Terug

Onze vervoerders hebben het extra druk momenteel. Daardoor kan het zijn dat uw bestelling niet binnen de aangegeven tijd wordt bezorgd. Wij vragen om uw begrip.

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 14 dagen retourrecht

Moerman raamwisser

Een Moerman raamwisser is gemaakt van goede kwaliteit materialen en heeft een perfect design. Bestel uw Moerman raamwisser hier bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

Een goede raamwisser is nodig om uw ramen netjes en streeploos schoon te krijgen. Het merk Moerman biedt wissers en meer aan om een streeploos schoon resultaat te krijgen bij het ramen zemen. Een Moerman raamwisser is gemaakt van de beste kwaliteit en zal daardoor lang meegaan en een echt mooi resultaat geven. Zorg ervoor dat het schoonmaken van uw ramen echt beloond wordt door gebruik te maken van de Moerman kwaliteit. Lees verder en ontdek meer over het merk en waarom een raamwisser niet mag missen als u ramen gaat zemen.

De kwaliteiten van dit product

Niet alleen zien deze producten er professioneel uit, ze zijn ook van dermate kwaliteit. Alle schoonmaakmaterialen die hierin gebruikt worden zijn van geweldige kwaliteit waardoor u goede resultaten krijgt. Doordat het assortiment zo divers is kunt u alles wat u nodig heeft vinden van dit merk. De Moerman raamwisser is terecht heel populair geworden, ook onder professionals door een specifieke eigenschap. Het is namelijk zo dat dit product zo is vormgegeven dat er nooit waterranden zullen ontstaan. Dit komt door de schuine afloop aan de zijkant waardoor het water weg van het raam stroomt in plaats van erop.

Losse producten of alles in een

Het merk Moerman biedt een raamwasser, een wisser en meer losse schoonmaakproducten aan die u allemaal kunt aanschaffen. Ze hebben echter ook een alles in een optie waardoor u minder spullen bij de hand hoeft te hebben voor hetzelfde effect. U kunt hiermee de ramen inzepen maar ook weer droogtrekken. Een voordeel hieraan is dat u een hand vrijhoud om u bijvoorbeeld mee vast te houden aan de ladder of om een emmer mee te verplaatsen. Voor het grootste gemak combineert u uw Moerman raamwisser en andere producten met een telescoopsteel zodat u helemaal geen ladder hoeft te gebruiken.

Bestel uw Moerman producten bij ThuisSchoonmaken.nl

Een raamwisser van dit merk heeft alle kwaliteiten waar u mogelijk naar opzoek kunt zijn. Hij is namelijk van origine bedoelt voor professioneel gebruik. Uiteraard heeft u niet genoeg aan alleen een wisser en daarom biedt dit merk ook andere producten aan zoals een raamwasser en een raamschraper. Alle producten die u besteld van dit merk krijgt u bij ons voor een zeer scherpe prijs en als u besteld voor een bedrag hoger dan € 75,- krijgt u de bestelling gratis thuis geleverd. Besteld u uw Moerman raamwisser en meer voor 15:30 uur zal de bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al geleverd worden, bestel daarom vandaag nog bij ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8,9 / 10 - 2563 Reviews @ KiyOh