Terug

Tijdens de vakantieperiode (= tot medio september) zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Microvezels: het wonder ontrafeld

Microvezelschoonmaakartikelen gaan verder dan alleen maar microvezelschoonmaakdoeken. Ook de toepassingen met hulpstukken zorgen ervoor dat de schoonmaakklussen gemakkelijker, sneller en veiliger kunnen worden uitgevoerd.

Filters

  • Set Tegels Schoonmaken

  Set Tegels Schoonmaken

  Greenspeed tegelwand reinigingsset. Compleet met 2x Greenspeed MultiMop, 2-delige uitschuifbare telescoopsteel en sprayflacon. Met deze set heeft u géén huishoudtrap meer nodig.

  Greenspeed tegelwand reinigingsset. Compleet met 2x Greenspeed MultiMop, 2-delig...

  € 67,50

  Vergelijk
  • Set Tegels en Glas Schoonmaken

  Set Tegels en Glas Schoonmaken

  Greenspeed set voor tegels en glas te reinigen, compleet met 2-delige telescoopsteel, tweemaal Greenspeed MultiMop en tweemaal Glasmop inclusief handige sprayflacon.

  Greenspeed set voor tegels en glas te reinigen, compleet met 2-delige telescoops...

  -10% Sale

  86,45 € 77,50

  Vergelijk
  • ThuisSchoonmaken Dweilset (2x mop)

  ThuisSchoonmaken Dweilset (2x mop)

  Een uitermate geschikt dweilsysteem voor het dagelijks snel, streeploos en grondig schoonmaken van zowat alle soorten vloeren zonder emmers water te hoeven vullen of moppen uit te wringen! Complete set incl. twee microvezel vlakmoppen en vulfles.

  Een uitermate geschikt dweilsysteem voor het dagelijks snel, streeploos en grond...

  € 56,95

  Vergelijk
  • ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset

  ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset

  Gebruik geen 'dure' reinigingsmiddelen meer! Met deze microvezeldoeken (set à 3 stuks) reinigt u voortaan alle oppervlakken in uw huis met alleen water.

  Gebruik geen 'dure' reinigingsmiddelen meer! Met deze microvezeldoeken (set à 3...

  -35% Sale

  24,40 € 15,95

  Vergelijk
  • Greenspeed Splinky Diamond spons

  Greenspeed Splinky Diamond spons

  De Greenspeed Splinky spons is gemaakt van microvezel en verhard polyester. Hierdoor is reinigen en schrobben in één handeling mogelijk en dat met alleen water.

  De Greenspeed Splinky spons is gemaakt van microvezel en verhard polyester. Hier...

  € 4,27

  Vergelijk
  • Set Vloeren Dweilen (2x mop)

  Set Vloeren Dweilen (2x mop)

  Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem / dweilset compleet met twee Greenspeed microvezel Twistmoppen en vulfles. Nooit meer moppen uitwringen of emmers water sjouwen!

  Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem / dweilset compleet met twee Greenspeed microv...

  € 84,95

  Vergelijk

Microvezeldoeken zijn er in vele soorten en maten en worden sinds de introductie in de professionele
schoonmaak een wonderlijke werking toebedeeld. Maar waarom de toevoeging wonder?

'Wonderlijke doek'

Iedereen was tot de komst van deze doeken stellig van mening dat je alleen maar kon schoonmaken met een flinke scheut reinigingsmiddel. Tot de ‘wonderlijke doek’ zijn intrede deed. Maar hoe werkt een wonder? Door een uniek bewerkingsproces is de vezel van de doek gesplitst, waardoor een omvangrijk stelsel ontstaat van holle buisjes en haakjes welke een zeer groot absorberend vermogen hebben. Duizenden weerhaakjes schrapen het vuil van het schoon te maken oppervlak. Door het absorberende vermogen zuigen ze het vuil naar binnen en houden ze het stevig vast. Dit is ook de reden dat ze eigenlijk niet met de hand uit te spoelen zijn. Om het vuil te verwijderen zul je ze echt in een wasmachine moeten wassen (is ook veel hygiënischer). Pas daarna hebben ze hun volledige reinigingskracht weer terug.

Maar het gebruik van microvezel schoonmaakproducten verdient een nadere positieve uitleg. Niet alleen om de goede reinigende werking en de vriendelijkheid voor het milieu. Nee, ook de toepassingen met hulpstukken zorgen ervoor dat de schoonmaakklussen gemakkelijker, sneller en veiliger kunnen worden uitgevoerd.

Het schoonmaken van tegelwanden

Een van de klussen die nog wel eens wordt uitgesteld, is het schoonmaken van alle tegels in de badkamer of het toilet. Ja, dat deel waar we gemakkelijk bij kunnen, daar hebben we geen hekel aan. Maar de hoge delen zijn een ander verhaal. Als je goed kijkt, zie je vaak wat de reikwijdte qua hoogte van de schoonmaakster is. Schone bogen op de tegels in plaats van een egaal schone wand. Het is ook niet optimaal met een trapje in de badkamer, wankelend boven het bad of op je tenen staand op de bad rand. En daarbij, in de ene hand een doek of spons en met de ander proberen om enige stabiliteit te houden.

Veilig werken

Met de juiste microvezeldoeken en hulpstukken kun je veilig met twee benen op de grond blijven staan en toch de tegels tot aan het plafond schoonmaken. Op eenzelfde manier kun je zelfs ramen wassen of hoge deuren schoonmaken. Met een verstelbare steel en hierop een microvezelmop kunnen zowel hoge als lage delen streeploos en veilig, snel en goed schoongemaakt worden.

 

terug

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8,9 / 10 - 2639 Reviews @ KiyOh