• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beschermdoppen Scratchnomore (7)

Scratchnomore ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten voorkomen.
Scratchnomore Minifixx 35 x 18mm incl. beschermvoetje
€1,50
Scratchnomore Footclick 2 beschermvoet (vervangdeel)
€1,25
Scratchnomore Footclick 2 incl. beschermvoetje
€1,50
Scratchnomore Footfixx Hollow incl. beschermvoetje
€2,18
Scratchnomore Footfixx Threaded incl. beschermvoetje
€2,18
Scratchnomore Chairfixx met pin
€1,50
Scratchnomore Multifixx incl. beschermvoetje
€1,90
Toon 1 - 7 van 7

Beschermdoppen Scratchnomore

Zo nu en dan loop je ineens tegen een simpel maar geweldig product aan. Door een opdrachtgever werd ik benaderd om een nieuwe beschermlaag op een vloer aan te brengen. Dit omdat er zoveel krassen in de nieuwe vloer zaten. Het leek mij verstandiger om eerst eens te kijken naar de oorzaak van het probleem. Daar was geen hogere wiskunde voor nodig, harde kunststof doppen en wieltjes onder het meubilair veroorzaakten diepe krassen in de vloer.

Mooi! Nu het probleem bekend is, kon ik op zoek gaan naar een oplossing. En wat is er op de markt? Vilt in alle soorten en maten. Met plakkers, spijkers of schroeven zijn ze onder het meubilair te bevestigen. Eén nadeel, vilt wordt snel plat en hard vooral als het zand of vocht tegenkomt met ook krassen als gevolg. En dan hebben we het nog niet over de lijmresten die na het slijten van het viltje op de vloer achterblijven.

Na wat gesprekken met de vloerproducent kwam er eindelijk een naam van een geweldig alternatief: Scratchnomore! En 'what's in the name?' Onder een grote diversiteit van behuizingen die eenmalig onder bijna alle soorten meubilair te plaatsen zijn, zit een eenvoudig te verwisselen vervangdeel met daarin een stukje hoogwaardige schoonloopmat. Het resultaat; geen krassen, minder geluid bij het schuiven van meubilair, een levensduur die acht maal langer is dan die van vilt en als vervanging nodig is met een simpele klik te verwisselen.

Beste Scratchnomore, mijn complimenten voor het idee en de uitwerking, dé perfecte oplossing voor zowel zakelijk als prive.