• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hogedrukreiniger (7)

Toepassing
Vervuiling
Eurom Force rubberen verlengslang (8 mtr)
€32,50
Eurom Force 2500 IND Handgreep \ Pistool
€42,95
Eurom Force 2000 Plus Hogedrukreiniger (150 Bar)
€149,95
Sale
 Eurom Force 2500 IND Hogedrukreiniger (170 Bar)
Eurom Force 2500 IND Hogedrukreiniger (170 Bar)
€276,00 €229,00
Eurom Force 1400 Hogedrukreiniger (100 Bar)
€74,95
Sale
 Eurom Force 1800 Hogedrukreiniger (140 Bar)
Eurom Force 1800 Hogedrukreiniger (140 Bar)
€119,95 €105,95
Sale
 Eurom Force 2200 IND Hogedrukreiniger (160 Bar)
Eurom Force 2200 IND Hogedrukreiniger (160 Bar)
€239,00 €199,00
Toon 1 - 7 van 7

Hogedrukreiniger

Met een hogedrukreiniger reinigt u bijna alles. Van auto tot caravan en van terras tot afvalcontainer, geen klus is teveel voor de hogedrukreiniger. Bovendien werkt deze reiniger ook nog eens waterbesparend dankzij de hoge kracht. De hogedrukreiniger is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het is belangrijk om het juiste apparaat aan te schaffen, dat geschikt is voor de klus die u gaat verrichten. Bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u uitstekende hogedrukreinigers. Professionele apparatuur die geschikt zijn voor alle klussen rondom de woning, het kantoor of bedrijfspand.

Eurom Force hogedrukreiniger

De meest verkochte hogedrukreiniger voor thuisgebruik is van het merk Karcher. Eurom Force is een merk dat zich richt op professionele schoonmaakapparatuur. De hogedrukreiniger van Eurom Force is met betrekking tot de kwaliteit vergelijkbaar met Karcher. U koopt hiermee de beste hogedrukreiniger voor grote en kleine schoonmaakklussen.

Hogedrukreiniger en het aantal bar

Het aantal bar geeft de werkdruk van de hogedrukreiniger weer. Dit is de kracht waarmee het water naar buiten wordt geperst. Een hogedrukreiniger heeft een werkdruk van minimaal 100 bar. Hoe hoger het aantal bar, hoe krachtiger de waterstraal. Bij zware vervuiling of grote schoonmaakklussen is het aan te raden om voor een hogedrukreiniger met minimaal 140 bar te kiezen. Dit geldt voor het schoonmaken van de auto, het terras, dakgoten, zwembad of caravan. Let er wel op dat een hoge druk kleine onderdelen kan wegspoelen. Ook mag de straal nooit op mensen of dieren gericht worden.

Hogedrukreiniger voor kleine schoonmaakklussen

De hogedrukreiniger van 100 bar is zeer geschikt voor het reinigen van tuinmeubilair, tegels, houten schuttingen of muren. Daarnaast is de hogedrukreiniger eenvoudig mee te nemen naar de camping of de vakantiewoning. Deze hogedrukreiniger is zuinig in energie en waterverbruik. Met de verlengde spuitlans en roterende vuilfrees maakt u snel verschillende oppervlakken schoon.

140 bar, geschikt voor dagelijks gebruik

De hogedrukreiniger van 140 bar kan moeiteloos verschillende klussen aan. Voor het reinigen van de auto, caravan of motorfiets raden we een minimale werkdruk van 140 bar aan. Bij het reinigen van metselwerk zult u merken dat vuil moeilijker te verwijderen is dan van gladde oppervlakken. Ook voor deze schoonmaakklus gebruikt u een hogedrukreiniger van minimaal 140 bar. Dit geldt ook voor het reinigen van het terras, dakgoten en riolen.

Aan de slag met de krachtige hogedrukreiniger

Voor het zware schoonmaakwerk vertrouwt u op de Eurom Force van 160 of 170 bar. Deze gebruikt u voor het schoonmaken van zwembaden, tractor of landbouwmachines, het sterk vervuilde terras en erf. Deze hogedrukreiniger is ook zeer geschikt voor het schoonmaken van daken, goten, muren en alles wat te maken heeft met sterke vervuiling. Gebruik voor het schoonmaken van riolering, leidingen en dakgoten naast de hogedrukreiniger een rioolslang. Dit is een flexibele slang die de ruimte grondig reinigen.

Verwijderen van groene aanslag

De hogedrukreiniger wordt ook vaak ingezet voor het verwijderen van groene aanslag. Dit zijn algen en mossen die op schaduwrijke en vochtige plaatsen groeien. Met de hogedrukreiniger verwijdert u dit snel en eenvoudig. Houdt er rekening mee dat de ondergrond wat ruwer wordt door het gebruik van de hogedrukreiniger. Hierdoor kan groene aanslag sneller terug komen. Daarom hebben we een uitstekende groene aanslag verwijderaar in ons assortiment, dat niet alleen groene aanslag verwijdert maar dit ook gedurende langere periode tegen gaat.

Werken met de hogedrukreiniger

De hogedrukreiniger van Eurom Force wordt geleverd met verlenglans en roterende vuilfrees. Afhankelijk van het model is deze ook nog eens voorzien van haspel, shampoovoorziening en terrasreiniger. Bij zwaar vervuilde oppervlakken, olie of vet raden we aan om te spuiten met warm of heet water. Hiervoor sluit u de hogedrukreiniger op de warmwaterkraan aan. De shampoovoorziening geeft de mogelijkheid om een schoonmaakmiddel toe te voegen.

Houd bij het schoonmaken van de auto of andere voertuigen altijd een minimale afstand van 30 centimeter aan. Gebruik voor geverfde of gelakte ondergronden geen sterke straal of vuilfrees, zet hierbij de sproeier in een brede straalstand. Welke schoonmaakklus u ook heeft, bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u altijd de geschikte hogedrukreiniger.