Terug

Tijdens de vakantieperiode (= tot medio september) zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Beschermdoppen Scratchnomore

Scratchnomore ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten voorkomen.

Filters

  • Scratchnomore FootClick 2 incl. beschermvoetje

  Scratchnomore FootClick 2 incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes FootClick 2 van Scratchnomore zijn te gebruiken in alle voorkomende rechte houten en kunststof poten en verkrijgbaar in de maten Ø 25 mm, Ø 31 mm en Ø 44 mm.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes FootClick 2 van Scratchnomore zijn te gebrui...

  € 1,50

  Vergelijk
  • Scratchnomore Footfixx Hollow incl. beschermvoetje

  Scratchnomore Footfixx Hollow incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Hollow van Scratchnomore zijn bedoelt voor holle poten met een diameter tussen de 10 en 30 mm.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Hollow van Scratchnomore zijn bedoe...

  € 2,18

  Vergelijk
  • Scratchnomore Chairfixx

  Scratchnomore Chairfixx

  De glijders / beschermvoetjes Chairfixx van Scratchnomore zijn te gebruiken onder slede stoelen met een ronde buis. Te gebruiken voor stoelen met en zonder een voorgeboord gat, door de eenvoudig te verwijderen pin.

  De glijders / beschermvoetjes Chairfixx van Scratchnomore zijn te gebruiken onde...

  € 1,82

  Vergelijk
  • Scratchnomore Multifixx incl. beschermvoetje

  Scratchnomore Multifixx incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Multifixx van Scratchnomore zijn te gebruiken voor het installeren op alle meubels waarbij vloerbescherming noodzakelijk is. Verkrijgbaar in één maat: 50 x 26 mm.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Multifixx van Scratchnomore zijn te gebruike...

  € 1,90

  Vergelijk
  • Scratchnomore Footfixx Wood incl. beschermvoetje

  Scratchnomore Footfixx Wood incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Wood van Scratchnomore zijn te gebruiken in alle voorkomende houten en kunststof poten en verkrijgbaar in de maten Ø 28 mm, Ø 34 mm.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Wood van Scratchnomore zijn te gebr...

  € 1,90

  Vergelijk
  • Scratchnomore Bureaustoelwiel / Zwenkwiel

  Scratchnomore Bureaustoelwiel / Zwenkwiel

  Door het zachte materiaal van de wielen krijgt u gegarandeerd geen krassen op uw harde vloeren. Wij raden aan om altijd wielen in combinatie met de scratchnomore stiften te bestellen, zodat een goede passing wordt verzekerd.

  Door het zachte materiaal van de wielen krijgt u gegarandeerd geen krassen op uw...

  € 8,23

  Vergelijk
  • Scratchnomore Footfixx Wood 3.0 incl. beschermvoetje

  Scratchnomore Footfixx Wood 3.0 incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Wood van Scratchnomore zijn te gebruiken in alle voorkomende houten/kunststof poten die onder een schuine hoek staan van maximaal 25 graden.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Wood van Scratchnomore zijn te gebr...

  € 1,90

  Vergelijk

Zo nu en dan loop je ineens tegen een simpel maar geweldig product aan. Door een opdrachtgever werd ik benaderd om een nieuwe beschermlaag op een vloer aan te brengen. Dit omdat er zoveel krassen in de nieuwe vloer zaten. Het leek mij verstandiger om eerst eens te kijken naar de oorzaak van het probleem. Daar was geen hogere wiskunde voor nodig, harde kunststof doppen en wieltjes onder het meubilair veroorzaakten diepe krassen in de vloer.

Beschermdoppen van vilt zorgen voor krassen

Mooi! Nu het probleem bekend is, kon ik op zoek gaan naar een oplossing. En wat is er op de markt? Vilt in alle soorten en maten. Met plakkers, spijkers of schroeven zijn ze onder het meubilair te bevestigen. Eén nadeel, vilt wordt snel plat en hard vooral als het zand of vocht tegenkomt met ook krassen als gevolg. En dan hebben we het nog niet over de lijmresten die na het slijten van het viltje op de vloer achterblijven.

Het juiste alternatief; Scratchnomore

Na wat gesprekken met de vloerproducent kwam er eindelijk een naam van een geweldig alternatief: Scratchnomore! En 'what's in the name?' Onder een grote diversiteit van behuizingen die eenmalig onder bijna alle soorten meubilair te plaatsen zijn, zit een eenvoudig te verwisselen vervangdeel met daarin een stukje hoogwaardige schoonloopmat. Het resultaat; geen krassen, minder geluid bij het schuiven van meubilair, een levensduur die acht maal langer is dan die van vilt en als vervanging nodig is met een simpele klik te verwisselen.

Beste Scratchnomore, mijn complimenten voor het idee en de uitwerking, dé perfecte oplossing voor zowel zakelijk als privé.

 

> Bekijk hier het volledig assortiment beschermdoppen.

 

terug

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8,9 / 10 - 2639 Reviews @ KiyOh