• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Insect Clean (13)

Toepassing
Vervuiling
Insect Clean Spider Free (voorheen AntiSpin)
€24,95
Sale
 Insect Clean Spider Free (fles à 1 liter) + druksprayer
Insect Clean Spider Free (fles à 1 liter) + druksprayer
€29,95 €27,50
TIP
 Insect Clean Spider Free fles à 1 liter + rugspuit
Insect Clean Spider Free fles à 1 liter + rugspuit
€57,95 €51,95
Toolland Drukspuit / Druksproeier 5 liter
€11,95
Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter
€12,95
Sale
 ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Geel
ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Geel
€3,15 €2,95
Schuurspons met handgreep en schuurpad - Blauw
€0,99
Spontex Glazenwasserspons (Azella 86)
€1,50
Sale
 Wonderspons (pak à 10 stuks)
Wonderspons (pak à 10 stuks)
€7,50 €5,95
Schuurspons met handgreep en schuurpad - Rood
€0,99
Sale
 Toolland Drukspuit / Druksproeier 2 liter
Toolland Drukspuit / Druksproeier 2 liter
€4,95 €3,95
Sale
 ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Blauw
ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Blauw
€3,15 €2,95
Sale
 ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Rood
ThuisSchoonmaken Stretch Profi Microvezeldoek - Rood
€3,15 €2,95
Toon 1 - 13 van 13

Insect Clean

Last van spinnen en insecten? Deze verwijdert u eenvoudig met Insect Clean - Spider Free. Insect Clean houdt spinnen en insecten effectief buiten. Spinnen zijn uw partner tegen vliegen, muggen en andere insecten. Toch kunnen spinnen zelf ook een overlast veroorzaken. Het is niet toegestaan om bestrijdingsmiddelen tegen spinnen te gebruiken, zowel door ongediertebestrijders als door consumenten. Insect Clean van Thuisschoonmaken.nl weert spinnen en insecten op een diervriendelijke manier. Het is niet giftig en veilig voor het milieu. Bij Thuisschoonmaken.nl vindt u de beste producten tegen spinnen en insecten.

Werking van Insect Clean

Buitenshuis mag u geen spinnen bestrijden. Om te voorkomen dat er een spinnenplaag binnenshuis ontstaat kunt u een aantal maatregelen treffen. Zo is het belangrijk om geen houtstapel, omgekeerde bloempotten of een composthoop vlakbij de woning te plaatsen. Dit zijn ideale schuilplaatsen voor spinnen en insecten. Naden en kieren in huis zorgen voor meer spinnen, sluit deze dan ook af. Houd wel rekening met voldoende ventilatie van de woning.

Een overlast van insecten ontstaat vaak in de zomermaanden. Het kan gaan om rioolvliegjes, fruitvliegjes, de huisvlieg, zilvervisjes of kevers. Heeft u veel last van insecten, dan trekt dit ook spinnen aan. Voorzie ramen en deuren van een hor of ander insectenwerend middel.

Insect Clean Spider Free, voorheen anti spin, helpt beschermen tegen spinnen en insecten. Insect Clean is niet giftig voor huisdieren en planten en doodt geen spinnen. Het werkt op basis van een transparante coatinglaag, waaraan spinrag zich niet kan hechten. Op deze manier wordt de omgeving voor de spin oninteressant, en zal deze al snel naar buiten vertrekken.

Insect Clean is wettelijk toegestaan

U mag zowel binnenshuis als buitenhuis geen gif gebruiken om spinnen te weren. Insect Clean is het enige middel dat veilig en verantwoord gebruikt kan worden. Het is 100% biologisch afbreekbaar en volledig milieuvriendelijk.

Insect Clean wordt gebruikt door professionele ongediertebestrijders, omdat andere middelen niet zijn toegestaan. Thuisschoonmaken.nl maakt professionele schoonmaakproducten toegankelijk voor particulieren. Gebruik Insect Clean in uw woning, kantoor of bedrijfspand. Het werkt effectief gedurende maximaal 6 maanden, hierdoor hoeft u dit product slechts tweemaal per jaar toe te passen.

Aanbrengen van Insect Clean Spider Free

Een fles Insect Clean heeft een inhoud van 1 liter. Deze verdunt u met twee liter water, voldoende voor de behandeling van een gemiddeld woonhuis. Heeft u te maken met sterke vervuiling, gebruik dan de verhouding 1 op 1. Bij een lichte vervuiling is een verhouding van 1 op 3 voldoende. Het is belangrijk om aanwezige spinnen en spinnenwebben vooraf te verwijderen. Dood de spin niet maar zet deze buiten neer. Verwijder zoveel mogelijk vuil met een borstel en water.

U mengt Insect Clean in een plantenspuit of drukspuit. Spuit hoeken, kieren en naden in met Insect Clean, waarbij u overtollige druppels verwijdert. Het middel kan veilig gebruikt worden op ondergronden als hout, glas, kunststof, rubber, porselein, aluminium en andere materialen. Daarnaast is Insect Clean veilig bij gebruik op planten.

Ontdek de uitstekende werking

Insect Clean brengt een transparant laagje aan zonder vlekken achter te laten. Dit laagje zorgt ervoor dat spinrag niet kan hechten. Hierdoor raakt de spin ontmoedigd en zal een ander onderkomen zoeken. Om deze reden is het belangrijk om Insect Clean overal in huis toe te passen, op plaatsen waar spinnen graag hun spinnenweb bouwen. Het product werkt tot wel 6 maanden lang, en garandeert u van een spinvrije omgeving.

Insect Clean met druksproeier of rugspuit

Om dit product direct in gebruik te nemen hebben we een compleet pakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit een fles Insect Clean Spider Free en een druksproeier of rugspuit. De druksproeier van 1 liter is voldoende voor de behandeling van uw woonruimte. De rugspuit van 18 liter is zeer geschikt voor groot gebruik waaronder uw woning met kantoor, grotere ruimtes of meerdere panden. Een spinvrije omgeving begint bij Thuisschoonmaken.nl.