• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Microvezels: het wonder ontrafeld (6)

Microvezeldoeken zijn er in vele soorten en maten en worden sinds de introductie in de professionele schoonmaak een wonderlijke werking toebedeeld. Maar waarom de toevoeging wonder?
Toepassing
Vervuiling
Sale
 ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset
ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset
€24,40 €15,95
3 stuks Greenspeed Basic microvezeldoek
€9,95
3 stuks Greenspeed Original microvezeldoek
€14,95
Sale
 ThuisSchoonmaken Microvezel Droogdoek 61x46cm
ThuisSchoonmaken Microvezel Droogdoek 61x46cm
€15,49 €9,95
3 stuks Greenspeed Glasdoek
€16,95
Sprayflacon
€4,75
Toon 1 - 6 van 6

Microvezels: het wonder ontrafeld

Microvezeldoeken zijn er in vele soorten en maten en worden sinds de introductie in de professionele
schoonmaak een wonderlijke werking toebedeeld. Maar waarom de toevoeging wonder?

Iedereen was tot de komst van deze doeken stellig van mening dat je alleen maar kon schoonmaken met een flinke scheut reinigingsmiddel. Tot de ‘wonderlijke doek’ zijn intrede deed. Maar hoe werkt een wonder? Door een uniek bewerkingsproces is de vezel van de doek gesplitst, waardoor een omvangrijk stelsel ontstaat van holle buisjes en haakjes welke een zeer groot absorberend vermogen hebben. Duizenden weerhaakjes schrapen het vuil van het schoon te maken oppervlak. Door het absorberende vermogen zuigen ze het vuil naar binnen en houden ze het stevig vast. Dit is ook de reden dat ze eigenlijk niet met de hand uit te spoelen zijn. Om het vuil te verwijderen zul je ze echt in een wasmachine moeten wassen (is ook veel hygiënischer). Pas daarna hebben ze hun volledige reinigingskracht weer terug.

Let op: het wassen met wasverzachter vult de poriën in de doek en maakt de weerhaakjes zacht zodat het wonder uit het doekje verdwijnt. Gebruik dus geen wasverzachter en behoud het wonder!


< terug