De groene aanslagverwijderaar gaat groene aanslag tegen

De groene aanslagverwijderaar gaat groene aanslag tegen

Met een groene aanslag verwijderaar ben je er zeker van dat deze aanslag voor langere tijd wegblijft. Biomos is een voorbeeld van een groene aanslag verwijderaar, maar je kunt ook kiezen voor Biogroen. Met deze producten verwijder je zonder dat je een hogedrukspuit of schrobber nodig hebt, eenvoudig groene aanslag op je terras, stoep, muren, dak, schutting, houtenbeplating, trespa en je tuinstel. In dit artikel lees je alles over de groene aanslag verwijderaar!

Biomos: groene aanslag verwijderaar

De professionele groene aanslag verwijderaar Biomos is uitermate geschikt om zonder gebruik van een hogedrukspuit of schrobber de groene aanslag van algen te verwijderen. Het voordeel is daarbij dat je het op zowat elke ondergrond kunt gebruiken. Zoals eerder gezegd maakt het eigenlijk niet uit of je dit nu voor je terras, balkon of muur gebruikt, want Biomos pakt de vervuiling aan, doodt de  bacteriën die de groene aanslag vormen en zorgt ervoor dat deze aanslag voorlopig niet meer terugkomt.


Zo gebruik je de groene aanslag verwijderaar 

Voor optimaal resultaat is het van belang dat je de groene aanslagverwijderaar gebruikt op een droge en niet te warme dag. Gebruik bij voorkeur een lagedrukspuit of nevelspuit en vul deze met een verhouding van Biomos en water (1:20). Je kunt ook kiezen voor een gieter. Spuit het te reinigen oppervlak zodanig in dat deze ongeveer tien tot vijftien moet drogen. Dat is eigenlijk alles. Na enkele dagen zal de groene aanslag verwijderaar volledig zijn werk gedaan hebben en de groene aanslag, alg en mos verdwenen zijn. En dat zonder hoge drukspuit, borstelen, boenen en schrobben zonder krassen, naspoelen en zonder gevaar voor je beplanting. 

Biomos fles à 1 liter

 

Groene aanslag verwijderaar Biomos beschermt en impregneert

Vele huishoudens gebruiken schoonmaakazijn voor het verwijderen van groene aanslag. Echter is een groene aanslag verwijderaar veel beter, want het gebruik van schoonmaakazijn is schadelijk voor het milieu en zal dit product ervoor zorgen dat de aanslag weer snel terug zal zijn. De groene aanslag verwijderaar laat in tegenstelling tot schoonmaakazijn een onzichtbaar impregneerlaagje achter. Deze laag beschermt de ondergrond en zorgt ervoor dat de aanslag voorlopig niet terug zal komen en dat tot wel één jaar lang. 

Wacht niet langer, stop met het schrobben van je balkon, terras of stoep en reinig makkelijk en snel met de groene aanslag verwijderaar als Biomos of Biogroen. Bekijk direct de aanbiedingen van ThuisSchoonmaken.nl 
   

Reacties

 1. Gerrald van Veghel Gerrald van Veghel

  Beste,

  We instrueren onze medewerkers altijd het oppervlak goed nat te maken. Dat het zo'n 12 a 15 minuten nat is waardoor het product goed zijn werk kan doen. Wellicht is er wat te zuinig aan gedaan ondanks dat wat hogere dosering.

 2. Gerrald van Veghel Gerrald van Veghel

  Beste Niels,

  Alles valt en staat met de staat van het schilderwerk. Krachtige verf is zeker bestand tegen dit product. Echter raad ik je aan het eerst op een onopvallende plek te proberen voordat je je onbewust je schilderwerk aantast.

  Met vriendelijke groet,
  ThuisSchoonmaken.nl

  Gerrald van Veghel

 3. Timmer Dirk Timmer Dirk

  Dit is het tweede jaar dat ik biomos/groen gebruik. Zeker twee keer per jaar, zo niet 3 keerg. Wil het goed effect hebben op de tuintegels dan gebruik ik met spuiten een veel hogere hoeveelheid 1 op 6/7 dan staat aangegeven 1 op 20. Op plekken waar niet veel zon komt gaat niet al het groen weg en dan herhaal ik het weer als het 1 tot 2 dagen droog is. Toch op die plekken blijft het moeizaam en neemt het groen weer snel toe. Wat doe ik niet goed?

 4. Gerrald van Veghel Gerrald van Veghel

  Beste Gerrit,

  Biomos kunt u veilig gebruiken op zowat iedere ondergrond. Dus ook op uw buitenmuur.

  Naar verwachting zal dat geen enkel probleem geven daar het ook bestand is tegen weersinvloeden.

  We adviseren u wel te allen tijde een proefstuk te plaatsen.

 5. Gerrald van Veghel Gerrald van Veghel

  Beste Martijn,

  Op ThuisSchoonmaken.nl vind je producten uit de professionele schoonmaakbranche. Deze zijn in veel gevallen anders van samenstelling dan die uit de consumentenmarkt.

  Biomos en Biogroen hebben de eigenschap om groene aanslag te verwijderen en een beschermlaag achter te laten waardoor de aanslag niet snel terug zal komen. Echter betekend dat niet dat dit definitief zal zijn. Door tweemaal per jaar (voorjaar en najaar) een oplossing van water en Biogroen of Biomos te spuiten zal deze aanslag weinig kans hebben om terug te komen.

  Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat graag van je.

  Met vriendelijke groet,
  ThuisSchoonmaken.nl

  Gerrald van Veghel

 6. Gerrald van Veghel Gerrald van Veghel

  Beste Martijn,

  In principe is dit soort verf bestand tegen de groene aanslag reiniger. Echter adviseren we altijd een proefstuk te zetten op een onopvallende plek om vervolgens te ondergrond te controleren.

 7. Gerrald van Veghel Gerrald van Veghel

  Jazeker, juist met dit weer!

  Let op: gebruik het niet in de felle najaarszon) maar bij of na zonsondergang. Tevens raden we je aan om niet enkele uren voordat er een bui kan komen te gaan spuiten.

  Succes!

 8. arjan arjan

  Kan ik met deze temperaturen ook nog gebruik maken van alg en mos bestrijding over de bestrating?

 9. Jan Verstegen Jan Verstegen

  Verleid door de prijs ben ik toch maar eens overgestapt op Biogroen dit na 3 jaar tevreden Biomos gebruikt te hebben en ik kan als inmiddels ervaringsdeskundige zeggen dat beide producten exact het zelfde en net zo goed werken.
  Mij zie je zeker terug voor het voordelige Biogroen.

 10. Ineke van der steen Ineke van der steen

  Echt ideaal dat je bijna niets hoeft te doen voor een goed resultaat. Biomos werkt erg fijn!

 11. Bert Bert

  Inspuiten en verdere niets meer doen?? Ja het klinkt enig sinds ongeloofwaardig maar het werkt fantastisch. Ik kan maar een nadeel bedenken: waar moet ik nu mijn hogedrukreiniger nog voor gebruiken?

 12. Erik van Esch Erik van Esch

  Top product vroeger moest ik een halve dag met de hogedrukreiniger aan de slag.. Nu is het opspuiten even wachten en weg groene aanslag.

 13. Hans van Tilburg Hans van Tilburg

  Bedankt voor de tip over jullie product Biomos. Het werkt inderdaad geweldig, na een dag was mijn stoep zonder schrobben of het werken met de hogedrukreiniger helemaal schoon. Simpelweg opspuiten en klaar.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden