ThuisSchoonmaken.nl | Blog

De groene aanslagverwijderaar gaat groene aanslag tegen

De groene aanslagverwijderaar gaat groene aanslag tegen

Met een groene aanslag verwijderaar ben je er zeker van dat deze aanslag voor langere tijd wegblijft. Biomos is een voorbeeld van een groene aanslag verwijderaar, maar je kunt ook kiezen voor Biogroen. Met deze producten verwijder je zonder dat je een hogedrukspuit of schrobber nodig hebt, eenvoudig groene aanslag op je terras, stoep, muren, dak, schutting, houtenbeplating, trespa en je tuinstel. In dit artikel lees je alles over de groene aanslag verwijderaar!

Het Toolflex ophangsysteem voor al je stelen

Het Toolflex ophangsysteem voor al je stelen

Staan al je stelen rommelig in een hoekje? Wij kunnen ons voorstellen dat je liever je stelen netjes, stevig en gerangschikt aan de muur wilt hangen. Het Toolflex ophangsysteem kan je hierbij helpen welke geschikt is voor stelen en overig gereedschap. Dit complete opbergsysteem is niet alleen eenvoudig te bevestigen, maar ook gemakkelijk uit te breiden en/of aan te passen.

Vloer schoonmaken

Vloer schoonmaken

Met dit professionele dweilsysteem hoef je nooit meer emmers water te vullen of te sjouwen. En kun je je vloer goed schoonmaken. Het water giet je namelijk eenvoudig in de steel met behulp van het vulflesje. Ook dweilen of moppen uitwringen is verleden tijd. Makkelijk en snel verwijder je vuil en vlekken van allerlei soorten vloeren. Het systeem is milieuvriendelijk (je gebruikt geen schoonmaakmiddelen meer) en duurzaam door de topkwaliteit aan materialen.

Handige beschermdopjes van Scratchnomore

Handige beschermdopjes van Scratchnomore

De beschermdopjes van Scratchnomore komen goed van pas in elk huishouden. Met deze beschermdopjes ben je er zeker van dat ze achtmaal langer meegaan dan wanneer je voor viltjes kiest. Dat is niet het enige voordeel, want ze zijn ook gemakkelijk te verwisselen en zullen gegarandeerd minder krassen.