• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schrobmachines en Tapijtreinigers (9)

Schrobmachines en tapijtreinigingsmachines van professionele kwaliteit. Voor het reinigen van harde vloeren, tapijt, karpet en gestoffeerd meubilair.
Toepassing
Vervuiling
Sale
 Cleanfix Scrubby
Cleanfix Scrubby
€469,95 €439,95
Cleanfix PE 300 FloorMac
€549,95
tip
 Cleanfix PE 300 FloorMac Deluxe
Cleanfix PE 300 FloorMac Deluxe
€599,95
Cleanfix Tapijtreiniger TW 411
€689,00
Sale
 Cleanfix Tapijtreiniger TW 600
Cleanfix Tapijtreiniger TW 600
€2.406,69 €2.199,00
Cleanfix Meubelreinigingshulpstuk PVC
€132,80
Cleanfix Handveegmachine HS 770
€579,00
Cleanfix Schrob- /zuigmachine RA 300 E
€1.995,00
Cleanfix FloorMac Borstelring
€66,95
Toon 1 - 9 van 9

Schrobmachines en Tapijtreinigers

Schrobmachines zijn inzetbaar voor wanden en vloeren. Deze worden vaak ingezet op kantoren, in winkels en bedrijfsruimtes. Schrobmachines zijn ook zeer geschikt voor vloeren binnenshuis, hiermee maakt u ze op professionele wijze stralend schoon. Naast schrobmachines hebben we tapijtreinigingsmachines in ons assortiment, geschikt voor het zware schoonmaakwerk. ThuisSchoonmaken.nl biedt de beste tapijtreinigingsmachines en materialen voor thuisgebruik.

De stof- en zuigmachine van Cleanfix is compact en inzetbaar voor de woonkamer, keuken, hal of andere ruimtes binnenshuis. Ook voor kleine kantoren of bedrijven vertrouwt u op de kracht van deze schrobmachines. De Cleanfix is uitgerust met twee schijfborstels, geschikt voor alle harde vloeren. De schijfborstels van deze schobmachines schrobben de vloer grondig, waarbij vuil los komt. Dit vuil wordt direct opgezogen door de machine. Deze schrobmachines werken in alle richtingen, zowel voorwaarts als achterwaarts. Het apparaat is uitgerust met een schoonwaterzak en twee schijfborstels van 17 centimeter doorsnede. Met een kabellengte van 7,5 meter bereikt u grote delen van de woning.

Schrobmachines voor moeilijk bereikbare plaatsen

Met de grote schrobmachines komt u niet overal bij. Daarom hebben we compacte schrobmachines in ons assortiment. Deze zijn van het merk Cleanfix, dat reinigingsmachines voor elk schoonmaakprobleem heeft. Binnen de collectie schrobmachines hebben we de Cleanfix Floormac en de Deluxe versie. Deze eenschijfs schrobmachines zijn geschikt voor kleine tot middelgrote oppervlakken. U gebruikt dit apparaat voor harde vloeren, tapijten en karpetten. Voor dit laatste maakt u gebruik van de los verkrijgbare bonnetpad.

Het reinigen van traptreden is nooit meer een probleem dankzij deze schrobmachines. Door de compacte vorm maakt u snel en eenvoudig smalle ruimtes en hoeken schoon. De Cleanfix eenschijfs schrobmachines zijn licht van gewicht. Ze wegen slechts 13 kilo, waardoor u deze overal mee naartoe neemt.

Voor het fijne schoonmaakwerk hebben we de mini eenschijfs schrobmachines. Deze zijn van het merk Cleanfix en werken op accu. Nooit meer afhankelijk van een stopcontact, de schrobmachines zijn overal toepasbaar. U gebruikt ze onder meubilair, in hoeken, voor plinten en nissen. De schrobmachines zijn ook zeer geschikt voor het schoonmaken van trappen, wanden en plafonds. Cleanfix Scrubby is voorzien van een in hoogte verstelbare telescoopsteel. Deze kan ook los geklikt worden, waardoor u zelf de werklengte bepaald. Deze schrobmachines zijn inzetbaar voor bedrijfspanden, kantoren, door zzp’ers en voor thuisgebruik.

Tapijtreinigingsmachines voor een grondige schoonmaak

Tapijt of karpet kent vele voordelen, maar is vaak ook lastiger schoon te maken. Hiervoor hebben we uitstekende tapijtreinigingsmachines geselecteerd. Met tapijtreinigingsmachines maakt u alle vloerbedekking en stoffen meubels grondig schoon. Plaatselijke vlekverwijdering of een dieptereiniging, tapijtreinigingsmachines doen wat ze beloven.

Binnen de professionele schoonmaak wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van tapijtreinigingsmachines. We hebben gekozen voor het merk Cleanfix, dat al meer dan 25 jaar de beste tapijtreinigingsmachines en anderen schoonmaakmachines weet te ontwikkelen. De Cleanfix tapijtreiniger is de ideale machine voor thuisgebruik, kantoren, winkels of andere ruimtes. Ook zijn deze tapijtreinigingsmachines zeer geschikt voor het reinigen van autobekleding. Het reinigt vloerbedekking, vloerkleedjes, gestoffeerd meubilair of hondenkussens. Deze tapijtreinigingsmachines zijn voorzien van een kunststof handbuis en een sproeierslang met een lengte van 3 meter. Hiermee bereikt u ook vloeroppervlak onder de bank, de tafel of onder kasten. Maak uw tapijt regelmatig schoon, dit komt de hygiëne ten goede. Na het reinigen is uw vloer nagenoeg geheel droog en beloopbaar.

Accessoires voor tapijtreinigingsmachines

U heeft bij tapijtreinigingsmachines de keuze uit compacte tapijtreinigingsmachines of apparatuur dat geschikt is voor grote oppervlakken. Waar u ook voor kiest, op onze tapijtreinigingsmachines kunt u vertrouwen. Naast de standaard bijgeleverde accessoires hebben we nog diverse losse hulpstukken voor tapijtreinigingsmachines verkrijgbaar. Het meubelreiniging hulpstuk van PVC of aluminium helpt met het schoonmaken van alle gestoffeerde meubilair. Gebruikt u tapijtreinigingsmachines voor het reinigen van wand en plafond, dan zijn hier losse hulpstukken voor verkrijgbaar.

Bespaar kosten op het inhuren van een schoonmaakbedrijf en ga zelf aan de slag met tapijtreinigingsmachines of schrobmachines. Bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u de beste schrobmachines en tapijtreinigingsmachines voor thuisgebruik.