Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 14 dagen retourrecht

Impressed

Filters

    Geen producten gevonden...

De IMPRESSED®-lijn bestaat uit een selectie van kwalitatief hoogwaardige onderhoudsproducten voor (binnen- en) buitengebruik.

De producten kunnen onder meer gebruikt worden op hout, vlechtwerk, sierbestrating, natuursteen, chroom en rvs, glas, kunststof en metaal en diverse soorten weefsel. Een aantal producten maakt gebruik van nanotechnologie, die ervoor zorgt dat de werking van het product extra intensief of duurzaam is.

Voor gebruik op o.a. terrassen, tuinmeubilair en buitenkeukens is er de 'groene' productlijn. Een apart onderdeel vormen de producten die actief of preventief werken tegen spinnen en insecten. En net dat onderdeel hebben we momenteel opgenomen in ons assortiment.

Impressed Insectclean is een product wat ervoor zorgt dat spinnen webben aanleggen voor de spin een moeilijke opgave wordt. Het oppervlak zal geconserveerd worden waardoor de spin zijn web er niet meer kan plaatsen daardat deze simpel weg niet meer hecht. De spin zal op zoek gaan naar een andere plek. Het milieuvriendelijk en spinnen weerende product Insectclean is niet giftig. Daarnaast zorgt de natuurlijke conserveringslaag ervoor dat de vervuiling veroorzaakt door spinnen, luizen, vliegen, muggen, wespen, witte vlieg, wants, trips en spint wordt afgestoten waardoor het behandelde oppervlak langdurig schoon blijft.

Impressed Insect Clean Spider Free is tot 6 maanden werkzaam. (afhankelijk van weersinvloeden en spin- of insectpopulaties). Door de plaatsen waar de insecten zich ophouden 2x per jaar te behandelen zal de overlast tot een absoluut minimum beperkt worden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9 / 10 - 2085 Reviews @ KiyOh