• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Toolflex ophangsysteem (5)

Toolflex steelklem ø 30/40 mm
€3,75
Toolflex haak 25 mm (set à 5 stuks, zwart)
€6,95
Toolflex steelklem ø 20/30 mm
€3,75
Sale
 Toolflex ophangsysteem 90 cm incl. 5 steelklemmen
Toolflex ophangsysteem 90 cm incl. 5 steelklemmen
€29,50 €23,95
Sale
 Toolflex ophangsysteem 50 cm incl. 3 steelklemmen
Toolflex ophangsysteem 50 cm incl. 3 steelklemmen
€24,50 €18,95
Toon 1 - 5 van 5

Toolflex ophangsysteem

Het ophangsysteem van Toolflex is een handig hulpmiddel voor schoonmaakgereedschap. Daarnaast wordt het veel gebruikt voor het opbergen van tuingereedschap en andere spullen. Het Toolflex ophangsysteem is de ideale oplossing voor het overzichtelijk opbergen van schoonmaakgereedschap in een kleine ruimte. Dankzij dit systeem is het eenvoudig om stelen of gereedschap met één hand op te hangen en weer los te halen. ThuisSchoonmaken.nl is enthousiast over het Toolflex ophangsysteem en heeft deze in het assortiment opgenomen.

Schoonmaakgereedschap ophangen

Bij de dagelijkse of wekelijkse schoonmaakklus is het belangrijk dat u gebruikt maakt van de juiste schoonmaakhulpmiddelen. Bezems, ragers of dweilen maken het schoonmaken veel eenvoudiger. Na het schoonmaken bergt u al uw gereedschap overzichtelijk bij elkaar op. Dit kan met het Toolflex ophangsysteem. Deze is verkrijgbaar in een breedte van 50 centimeter of 90 centimeter. De bijgeleverde steelklemmen en haken maken dit systeem compleet. Ter uitbreiding vindt u bij ThuisSchoonmaken.nl losse steelklemmen en haken. Zo bepaalt u zelf hoeveel ruimte u nodig heeft.

Het systeem werkt vrij eenvoudig, waardoor u slechts één hand nodig heeft om de steel in de steelklem te klikken. Met eenzelfde eenvoudige beweging haalt u deze ook weer los. Zo houdt u altijd de andere hand vrij voor overige schoonmaakproducten. De steelklemmen zijn geschikt voor stelen van verschillende diktes, zelfs de stofzuigerslang past hierin. Dit heeft als voordeel dat u nooit meer een wirwar van schoonmaakgereedschap aantreft. Dat is overzichtelijk en snel werken.

Toolflex ophangsysteem van 50 of 90 centimeter

U kunt ervoor kiezen om steelklemmen en haken los op te hangen, maar ook gebruik te maken van het handige Toollex ophangsysteem. Het ophangsysteem van 50 centimeter breed is voorzien van 3 steelklemmen, geschikt voor stelen met een diameter van 20 tot 30 mm. U kunt de steelklemmen afzonderlijk van elkaar op de wandstrip verplaatsen. Het stevig rubber houdt de steel stevig op de plaats. Bovendien heeft deze een lange levensduur, wat u verzekert van een uitstekende werking.

Het Toolflex ophangsysteem van 90 centimeter breed wordt geleverd inclusief 5 steelklemmen. Ook deze steelklemmen zijn geschikt voor stelen met een dikte van 20 tot 30 mm doorsnede. Het is mogelijk om de klemmen te vervangen voor haken, ideaal voor het ophangen van verschillend gereedschap. Deze haken zijn los verkrijgbaar bij ThuisSchoonmaken.nl. De wandstrip is eenvoudig op te hangen door middel van schroeven.

Voor binnen en buiten

Het Toolflex ophangsysteem is overal toepasbaar. U hangt hem in de bezemkast of werkkast, maar ook in het tuinhuisje of de garage. Het systeem is geschikt voor het ophangen van schoonmaakgereedschap, tuingereedschap, sportartikelen of technisch gereedschap. Door de vele mogelijkheden is dit een waardevolle investering voor in of rondom uw woning.

De houders bestaan uit duurzaam plastic met TP-oppervlak, dat zeer flexibel is. Hiermee ervaart u een groot gebruiksgemak.

Losse steelklemmen en haken

Heeft u minder ruimte, dan kunt u er ook voor kiezen om losse steelklemmen of haken op te hangen. Daarnaast kunt u het bestaande Toolflex ophangsysteem uitbreiden met meerdere steelklemmen, of deze vervangen voor haken. Het ophangsysteem wordt standaard geleverd met klemmen die geschikt zijn voor stelen met een doorsnede van 20 tot 30 mm. Heeft u dikkere stelen, dan hebben we de Toolflex steelklem voor dikke stelen in ons assortiment. Deze is zeer geschikt voor stelen met een doorsnede van 30 tot 40 mm. Ook deze klemmen zijn eenvoudig en onafhankelijk van elkaar te verplaatsen op de wandstrip.

Haken zijn uiteraard ook bij ons verkrijgbaar. De Toolflex haak met een breedte van 25 millimeter wordt geleverd in een set van 5 stuks. Het Toolflex ophangsysteem en bijbehorende accessoires is van Zweedse topkwaliteit en nu verkrijgbaar bij ThuisSchoonmaken.nl.