• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Column ramen wassen (9)

Het is altijd weer even schrikken als de eerste zonnestralen zich laten zien in het voorjaar. De laagstaande zon verhult niets meer. Iedere veeg, vlek en streep op de ramen wordt ineens pijnlijk duidelijk.
Toepassing
Vervuiling
Moerman Raamwasser compleet 35 cm
€16,95
Sale
 Set Ramen Wassen
Set Ramen Wassen
€50,28 €45,50
Sale
 Unger Raamwisser (S) - Raamtrekker
Unger Raamwisser (S) - Raamtrekker
€21,50 €16,95
Unger Inwasser - 35 cm
€16,95
Unger Vervangrubber 105 cm zacht
€6,50
Sale
 Unger Visa Versa Raamwisser
Unger Visa Versa Raamwisser
€33,95 €29,95
Tana Manudish Original (fles à 1 liter)
€3,95
Spontex Glazenwasserspons (Azella 86)
€1,50
Greenspeed Glasdoek 40 x 40 cm
€5,95
Toon 1 - 9 van 9

Column ramen wassen

Het is altijd weer even schrikken als de eerste zonnestralen zich laten zien in het voorjaar. De laagstaande
zon verhult niets meer. Iedere veeg, vlek en streep op de ramen wordt ineens pijnlijk duidelijk. Hoe krijgen we de ramen nu streeploos schoon.

Iedereen heeft hier tips voor. Van een ui in het water tot het opwrijven van de ramen met krantenpapier. Ik zie dit laatste al gebeuren. De glazenwasser met stapels kranten onder de arm de ladder op. Spiritus wordt ook nog wel eens genoemd maar dat is vooral een mooie oplossing als je je ramen een extra blauwe gloed wilt geven. Nee! Nee! En nog eens nee voor alle goedbedoelde 'tips van oma'. Want zo noem ik bovenstaande 'hulpjes'.

Hoe dan wel? Zorg in ieder geval voor goed materiaal. Dus een trekker waarvan het rubber te verwisselen is en gebruik een beetje afwasmiddel. Je glazen worden hiervan immers bij de afwas ook streeploos. Was het raam met een spons of inwasser (een soort spons met een handvat) Maak hiermee het raam schoon, droog de randen en maak in diezelfde beweging de kozijnen schoon. Uiteindelijk trek je het raam droog met de raamtrekker. De minder bedreven glazenwassers kunnen de laatste verstoringen met een droge glasdoek verwijderen. Laat die laagstaande zon maar weer komen!"


< terug