Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Microvezelschoonmaakartikelen

Microvezelschoonmaakartikelen gaan verder dan alleen maar microvezelschoonmaakdoeken. Ook de toepassingen met hulpstukken zorgen ervoor dat de schoonmaakklussen gemakkelijker, sneller en veiliger kunnen worden uitgevoerd.

Filters

  • Set Tegels en Glas Schoonmaken

  Set Tegels en Glas Schoonmaken

  Greenspeed set voor tegels en glas te reinigen, compleet met 2-delige telescoopsteel, tweemaal Greenspeed MultiMop en tweemaal Glasmop inclusief handige sprayflacon.

  Greenspeed set voor tegels en glas te reinigen, compleet met 2-delige telescoops...

  -10% Sale

  86,45 € 77,50

  86,45 € 77,50

  • Set Vloeren Dweilen (2x mop)

  Set Vloeren Dweilen (2x mop)

  Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem / dweilset compleet met twee Greenspeed microvezel Twistmoppen en vulfles. Nooit meer moppen uitwringen of emmers water sjouwen!

  Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem / dweilset compleet met twee Greenspeed microv...

  € 84,95

  € 84,95

  • ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset

  ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset

  Gebruik geen 'dure' reinigingsmiddelen meer! Met deze microvezeldoeken (set à 3 stuks) reinigt u voortaan alle oppervlakken in uw huis met alleen water.

  Gebruik geen 'dure' reinigingsmiddelen meer! Met deze microvezeldoeken (set à 3...

  -35% Sale

  24,40 € 15,95

  24,40 € 15,95

  • Greenspeed Splinky Diamond spons

  Greenspeed Splinky Diamond spons

  De Greenspeed Splinky spons is gemaakt van microvezel en verhard polyester. Hierdoor is reinigen en schrobben in één handeling mogelijk en dat met alleen water.

  De Greenspeed Splinky spons is gemaakt van microvezel en verhard polyester. Hier...

  € 4,27

  € 4,27

Het gebruik van microvezel verdient een nadere positieve uitleg. Niet alleen om de goede reinigende werking en de vriendelijkheid voor het milieu. Nee, ook de toepassingen met hulpstukken zorgen ervoor dat de schoonmaakklussen gemakkelijker, sneller en veiliger kunnen worden uitgevoerd.

Een van de klussen die nog wel eens wordt uitgesteld, is het schoonmaken van alle tegels in de badkamer of het toilet. Ja, dat deel waar we gemakkelijk bij kunnen, daar hebben we geen hekel aan. Maar de hoge delen zijn een ander verhaal. Als je goed kijkt, zie je vaak wat de reikwijdte qua hoogte van de schoonmaakster is. Schone bogen op de tegels in plaats van een egaal schone wand. Het is ook niet optimaal met een trapje in de badkamer, wankelend boven het bad of op je tenen staand op de badrand. En daarbij, in de ene hand een doek of spons en met de ander proberen om enige stabiliteit te houden.

Met de juiste microvezeldoeken en hulpstukken kun je veilig met twee benen op de grond blijven staan en toch de tegels tot aan het plafond schoonmaken. Op eenzelfde manier kun je zelfs ramen wassen of hoge deuren schoonmaken. Met een verstelbare steel en hierop een microvezelmop kunnen zowel hoge als lage delen streeploos en veilig, snel en goed schoongemaakt worden.

< terug

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9 / 10 - 2112 Reviews @ KiyOh