• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tapijtreiniger en vlekverwijderaar (10)

Toepassing
Vervuiling
James Remover
€9,95
PRO-Tech Multi Foam
€13,95
Sop VochtplekReiniger
€9,95
Wilnelco Tapijtreiniger
€24,95
Sale
 James Vlekverwijderaar Starterset
James Vlekverwijderaar Starterset
€30,95 €27,95
James Vlekkenspray
€14,95
James Vlekkenwonder
€15,95
James Water
€17,95
Dr. Schutz Basisreiniger R - Clean and Strip
€15,95
Wilnelco Microvezel Wasmiddel
€29,95
Toon 1 - 10 van 10

Tapijtreiniger en vlekverwijderaar

Tapijt zorgt voor een luxe uitstraling, een behaaglijk gevoel en is geluiddempend. U kunt echter al snel te maken krijgen met vervuiling of vlekken in het tapijt. Dit geldt ook voor gestoffeerd meubilair, vloerkleden of gordijnen. Waar u ook tegenaan loopt, ThuisSchoonmaken.nl heeft de beste tapijtreiniger en vlekverwijderaar in het assortiment. Deze producten reinigen en verfrissen alle stoffen oppervlakken. Een krachtige tapijtreiniger en vlekverwijderaar die doen wat ze beloven, dat vindt u in ons uitgebreid assortiment.

Reinigen van pas gelegde vloerbedekking met tapijtreiniger

U denkt er misschien niet aan om een pas gelegde vloerbedekking te reinigen, dit is echter wel aan te raden. Bij het leggen van de vloerbedekking krijgt het tapijt gelijk al te maken met zijn eerste vervuiling. Reinig de pas gelegde vloerbedekking met Dr Schutz Actief tapijtreiniger. Dit is een tapijtreiniger die gebruikt wordt bij nieuwe elastische vloerbedekkingen. Daarnaast wordt de tapijtreiniger gebruikt voor een tussenreiniging bij het aanbrengen van een polymeer vloer. Bent u van plan om een nieuwe vloer te leggen, maak dan zeker gebruik van Dr Schutz tapijtreiniger. Dit is de beste vlekverwijderaar voor langdurig plezier van uw nieuwe vloer.

Vlekverwijderaar voor alle voorkomende vlekken

Vlekken komen overal in huis voor, en hoeven geen probleem te vormen. Vlekken in tapijt en meubelstoffen zijn moeilijk te verwijderen. Hiervoor hebben we de James vlekverwijderaar. Deze vlekverwijderaar verwijdert moeiteloos hardnekkige vlekken door koffie, rode wijn en bloed. De vlekverwijderaar is ook geschikt voor het verwijderen van cola, eigeel, grasvlekken of cacao.

De James vlekverwijderaar en tapijtreiniger laat een impregneerlaagje achter, waardoor er niet snel nieuwe vervuiling ontstaat. Dit is dan ook een uitstekende vlekverwijderaar voor alle tapijten, vloerkleden, gordijnen of stoffen meubilair.

James vlekkenwonder is als vlekverwijderaar biologisch afbreekbaar en hiermee een milieuvriendelijk tapijtreiniger en vlekverwijderaar. Gebruik deze vlekverwijderaar altijd eerst op een onopvallende plaats en laat de vlek eerst indrogen alvorens deze te behandelen.

Heeft u te maken met onbekende vlekken, maak dan gebruik van de James vlekkenspray. Deze vlekverwijderaar en tapijtreiniger verwijdert alle vlekken die niet met water verdunbaar zijn. Het gaat hierbij om vervuiling door hars, lijm, kauwgom of viltstift. Ook met boenwas of olie heeft de James vlekkenspray geen enkele moeite. De vlekverwijderaar droogt snel in en veroorzaakt geen hervervuiling door het achterlaten van een impregneerlaagje.

Periodieke reiniging

Met periodieke reiniging verwijdert u niet alleen zichtbare vervuiling maar ook stofopbouw en vetaanslag in het tapijt of stoffen ondergrond. James water is een tapijtreiniger en vlekverwijderaar waarmee u grondig vuil en vet verwijdert. James water tapijtreiniger laat een laagje achter, waardoor er geen hervervuiling ontstaat. Deze vlekverwijderaar is biologisch afbreekbaar, PH neutraal en verspreidt een heerlijk frisse geur.

Voor regelmatig onderhoud van tapijt, meubelstoffen en textiel hebben we de James vlekverwijderaar starter set. Dit is een tapijtreiniger en vlekverwijderaar in één pakket, bestaande uit James water tapijtreiniger, vlekkenwonder en vlekkenspray, de beste vlekverwijderaar. Daarnaast krijgt u er een voorgewassen vlekkendoek en vlekkenschijf bij, een handig hulpmiddel bij het verwijderen van vlekken.

Aan de slag met tapijtreiniger

De tapijtreiniger van Wilnelco is breed inzetbaar. U verwijdert hier plaatselijke vlekken mee, of reinigt het gehele tapijt of karpet. Deze fris geurende tapijtreiniger is geschikt voor alle tapijten en karpetten, maar ook meubelstoffen, gordijnen of autobekleding. U gebruikt de tapijtreiniger in verdunde toestand met een verhouding van 1 op 40.

Tapijt wordt sneller vies

U heeft gekozen voor een zachte vloerbedekking of tapijt. Dit geeft een warme uitstraling aan uw woning, slaapkamer of andere woonruimte. Een nadeel van tapijten en karpetten is dat ze sneller vies worden. Dit heeft te maken met het feit dat stof en vervuiling makkelijker tussen de polen gaat zitten. Daarnaast is het niet zo eenvoudig om vlekken te verwijderen, waar dit bij een harde vloer een peulenschil is. De juiste tapijtreiniger of vlekverwijderaar zorgt voor een stralend en fris tapijt zonder vervelende geurtjes achter te laten.

Thuisschoonmaken.nl heeft professionele reinigingsmiddelen in het assortiment. Een tapijtreiniger en vlekkenverwijderaar die grondig schoonmaakt, een frisse geur achterlaat en ervoor zorgt dat er vervuiling wegblijft. Ontdek zelf de vele voordelen van onze producten.