• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wiro dé probleemoplosser (6)

Wiro dé schoonmaak probleemoplosser. Wij gebruiken Wiro al jaren naar alle tevredenheid om te reinigen, te polijsten en te beschermen op de meest uiteenlopende materiaalsoorten.
Toepassing
Vervuiling
Schuurspons met handgreep en schuurpad - Blauw
€0,99
Spontex Glazenwasserspons (Azella 86)
€1,50
Schuurspons met handgreep en schuurpad - Rood
€0,99
Toon 1 - 6 van 6

Wiro dé probleemoplosser

Al eerder heb ik het product Wiro benoemd bij het oplossen van een schoonmaakprobleem. Hiermee doe ik het toch eigenlijk te kort. Wij gebruiken Wiro al jaren naar alle tevredenheid om te reinigen, te polijsten en te beschermen op de meest uiteenlopende materiaalsoorten.

De verwerking van Wiro is kinderlijk eenvoudig. Het bijgeleverde sponsje goed vochtig maken en over de reinigingssteen bewegen totdat deze begint te schuimen. Met het schuim op het sponsje kunnen we bijna alle soorten vervuiling te lijf gaan. Of we nu kalk of vet willen verwijderen en/of polijsten, het schuim
zorgt ervoor dat het als sneeuw voor de zon verdwijnt. Daarna blijft er een water- en vuilafstotende laag achter zodat we ook niet zo snel opnieuw hoeven te beginnen met poetsen.

Wellicht begint er bij een enkeling al een lampje te branden over het feit dat ze dit wel bekend voorkomt. Dit is heel goed mogelijk, op vele beurzen is het demonstratieteam van Wiro te vinden. Nu is het vaak zo dat men op een beurs van alles demonstreert wat uiteraard op dat moment perfect werkt en helaas bij thuiskomst een plekje ver achter in de kast krijgt aangezien het toch niet zo'n geweldige aankoop bleek te zijn.

Laat Wiro een van de uitzonderingen zijn en start er direct mee om de rvs-wasbak en alle kranen als nieuw te laten stralen, de kalk van de douche deur en/of porseleinen wasbak te verwijderen, aanslag uit de pannen te verwijderen of zelfs het chroom van de motor mee op te poetsen. Dat allemaal op een bijzonder milieuvriendelijke en gemakkelijke manier.


< terug