• Alle Produkte dem Warenkorb hinzugefügt.
Gratis Verzending
 Set Fußboden Wischen (2x Wischmopp)
Set Fußboden Wischen (2x Wischmopp)
€84,95
tip
 ThuisSchoonmaken Wischset (2x Mopp)
ThuisSchoonmaken Wischset (2x Mopp)
€56,95
Gratis Verzending
nieuw
 3 Stück Greenspeed Original Mikrofasertuch - Grau
3 Stück Greenspeed Original Mikrofasertuch - Grau
€14,95
Angebot
Sop Schlierenfrei | Glas- & Oberflächenreiniger
€5,95
Biogroen Grünbelagentferner
€49,75

Wilkommen bij ZuhauseSaubermachen.de

Bei uns bestellen Sie professionelle Reinigungsmittel für zuhause einfag und schnell Sauber zu machen. In der Tat, es gibt viele professionelle Reinigung, welche Produkte besonders geeignet für zu Hause sind, die aufgrund ihrer Benutzerfreundlichkeit, lange Lebensdauer (Haltbarkeit) und qualitativ hochwertige Ergebnisse.


Keramische tegels schoonmaken doe je zo
In dit artikel lees je alles over hoe je keramische tegels kunt schoonmaken. Daarbij worden niet alleen producten aanbevolen, maar wordt ook uitgelegd hoe je de tegels vervolgens het best kunt onderhouden voor optimaal resultaat.
Lesen Sie mehr
Vloer schoonmaken
Met dit professionele dweilsysteem hoef je nooit meer emmers water te vullen of te sjouwen. En kun je je vloer goed schoonmaken. Het water giet je namelijk eenvoudig in de steel met behulp van het vulflesje. Ook dweilen of moppen uitwringen is verleden tijd. Makkelijk en snel verwijder je vuil en vlekken van allerlei soorten vloeren. Het systeem is milieuvriendelijk (je gebruikt geen schoonmaakmiddelen meer) en duurzaam door de topkwaliteit aan materialen.
Lesen Sie mehr
Handige beschermdopjes van Scratchnomore
De beschermdopjes van Scratchnomore komen goed van pas in elk huishouden. Met deze beschermdopjes ben je er zeker van dat ze achtmaal langer meegaan dan wanneer je voor viltjes kiest. Dat is niet het enige voordeel, want ze zijn ook gemakkelijk te verwisselen en zullen gegarandeerd minder krassen.
Lesen Sie mehr
Dekzeil, zonnescherm, parasol of luifel eenvoudig reinigen
Dekzeilen vervuilen in de loop van de tijd, door atmosferisch vuil, algen en mossen. Na een paar jaar is het vaak ernstig en raakt het dekzeil ook aangetast. Dekzeilen en ook landvasten en vallen, kunt u veilig behandelen met onze Algavelan Dekzeilreiniger. Ook dit product van het merk Algavelan is géén biocide, heeft geen agressieve stofjes is dus niet schadelijk voor de natuur maar laat wel groene aanslag van algen verdwijnen.
Lesen Sie mehr
Geen vlek te gek met de James Vlekkenverwijderaar
Je hebt het vast wel eens gehad, een vlek van rode wijn, koffie, thee, fruit of bloed in je tapijt of op je meubels. Of is je tapijt besmeurd met vuil of na behandeling beschadigd of verkleurd? Hoe kun je deze vlekken het best tegengaan? De James vlekkenverwijderaar biedt de uitkomst voor je! In dit artikel maak je kennis met de James vlekkenverwijderaar en reken je gemakkelijk af met de vlekken die normaal zo lastig te verwijderen zijn.
Lesen Sie mehr

Alle