• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ramen wassen (19)

Ramen wassen met echt glazenwassersgereedschap. Van raamwisser tot inwasser of glasschraper: ramen worden streeploos schoon. Ook voor overige producten.
Toepassing
Vervuiling
Sale
 Set Ramen Wassen
Set Ramen Wassen
€50,28 €45,50
Gratis Verzending
 Set Tegels en Glas Schoonmaken
Set Tegels en Glas Schoonmaken
€86,45 €77,50
Gratis Verzending
 Set Tegels en Glas Schoonmaken Pro
Set Tegels en Glas Schoonmaken Pro
€114,95
Sale
 Unger Raamwisser (S) - Raamtrekker
Unger Raamwisser (S) - Raamtrekker
€21,50 €16,95
Unger Inwasser
€16,95
Moerman Raamwisser ProClean Liquidator
€18,95
Moerman Raamwasser compleet 35 cm
€16,95
Sale
 Unger Visa Versa Raamwisser
Unger Visa Versa Raamwisser
€33,95 €29,95
3 stuks Greenspeed Glasdoek
€16,95
Tana Manudish Original (fles à 1 liter)
€3,95
Spontex Glazenwasserspons (Azella 86)
€1,50
Unger Vervangrubber 105 cm zacht
€6,50
Unger Glasschraper ErgoTec
€12,95
Unger Glasschraper / glaskrabber
€5,00
Unger Schrapermesje / trimmesje
€7,50
Moerman Gereedschapshouder (Bucket)
€18,94
Unger Bucket on a Belt
€22,95
Unger OptiLoc Telescoopsteel 2-delig (1,50 - 3,00 mtr)
€29,95
Sale
 Unger OptiLoc Telescoopsteel 3-delig (1,80 - 4,5 mtr)
Unger OptiLoc Telescoopsteel 3-delig (1,80 - 4,5 mtr)
€59,90 €54,95
Toon 1 - 19 van 19

Ramen wassen

Door zelf de ramen te wassen bespaart u een hoop extra kosten. Ramen lappen wordt een stuk eenvoudiger met de juiste hulpmiddelen. U maakt gebruik van een ramenwasser en spons. Nog gemakkelijker wordt het met een speciale inwasser en afwasmiddel voor de ramen. ThuisSchoonmaken.nl helpt u het ramen wassen leuker maken. We hebben professionele producten voor u geselecteerd. Deze producten worden gebruikt door glazenwassers en zijn nu ook voor u beschikbaar. Zo maakt u glazen oppervlakken nog sneller en effectiever schoon. Kies voor een van onze losse producten of een complete set ramen wassen.

Ramen lappen met inwasser of spons

Bij het ramen wassen zult u merken dat er in de hoeken veel vuil zit. Hier komt u niet altijd even goed bij. Ook het werken op hoogte vormt soms een probleem. Gaat u ramen wassen, dan heeft u de keuze uit een spons of inwasser. De meeste mensen maken gebruik van een spons. In ons assortiment vindt u de glazenwassersspons. Deze is sterk absorberend en scheurvrij. Hiermee maakt u niet alleen het glaswerk maar ook de kozijnen goed schoon. De glazenwassersspons is ideaal voor het snel schoonmaken van ramen op de begane grond.

Werkt u op hoogte, kies dan voor veiligheid. De Unger houder met inwashoes klikt u eenvoudig op een telescoopsteel. Dankzij dit systeem hoeft u tijdens het ramen lappen niet gevaarlijk te balanceren op een huishoudtrapje. U komt overal bij, zelfs op grotere hoogte. De telescoopsteel is uitschuifbaar, de lengte hiervan is afhankelijk van het model. De Unger houder met inwashoes is speciaal gemaakt voor u. De inwashoes is voorzien van extra lange vezels, waardoor ook het ergste vuil verwijderd wordt. U mag de inwashoes wassen op maximaal 60 graden Celsius.

Ramen wassen: gebruik van de raamwisser

Ramen lappen doet u op de juiste manier. Na het wassen trekt u de ramen droog met behulp van de raamwisser. Werk hierbij altijd van boven naar beneden. In één beweging trekt u de raamwisser van links naar rechts zonder op te tillen. Ook kunt u banen van boven naar beneden maken. We hebben alleen de beste raamwissers in ons assortiment opgenomen. We vinden het belangrijk dat ramen lappen ook op de juiste manier gebeurt. U kiest voor een raamwisser van het merk Unger of Moerman.

De Unger raamwisser is een uitstekende keuze bij het ramen lappen. Deze is verkrijgbaar in een breedte van 25, 35 en 45 centimeter. Ook hebben we de Unger Visa Versa raamwisser en inwasser ineen. Hiermee bespaart u een hoop tijd. Te gebruiken als handgereedschap of in combinatie met een uitschuif- of telescoopsteel. Zo wordt ramen lappen wel heel eenvoudig.

Kiest u voor het merk Moerman, dan kiest u voor professionaliteit. De Moerman raamwisser Proclean liquidator helpt u met het ramen lappen zonder het ontstaan van waterranden. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, ook ervaart u minder lichamelijke belasting. Deze raamwisser is verkrijgbaar in een breedte van 35 centimeter of 45 centimeter.

Een absolute topper bij het ramen wassen is de Moerman Proclean combinator. Dit is een raamwisser inwasser ineen. U hoeft tussendoor niet te wisselen van gereedschap. Het resultaat is verbluffend, ramen lappen wordt hiermee een leuke klus.

Ramen wassen met afwasmiddel

Veel mensen vragen zich af welk schoonmaakmiddel het beste werkt bij het ramen wassen. Wist u dat professionele ramenwassers vaak gebruik maken van afwasmiddel? Hiermee maakt u uw ramen streeploos schoon. ThuisSchoonmaken.nl heeft speciaal voor het ramen lappen het handafwasmiddel Tana Green Care Manudisch original. Niet alleen geschikt voor de afwas; al het glaswerk en ramen worden stralend schoon.

Overige hulpmiddelen

Natuurlijk hebben we nog veel meer professionele producten in ons assortiment. De Unger glasschraper of glaskrabber is onmisbaar bij het ramen wassen. Hiermee verwijdert u eenvoudig hardnekkig vuil, kitresten of verfresten. Daarnaast hebben we een set schrapersmesjes ter vervanging van de glasschraper. Maak ook gebruik van de Unger Bucket on a belt of Moerman gereedschapshouder. Deze bevestigt u aan een riem en geeft u voldoende bewegingsvrijheid. Passende telescoopstelen ten behoeve van de raamwisser of inwasser zijn bij ons verkrijgbaar.

Verras uzelf of iemand anders met de complete ‘set ramen wassen’. Deze hebben wij in een standaarduitvoering of professionele uitvoering. ThuisSchoonmaken.nl is uw partner bij ramen lappen en alle andere schoonmaakklussen.