• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reinigingsmachines

Bij het aanschaffen van reinigingsmachines is het belangrijk om te kijken naar de doelstelling: wordt deze bedrijfsmatig gebruikt of is de schrobmachine bedoeld voor thuisgebruik? Bij Thuisschoonmaken.nl hebben we professionele reinigingsmachines en schoonmaakmachines die zeer geschikt zijn voor thuisgebruik. Machines die op de juiste manier worden ingezet, hiermee krijgt u op een snelle en eenvoudige manier uw woning stralend schoon. Onze krachtige reinigers zijn uw partner bij het grote schoonmaakwerk, deze zijn voor particulieren verkrijgbaar in onze webshop.

Reinigingsmachines, handige stofzuiger

Het schoonmaken van de vloer begint met het verwijderen van al het losse vuil. Grofvuil en rondslingerende spullen raapt u eerst van de grond of veegt u bij elkaar met een van onze handige bezems. We hebben een zeer krachtige stofzuiger met hoge prestaties in ons assortiment. Deze stofzuiger werkt snel, stil en praktisch en is zeer robuust. De stofzuiger is geschikt voor zowel harde als zachte vloeren en weet moeiteloos al het stof en vuil op te zuigen. Met een snoerlengte van 10 tot 15 meter, afhankelijk van het model, bereikt u vrijwel alle plaatsen in huis. Alle stofzuigers in ons assortiment worden geleverd met handige hulpstukken en benodigde filters. Extra stofzuigerzakken of andere benodigdheden voor reinigingsmachines zijn uiteraard ook verkrijgbaar bij Thuisschoonmaken.nl.

Stof-waterzuiger, reinigingsmachines voor thuis

Een van de beste reinigingsmachines is de stof-waterzuiger. Deze krachtige alleszuiger is geschikt voor het opzuigen van droog vuil en vloeibare stoffen. Deze reinigingsmachines worden veelvuldig gebruikt op scholen, zorginstellingen en bij bedrijven, maar is nu ook voor u beschikbaar. Deze reinigingsmachines zijn uitgerust met een vlotter, dat overstroming voorkomt. Het filter zorgt ervoor dat er geen stof in de motor terecht komt wanneer u droog vuil opzuigt. Gaat u vloeistoffen opzuigen, dan verwijder eerst dit filter. We hebben diverse van deze reinigingsmachines in ons assortiment, deze worden geleverd met universele zuigmond en eventuele waterzuigmond.

Handveegmachines voor middelgrote oppervlakken

Reinigingsmachines zoals u ze vaak in kantoorpanden, openbare ruimtes of winkels tegenkomt, dat vindt u ook bij Thuisschoonmaken.nl. De handveegmachine behoort tot de professionele reinigingsmachines voor thuisgebruik. Deze reinigingsmachines zijn zeer geschikt voor middelgrote oppervlakken waaronder woonkamers, grote hallen, bijkeukens of garages. Ook uw kantoor of bedrijf aan huis maakt u snel en eenvoudig schoon met een van deze reinigingsmachines. De veegmachine heeft een grote wendbaarheid en inklapbare zijborstel. U verstelt de hoofdbezem eenvoudig in hoogte, waardoor deze in diverse ruimtes toepasbaar is.

Hogedrukreinigers voor dagelijks gebruik

Reinigingsmachines die zeer geschikt zijn voor het reinigen van oppervlakken buitenshuis, dat zijn onze hogedrukreinigers. Deze reinigingsmachines van het merk Eurom Force zijn vergelijkbaar met de kwaliteit van het bekende Karcher. We hebben diverse van deze reinigingsmachines in ons assortiment die variëren van 100 tot 170 bar. De hogedrukreiniger wordt ingezet voor verschillende klussen buitenshuis, maar kan ook in verschillende situaties binnenshuis worden ingezet. Denk hierbij aan het reinigen van een tegelvloer of wand. Daarnaast worden deze reinigingsmachines veel gebruikt voor het schoonmaken van kozijnen, terras en bestrating, auto’s, caravans, boten en nog veel meer.

Deze reinigingsmachines zijn zeer geschikt voor dagelijks en semi-professioneel thuisgebruik of voor zzp-ers en kleine bedrijven. De maximale pompdruk bedraagt, afhankelijk van het model, maximaal 170 Bar. Met een slanglengte van 5 meter kunt u moeiteloos overal bij. Deze reinigingsmachines worden geleverd met roterende vuilfrees, terrasreiniger, shampoovoorziening, verlenglans en nog een aantal hulpstukken.

Accessoires voor reinigingsmachines

Voor alle reinigingsmachines van Thuisschoonmaken.nl hebben we diverse accessoires in ons assortiment. Zo vindt u bij ons stofzuigerzakken voor alle stofzuigers uit onze collectie, maar ook een zuigmond, parketzuigmond of stofzuigerslang eindmof. Wat u ook nodig heeft aan reinigingsmachines of accessoires, u vindt het allemaal bij de schoonmaakspecialist Thuisschoonmaken.nl.