• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schoonmaakmaterialen

Professionele schoonmaakmaterialen voor thuisgebruik, we hebben een ruim assortiment van de beste producten. Van het wassen van ramen tot het schoonmaken van de badkamer, Thuisschoonmaken.nl maakt schoonmaakklussen eenvoudiger en leuker. Bij ons vindt u schoonmakenmaterialen die normaal gebruikt worden door schoonmaakbedrijven, scholen en zorginstellingen. Al onze producten zijn toegankelijk voor de gewone consument, zodat ook u kunt genieten van een stralend schone woonomgeving.

Schoonmaakmaterialen voor particulier gebruik

De gemiddelde Nederlander besteedt ruim 18 uur per week aan huishouden en zorgtaken. Een groot gedeelte hiervan bestaat uit het schoonmaken van de woning waaronder de keuken, badkamer en slaapkamer. Met de juiste producten in huis maakt u niet alleen sneller schoon, ook ziet u zichtbaar resultaat. Onze schoonmaakmaterialen zijn veilig in gebruik en geschikt voor vele doeleinden. Bij Thuisschoonmaken.nl vindt u niet alleen losse producten maar ook complete schoonmaaksets. Deze sets zijn aan te bevelen voor jongeren die op zichzelf of samen gaan wonen, als geschenk of om uw eigen schoonmaakmaterialen compleet te maken.

Schoonmaakmaterialen, de producten

Onder de schoonmaakmaterialen hebben we een selectie gemaakt van de beste producten. Een van de meest onmisbare schoonmaakmaterialen zijn de microvezeldoeken. Deze schoonmaakdoek is van speciaal materiaal en bestaat uit samengestelde vezels van polyamide en polyester. Door het speciale productieproces ontstaan er ruimtes tussen deze vezels, waartussen vocht en vuil zich goed verzamelt. Belangrijkste kenmerk van de microvezeldoek is dan ook dat het veel vocht en vuil absorbeert. Olie en vet trekt gemakkelijk in deze doek, zonder gebruikmaking van zeep. Deze schoonmaakmaterialen mogen in de wasmachine, we raden het gebruik van wasverzachter echter af.

Naast de microvezeldoekjes hebben we nog veel meer kwalitatieve schoonmaakmaterialen in ons assortiment. Voor een schone vloer kijkt u bij onze moppen, dweilen en zwabbers. Zowel voor droge als natte vloerreiniging vindt u bij ons de juiste schoonmaakmaterialen. Met de Greenspeed sprenklersteel heeft u zelf geen emmers water nodig. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is de Greenspeed sprenklersteel, een TwistMop of ScrubMop en wat water. Deze schoonmaakmaterialen zijn zeer geschikt voor vuil en vlekken op tegels, laminaat en natuursteen.

Afstoffen met onze schoonmaakmaterialen

Afstoffen doet u in een handomdraai met onze handige schoonmaakmaterialen. Zo hebben we de flexibele stofreiniger, mini Duster of Diamond spons. Uiteraard hebben we nog veel meer schoonmaakmaterialen om uw woning stofvrij te krijgen. De schoonmaakartikelen zijn geschikt voor dagelijks tot wekelijks gebruik. Verplaats geen stof meer met een ouderwetse plumeau of stofdoek, maar maak gebruik van een van onze moderne schoonmaakmaterialen. Gebruik deze producten voor het verwijderen van stof van televisies, computer, kasten, tafels en ander meubilair. Ook het verwijderen van stof achter radiatoren en tussen lamellen weten wij erg eenvoudig te maken met onze professionele schoonmaakproducten. Bent u, of is een van uw huisgenoten allergisch voor huisstofmijt, dan is het erg belangrijk uw woning regelmatig schoon te maken. Ditzelfde geldt voor mensen met astma, eczeem of andere allergische klachten.

Schoonmaakmaterialen voor ramen

Met onze professionele raamwissers en raamtrekkers maakt u elke ruit streeploos schoon. Schoonmaakmaterialen die door professionele glazenwasser gebruikt worden, daar kunt u direct mee aan de slag gaan. Voor het wassen van ramen maakt u gebruik van een van onze schoonmaakmaterialen waaronder de raamwisser, inwasser, glaskrabber en uiteraard de bekende Greenspeed glasdoek. Om het werk eenvoudiger te maken bieden we u de telescoopsteel, waarmee u eenvoudig hogere plaatsen bereikt. Ramen wassen was nog nooit zo leuk geweest.

Voor het grove werk hebben we schoonmaakmaterialen in de vorm van bezems, een ragebol, harde en zachte borstels en toiletborstels. Zet de puntjes op de i en maak uw woning stralend schoon met onze schoonmaakmaterialen van een uitstekende kwaliteit.

Complete set schoonmaakmaterialen

Geen losse onderdelen kopen maar een complete set schoonmaakmaterialen, daar kunt u mee vooruit. Bij Thuisschoonmaken.nl vindt u een complete set voor vloeren, zwembad, ramen wassen en interieur & sanitair. Ook hebben we een uitgebreide set schoonmaakmaterialen voor tegels en glas. Kunt u geen keuze maken, dan hebben we speciaal voor u de combi schoonmaakset met verschillende schoonmaakmaterialen. Hiermee heeft u een complete startset waar uw hele woning van gaat blinken. Een mooie aanvulling op uw huidige schoonmaakmaterialen, maar ook leuk als cadeautip. Waar u ook voor kiest, de beste schoonmaakmaterialen vindt u bij Thuisschoonmaken.nl.