij Thuis Schoonmaken.nl bestelt u gemakkelijk, snel en voordelig. De verzendkosten voor Nederland bedragen € 4,95 per bestelling. Mocht uw bestelling hoger zijn dan € 99,00, dan verzenden wij uw bestelling gratis. Wilt u graag snel beginnen met schoonmaken? Dat is geen enkel probleem! Bij Thuis Schoonmaken.nl verzenden wij onze producten dezelfde dag, mits de producten op voorraad zijn. Is uw bestelling niet helemaal naar uw zin? Dan kunt u gemakkelijk gebruikmaken van de veertien dagen retourgarantie.

Persoonlijk advies of tips bij Thuis Schoonmaken.nl

Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u meer weten over Thuis Schoonmaken.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u niet alleen alles vertellen over ons assortiment, maar kunnen u ook voorzien van tips om de klus snel te klaren. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 9:00 - 17:00 uur op telefoonnummer 073-888 60 89. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier of een e-mail sturen naar info@thuisschoonmaken.nl
Lees meer