Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Tapijtreiniger

Maak uw tapijt weer professioneel schoon en laat alle vlekken verdwijnen. Bestel tapijtreiniger bij ThuisSchoonmaken.nl en maak het tapijt weer als nieuw.

Filters

    • James Interieurreiniger

    James Interieurreiniger

    Krachtige vlekverwijderaar voor de periodieke reiniging van: tapijt, vloerbedekking, meubelstof, autobekleding, boxspring, auto interieur, kinderwagen enz. James Interieurreiniger (voorheen James Water) herstelt smoezelige stoffen en geeft een frisse geur

    Krachtige vlekverwijderaar voor de periodieke reiniging van: tapijt, vloerbedekk...

    € 17,95

    Vergelijk
    • James Vlekkenwonder

    James Vlekkenwonder

    James Vlekkenwonder is een vlekverwijderaar voor de verwijdering van diverse vlekken zoals koffie, thee, fruitvlekken, rode wijn, bloed, cola, melk, eigeel etc. Ook oude vlekken zijn vaak nog gemakkelijk te verwijderen, zelfs een oude rode wijn vlek!

    James Vlekkenwonder is een vlekverwijderaar voor de verwijdering van diverse vle...

    € 15,95

    Vergelijk
    • James Vlekkenspray

    James Vlekkenspray

    James Vlekkenspray verwijdert vlekken (die niet met water verdunbaar zijn) uit uw tapijt, karpet en meubelstof. Denk daarbij aan: lijm, kauwgom, teer, hars, verf, viltstift, olie, schoensmeer, boenwas en inkt.

    James Vlekkenspray verwijdert vlekken (die niet met water verdunbaar zijn) uit u...

    € 15,95

    Vergelijk
    • Spectro Professionele Tapijtreiniger

    Spectro Professionele Tapijtreiniger

    Krachtig fris geurende tapijtreiniger van Spectro. Voor het plaatselijk verwijderen van vlekken of geheel reinigen van uw karpetten of tapijt. Toepasbaar in een sprayflacon of tapijtreinigingsmachine / shamporel machine.

    Krachtig fris geurende tapijtreiniger van Spectro. Voor het plaatselijk verwijde...

    € 24,95

    Vergelijk
    • James Vlekverwijderaar Starterset

    James Vlekverwijderaar Starterset

    Complete set James vlekverwijderingsmiddelen voor Eerste Hulp Bij Vlekongelukken in tapijt, karpet en meubelstoffen. De set is verzien van kleinformaat vlekkenreinigers bijeen verpakt tezamen met de James Vlekkenschijf en een katoenen badstof handdoek.

    Complete set James vlekverwijderingsmiddelen voor Eerste Hulp Bij Vlekongelukken...

    -13% Sale

    30,95 € 26,95

    Vergelijk
    • James Remover

    James Remover

    Kant en klare remover voor het verwijderen van diverse vlekken van harde vloeren zoals laminaat, vinyl, PVC, linoleum, marmoleum, rubber, natuur- en kunststeen.

    Kant en klare remover voor het verwijderen van diverse vlekken van harde vloeren...

    € 11,95

    Vergelijk

Door gebruik te maken van een tapijtreiniger kunt u gemakkelijk vlekken verwijderen van het tapijt. Een tapijt zorgt voor veel sfeer in huis en geeft een echt huiselijk gevoel. Wanneer hier vlekken op ontstaan is dat een echte doorn in het oog. Door de werkende stoffen in deze schoonmaakmiddelen verdwijnen de vlekken en de nare geurtjes. Binnen ons assortiment vindt u diverse opties welke ook geschikt zijn voor professioneel gebruik. Lees verder om meer te weten te komen over het gebruik van een reiniger voor tapijt in uw huis. Ontdek de voordelen van het zelf reinigen van uw tapijt.

Hoe gebruikt u een tapijtreiniger?

Niet elke tapijtreiniger werkt precies hetzelfde. Het is daarom belangrijk dat u de gebruiksaanwijzing goed doorleest voor gebruik. De omschrijving voor gebruik vindt u bij het product zelf in de omschrijving. Uiteraard staat op de achterkant van een fles ook vermeld hoe deze gebruikt moet worden. Door dit op te volgen zal u vlekken gemakkelijk kunnen verwijderen samen met de geur die hier soms bij komt. Let bij de aanschaf goed op de omschrijving, sommige producten zijn kant en klaar terwijl andere nog verdunt moeten worden. Voor kleine vlekken is een spray makkelijk te gebruiken. Grote oppervlakken zijn makkelijker te reinigen met een verdund reinigingsmiddel wat u aanbrengt met een doek.

