Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 14 dagen retourrecht

Wiro dé probleemoplosser

Wiro dé schoonmaak probleemoplosser. Wij gebruiken Wiro al jaren naar alle tevredenheid om te reinigen, te polijsten en te beschermen op de meest uiteenlopende materiaalsoorten.

Filters

Al eerder heb ik het product Wiro benoemd bij het oplossen van een schoonmaakprobleem. Hiermee doe ik het toch eigenlijk te kort. Wij gebruiken Wiro al jaren naar alle tevredenheid om te reinigen, te polijsten en te beschermen op de meest uiteenlopende materiaalsoorten.

Gebruiksaanwijzing Wiro

De verwerking van Wiro is kinderlijk eenvoudig. Het bijgeleverde sponsje goed vochtig maken en over de reinigingssteen bewegen totdat deze begint te schuimen. Met het schuim op het sponsje kunnen we bijna alle soorten vervuiling te lijf gaan. Of we nu kalk of vet willen verwijderen en/of polijsten, het schuim zorgt ervoor dat het als sneeuw voor de zon verdwijnt. Daarna blijft er een water- en vuilafstotende laag achter zodat we ook niet zo snel opnieuw hoeven te beginnen met poetsen.

Wiro is bekend van vele beurzen

Wellicht begint er bij een enkeling al een lampje te branden over het feit dat ze dit wel bekend voorkomt. Dit is heel goed mogelijk, op vele beurzen is het demonstratieteam van Wiro te vinden. Nu is het vaak zo dat men op een beurs van alles demonstreert wat uiteraard op dat moment perfect werkt en helaas bij thuiskomst een plekje ver achter in de kast krijgt aangezien het toch niet zo'n geweldige aankoop bleek te zijn.

Laat Wiro een van de uitzonderingen zijn en start er direct mee om de rvs-wasbak en alle kranen als nieuw te laten stralen, de kalk van de douche deur en/of porseleinen wasbak te verwijderen, aanslag uit de pannen te verwijderen of zelfs het chroom van de motor mee op te poetsen. Dat allemaal op een bijzonder milieuvriendelijke en gemakkelijke manier.

 

terug

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9,1 / 10 - 2759 Reviews @ KiyOh