Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 14 dagen retourrecht

Crohill

Filters

    Geen producten gevonden...

De missie van Crohill is schoonmaken lichter, sneller, schoner en duurzamer te maken. Crohill ontwikkeld zelf methodes en combineren producten en chemie op een slimme manier, zodat het resultaat schoon is en beter zal zijn dan u gewend bent.

Zo introduceerde Crohill de Smart Cleaning methode. De methode verhoogt de schoonmaakkwaliteit, verlaagt de werkdruk, vermindert de fysieke belasting van schoonmaakwerkzaamheden én zorgt voor een hoger rendement. 

Crohill schoonmaakartikelen koopt u bij Thuis Schoonmaken.nl

Mede door het verhogen van kwaliteit, een verlaging van de fysieke belasting en dus een hoge mate van efficiency hebben wij ons assortiment uitgebreid met een aantal zeer geschikt bevonden Crohill schoonmaakmaterialen. Alle materialen hebben wij uitvoerig getest en zijn uitermate geschikt bevonden, door hun eenvoud in gebruik en lange levensduur en kwalitatief hoog resultaat.

Meer info over Crohill schoonmaakproducten

Heeft u vragen over het merk Crohill? Of over hun microvezel smart concept? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 9:00 - 17:00 uur op telefoonnummer 073-888 60 89. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9 / 10 - 2085 Reviews @ KiyOh