• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stofzuiger en waterzuigers (13)

Professionele stofzuiger voor thuisgebruik en bedrijven. Voor een grondige schoonmaak hebben we diverse waterzuigers in het assortiment.
Toepassing
gratis verzending
 Numatic NVH-180 Stofzuiger (Blauw)
Numatic NVH-180 Stofzuiger (Blauw)
€159,00
Sale
 Cleanfix Stofzuiger S10
Cleanfix Stofzuiger S10
€302,50 €279,00
Gratis Verzending
 Numatic PPR-240 Stofzuiger (Blauw)
Numatic PPR-240 Stofzuiger (Blauw)
€179,95
Sale
 Cleanfix Stofzuiger S07 Plus
Cleanfix Stofzuiger S07 Plus
€249,95 €229,95
Sale
 Cleanfix Stofzuiger S10 Plus
Cleanfix Stofzuiger S10 Plus
€314,60 €289,95
Eurom Force 1420S stof- / waterzuiger
€99,95
Eurom Force 1240 Stof- / Waterzuiger
€132,95
Sale
 Cleanfix Waterzuiger SW 21 Aqua
Cleanfix Waterzuiger SW 21 Aqua
€549,34 €489,00
Cleanfix Tapijtreiniger TW 411
€689,00
Sale
 Cleanfix Tapijtreiniger TW 600
Cleanfix Tapijtreiniger TW 600
€2.406,69 €2.199,00
Cleanfix Stofzuigerzakken S10
€13,95
Sale
 Numatic Hepa-Flo Stofzuigerzakken 1CH
Numatic Hepa-Flo Stofzuigerzakken 1CH
€14,95 €12,95
Numatic Hepa-Flo Stofzuigerzakken 2BH
€19,95
Toon 1 - 13 van 13

Stofzuiger en waterzuigers

Een professionele stofzuiger of waterzuigers voor thuisgebruik, dat vindt u bij ThuisSchoonmaken.nl. We zijn consumentendealer van professionele merken als Cleanfix, Eurom Force stof/ waterzuigers en Numatic stofzuigers en waterzuigers. Krachtige machines voor dagelijks gebruik, geschikt voor alle vloeren. Met waterzuigers verwijdert u moeiteloos vloeibare stoffen. Ontdek de vele voordelen van professionele reinigingsmachines.

Ons assortiment stofzuigers

De gewone stofzuiger heeft vaak niet voldoende zuigkracht om grondig te reinigen. Daarnaast slijten onderdelen snel en is uw apparaat te vroeg aan vervanging toe. Professionele schoonmaakbedrijven maken gebruik van een stofzuiger die het zware werk aan kan. Bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u schoonmaakmachines die hoge prestaties leveren. We hebben de beste merken voor u geselecteerd.

Numatic is een merk dat bekend staat om zijn professionele stofzuiger. De Numatic stofzuiger NVH-180-11 heeft een hoge zuigkracht en levert uitstekende prestaties. Dit apparaat is geluidsarm, waardoor u elk moment van de dag uw woning grondig schoonmaken. Hij is voorzien van 10 meter snoer, waarmee u ook op moeilijk bereikbare plaatsen komt. De Numatic zuiger wordt geleverd met hulpstukken, de zuigmonden zijn voorzien van een parkeerstand. De inhoud van de ketel bedraagt 8 liter, dit betekent langdurig doorwerken zonder tussendoor de stofzuiger moeten legen.

Kent u de vrolijke Henry Stofzuiger van Numatic? Veel huishoudens schaffen deze aan, omdat Numatic bekend staat om zijn geweldige prestaties. De Numatic PPR stofzuiger is een krachtige en compacte stofzuiger voor dagelijks gebruik. Deze is instelbaar van 600 tot 12100 watt en inzetbaar voor de woning, het kantoor of bedrijf. De capaciteit van deze stofzuiger bedraagt 9 liter, hier kunt u mee vooruit. Numatic levert een uitstekende service en garantie en staat bekend om zijn hoge betrouwbaarheid.

Handzame Cleanfix stofzuiger

Geen zware en grote schoonmaakmachine achter u aantrekken, de Cleanfix stofzuiger is handzaam en krachtig tegelijk. In ons assortiment vindt u de Cleanfix stofzuiger S10 en het S10 plus model. Deze stofzuigers zijn voorzien van 5 wielen en hiermee zeer wendbaar. Op ieder oppervlak kent de schoonmaakmachine een grote stabiliteit. Met een kabellengte van maar liefst 15 meter komt u overal in huis, zonder dat u telkens moet wisselen van stopcontact. De ketelinhoud bedraagt 9 liter, de stofzak inhoud 6 liter.

De Cleanfix stofzuiger S07 Plus is voorzien van Hepa filter en kabeloprolsysteem. Met een gewicht van slechts 6,2 kilo draagt u moeiteloos de stofzuiger naar de bovenverdieping. Zuig hier geen vloerstoffen mee op: daarvoor hebben we de beste waterzuigers in ons assortiment.

Stofzuiger voor tapijten

De Cleanfix tapijtreiniger is een krachtige stofzuiger voor alle textiele oppervlakken waaronder vloerbedekking en stoffen meubels. Dankzij de krachtige motor behandelt u grote oppervlakken in korte tijd. Deze stofzuiger wordt geleverd met een sproeierslang van 3 meter en een tapijtadapter van 26 centimeter breed. De Cleanfix tapijtreiniger CB600 is een professionele stofzuiger voor het reinigen van grote oppervlakken. De steel/ handbuis is voorzien van 2 sproeiarmen, waarmee u moeiteloos alle textiele oppervlakken schoonmaakt. Ze fungeren als waterzuigers doordat ze de schoonmaakvloeistof direct opzuigen. Deze professionele schoonmaakmachines zijn geschikt voor tapijten en karpetten in de woning, kantoor of bedrijf.

Robuuste waterzuigers

De waterzuigers zijn geschikt voor het opzuigen van verschillende vloeistoffen. In ons assortiment vindt u waterzuigers of de stof- waterzuiger. De waterzuigers van Eurom Force zijn een uitstekende keus. Deze waterzuigers zijn geschikt voor het opzuigen van stof, zaagsel of andere vervuiling. Daarnaast is het apparaat geschikt voor het opzuigen van vloeibare stoffen zoals water of gemorste dranken. Waterzuigers besparen u werk bij het reinigen van grote oppervlakken, nadweilen is niet meer nodig. De waterzuigers van Eurom Force zijn uitgerust met een vlotter. De ketel heeft een inhoud van maar liefst 40 liter, geschikt voor grote oppervlakken. We hebben verschillende modellen Eurom Force waterzuigers in ons assortiment.

Bij ons vindt u ook waterzuigers van Cleanfix. Professionele waterzuigers in een handzaam formaat, geschikt voor kleine ruimtes. Deze waterzuigers zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik, nu ook beschikbaar voor de particulier. De beste waterzuigers of stofzuigers vindt u bij ThuisSchoonmaken.nl, uw partner bij het dagelijkse schoonmaakwerk.