Onaangename geurtjes verwijderen

Sommige vlekken hebben ook een onaangename geur. Als u last heeft van zulke vlekken in uw tapijt is het gelukkig niet vereist om een nieuwe aan te schaffen. Door gebruik te maken van een goede tapijtreiniger uit ons assortiment verwijdert u alle vlekken. Veel reinigingsmiddelen hebben een aangename geur die achterblijft op uw tapijt. Hierdoor ruikt uw tapijt na het behandelen nog beter als toen u hem kocht in de winkel. De nare geur wordt namelijk niet alleen verborgen maar echt verwijderd door de tapijtreiniger.

Bespaar kosten en reinig uw tapijt zelf

Wanneer een tapijt vlekken heeft of verkleurd is door vuil kunt u deze professioneel laten reinigen. U bent uw tapijt dan een aantal dagen kwijt en als u hem weer kunt ophalen ziet hij eruit als nieuw. Het nadeel hieraan is dat het best veel geld kost om een tapijt op de manier te laten reinigen. In plaats van het wegbrengen kunt u ook een tapijtreiniger gebruiken en het tapijt zelf reinigen. Hiervoor gebruikt u een professionele tapijtreiniger. De middelen die u hiervoor kunt gebruiken vindt u binnen ons assortiment. Wij bieden namelijk professionele schoonmaakmiddelen aan welke een erg goed resultaat bieden. Met een goed middel en een beetje werk heeft u weer een prachtig schoon tapijt voor een lage prijs.

De juiste reiniger voor tapijt kiezen

Binnen ons assortiment zijn er verschillende producten verkrijgbaar voor het reinigen van een tapijt. Deze schoonmaakmiddelen lossen vuil op en verwijderen nare geurtjes. Het is echter wel zo dat ze niet allemaal hetzelfde werken. Het ene product is geschikt voor lichte vlekken die makkelijk schoon te maken zijn. Maar in ons assortiment hebben wij ook een tapijtreiniger die geschikt is voor echte hardnekkige vlekken. Denk bij echte hardnekkige vlekken aan:

  • Bloed
  • Rode wijn
  • Rode sauzen

Hierbij is het beter om te kiezen voor een middel wat bedoeld is voor de meer hardnekkige vlekken. Uiteraard is het altijd zo dat snel behandelen beter is omdat de vlek dan minder tijd heeft om in te trekken. Zorg daarom dat u altijd een goede tapijtreiniger in huis heeft.

Ook uw meubels weer schoon

Een tapijtreiniger is geschikt voor het verwijderen van vlekken en nare geurtjes. Dit kan ook op uw meubels het geval zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bank waar eten of drinken op valt. Deze vlekken zijn ook schoon te maken met een reiniger voor tapijt. Voor het reinigen van meubels kunt u het best gebruik maken van een spray variant. Hiermee behandelt u makkelijk de plek waar de vlek zit door hier het middel op te sprayen. Verder werkt u hetzelfde als u zou doen op een tapijt, volgens de omschrijving op de fles. Niet elk materiaal is te behandelen met deze reiniger, neem bij twijfel contact met ons op voor deskundig advies.

Na vlekken weer als nieuw

Tapijt en meubels met vlekken zien er ouder en gebruikt uit. Dat is niet een uitstraling die veel mensen echt kunnen waarderen. Door de vlekken en verkleuringen schoon te maken met een tapijtreiniger ziet het tapijt er weer uit als nieuw. Kies een passende reiniger en verwijder alle vlekken met gemak van uw tapijt.

Bestel uw reiniger voor tapijt bij ThuisSchoonmaken.nl

Een professionele reiniger maakt het mogelijk om uw tapijt er weer uit te laten zien als nieuw. Vlekken en nare geurtjes verdwijnen snel en makkelijk. Binnen ons assortiment zijn er diverse opties verkrijgbaar met elk een krachtige werking. Als u producten besteld binnen ons assortiment zijn dit altijd professionele schoonmaakmiddelen die hun werk goed doen. Bestelt u vandaag voor 15:30 uur dan kunt u de schoonmaakmiddelen de volgende dag al in huis verwachten. Bestel een tapijtreiniger en alle andere middelen die u nodig heeft online bij ThuisSchoonmaken.nl.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 8.8 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 8.8 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 12:00 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh