• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Microvezelschoonmaakartikelen (4)

Microvezelschoonmaakartikelen gaan verder dan alleen maar microvezelschoonmaakdoeken. Ook de toepassingen met hulpstukken zorgen ervoor dat de schoonmaakklussen gemakkelijker, sneller en veiliger kunnen worden uitgevoerd.
Toepassing
Vervuiling
Gratis Verzending
 Set Tegels en Glas Schoonmaken
Set Tegels en Glas Schoonmaken
€86,45 €77,50
Gratis Verzending
 Set Vloeren Dweilen (2x mop)
Set Vloeren Dweilen (2x mop)
€84,95
Sale
 ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset
ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset
€24,40 €15,95
Greenspeed Splinky Diamond spons
€4,27
Toon 1 - 4 van 4

Microvezelschoonmaakartikelen

Het gebruik van microvezel verdient een nadere positieve uitleg. Niet alleen om de goede reinigende werking en de vriendelijkheid voor het milieu. Nee, ook de toepassingen met hulpstukken zorgen ervoor dat de schoonmaakklussen gemakkelijker, sneller en veiliger kunnen worden uitgevoerd.

Een van de klussen die nog wel eens wordt uitgesteld, is het schoonmaken van alle tegels in de badkamer of het toilet. Ja, dat deel waar we gemakkelijk bij kunnen, daar hebben we geen hekel aan. Maar de hoge delen zijn een ander verhaal. Als je goed kijkt, zie je vaak wat de reikwijdte qua hoogte van de schoonmaakster is. Schone bogen op de tegels in plaats van een egaal schone wand. Het is ook niet optimaal met een trapje in de badkamer, wankelend boven het bad of op je tenen staand op de badrand. En daarbij, in de ene hand een doek of spons en met de ander proberen om enige stabiliteit te houden.

Met de juiste microvezeldoeken en hulpstukken kun je veilig met twee benen op de grond blijven staan en toch de tegels tot aan het plafond schoonmaken. Op eenzelfde manier kun je zelfs ramen wassen of hoge deuren schoonmaken. Met een verstelbare steel en hierop een microvezelmop kunnen zowel hoge als lage delen streeploos en veilig, snel en goed schoongemaakt worden.

< terug