Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

RVS mooi houden

RVS mooi houden zonder chemicaliën te gebruiken met de Greenspeed Diamond microvezeldoek en Diamond spons.

Filters

  • Greenspeed Diamond Microvezeldoek

  Greenspeed Diamond Microvezeldoek

  Greenspeed Diamond microvezeldoek voor het in één handeling krachtig schoonmaken en tegelijk intensief schrobben van bijvoorbeeld vette tegels of RVS.

  Greenspeed Diamond microvezeldoek voor het in één handeling krachtig schoonmak...

  € 7,68

  Vergelijk
  • Greenspeed Splinky Diamond spons

  Greenspeed Splinky Diamond spons

  De Greenspeed Splinky spons is gemaakt van microvezel en verhard polyester. Hierdoor is reinigen en schrobben in één handeling mogelijk en dat met alleen water.

  De Greenspeed Splinky spons is gemaakt van microvezel en verhard polyester. Hier...

  € 4,27

  Vergelijk
  • Wiro Universele Reinigingssteen 700 gram (inclusief 2x spons)

  Wiro Universele Reinigingssteen 700 gram (inclusief 2x spons)

  Wiro Universele Reiniger, reinigt, polijst en beschermt in één handeling! Dit kalk- en vet oplossend product is toepasbaar op een legio aan materialen. Standaard met 2 sponzen.

  Wiro Universele Reiniger, reinigt, polijst en beschermt in één handeling! Dit ...

  € 19,95

  Vergelijk
  • Sop SuperReiniger (ontvetter)

  Sop SuperReiniger (ontvetter)

  Zeer krachtige ontvetter voor het verwijderen van zware vervuiling en aanslag van vet, roet, nicotine, kaarsen, uitlaatgassen, straatvuil, verkeersvuil, etc.

  Zeer krachtige ontvetter voor het verwijderen van zware vervuiling en aanslag va...

  € 8,26

  Vergelijk
  • Sop Oven- & Grillreiniger

  Sop Oven- & Grillreiniger

  Kant en klare BBQ, oven en grillreiniger voor het schoonmaken van uw oven, grill, barbecue en bakplaat. Deze ovenreiniger verwijdert moeiteloos ingebrande vetten en aangekoekte suikers.

  Kant en klare BBQ, oven en grillreiniger voor het schoonmaken van uw oven, grill...

  € 9,95

  Vergelijk
  • Tana Grease Perfect - Keukenontvetter en reiniger

  Tana Grease Perfect - Keukenontvetter en reiniger

  De Tana Grease Perfect keukenreiniger is een ecologische ontvetter met het Ecoflowerlabel, die snel en gemakkelijk in gebruik is. Ideaal voor schoonmaken van uw keuken.

  De Tana Grease Perfect keukenreiniger is een ecologische ontvetter met het Ecofl...

  € 8,95

  Vergelijk

Een veel gestelde vraag is hoe kunnen we het in de keuken verwerkte roestvrij staal het beste schoonmaken en schoon houden. Nu hangt het er een beetje vanaf waar dat het rvs verwerkt
is. Bij de wasbak is namelijk een andere behandelwijze van toepassing dan bij de afzuigkap. Dit heeft te maken met de soort van vervuiling. De wasbak is het makkelijkste te onderhouden
wanneer deze met regelmaat gepolijst wordt met een middel zonder schuurkorrel of met Wiro univerzeelsteen.

Greenspeed Diamond microvezeldoek; ontvetten met alleen water

Voor alle andere rvs-onderdelen heeft Greenspeed een unieke doek ontwikkeld: de diamonddoek. Deze doek met verharde stukken reinigt het rvs zonder dat hierbij reinigingsmiddelen nodig zijn. Deze wordt al jaren naar tevredenheid ingezet voor het onderhoud van rvs.

Eerst oude lagen verwijderen

Vaak zijn de afzuigkappen, ovens en eventueel koelkasten al jaren schoongemaakt met een olieachtig product. Hierbij is laag op laag gezet zonder deze ooit te verwijderen. Het advies luidt dan ook om eerst de tanden maar eens in deze laag te zetten zodat de doffe en donkere kleur als eerste verwijderd wordt en het mooie glanzende rvs weer zichtbaar wordt. Helaas gaat dit niet zo gemakkelijk. Laag voor laag dient deze verwijderd te worden zonder hierbij te schuren. Het gemakkelijkste is dan ook om een gedeelte in te zetten met een ontvetter in deze met een zachte schuurspons te activeren. vervolgens de vervuiling verwijderen met een schone vochtige doek en beide handelingen blijven herhalen tot dat het gewenste resultaat behaald is. Als laatste opwrijven met een licht vochtige microvezeldoek. En wanneer er geen beschadigingen uit het verleden zichtbaar zijn vooral geen olieachtige of vette producten meer gaan gebruiken. 

Wanneer blijkt dat er beschadigingen of andere verstoringen zichtbaar blijven, dient er helaas toch een beschermingslaagje te worden aangebracht. Onthoud dan dat dit laagje er wel weer vanaf moet voordat er een nieuwe overheen gaat.

 

terug

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9,1 / 10 - 2759 Reviews @ KiyOh