Geen vlek te gek met de James Vlekkenverwijderaar

Geen vlek te gek met de James Vlekkenverwijderaar

Je hebt het vast wel eens gehad, een vlek van rode wijn, koffie, thee, fruit of bloed in je tapijt of op je meubels. Of is je tapijt besmeurd met vuil of na behandeling beschadigd of verkleurd? Hoe kun je deze vlekken het best tegengaan? De James vlekkenverwijderaar biedt de uitkomst voor je! In dit artikel maak je kennis met de James vlekkenverwijderaar en reken je gemakkelijk af met de vlekken die normaal zo lastig te verwijderen zijn.

James vlekkenverwijderaar biedt de oplossing

James heeft een grote expertise opgebouwd in vloeronderhoud en vlekverwijdering van diverse materialen en vloersoorten. Ze verzamelen informatie en kennis vanuit de hele wereld. James ontwikkelt in eigen huis methodieken voor het verwijderen van vlekken, onderhoud en reiniging op verschillende materialen zoals tapijt, karpet, meubelstof, laminaat en vinyl. Zo kan James oplossingen op maat aandragen voor ieder probleem. De James vlekkenverwijderaar helpt je gemakkelijk en snel die vervelende vlekken te verwijderen.
 

Het gebruik van de James vlekkenverwijderaar

Ben je benieuwd hoe je de James vlekkenverwijderaar het best kunt inzetten? Bekijk dan de vlekkenwijzer van James. Deze geeft voor dranken, etenswaren, cosmetica, hobby, vetten en olien, lichamelijk en diversen precies aan welke instructie hier het best bij past en hoe je deze vlek moet aanpakken. Er zijn vier soorten instructies en in de vlekkenwijzer zie je precies hoe je met de James vlekkenverwijderaar een bepaalde soort vlek aanpakt. Ben je benieuwd naar ons assortiment? Deze kun je vinden in ons James vlekkenverwijderaar. Misschien is de afbeelding met de vlekkenwijzer niet helemaal goed leesbaar. Klik hier voor een vergroting van de afbeelding. Let op: in de onderstaande wijzers wordt onderscheid gemaakt tussen verse vlekken en hardnekkige vlekken om met de James vlekkenverwijderaar de vlek het best kunnen verwijderen.

Wil je toch nog meer weten over de James vlekkenverwijderaar? Of heb je andere vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.  

James Vlekkenschijf voorzijdeJames Vlekkenschijf achterzijdeKommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
* Pflichtfelder