ThuisSchoonmaken.nl | Blog

De groene aanslagverwijderaar gaat groene aanslag tegen

De groene aanslagverwijderaar gaat groene aanslag tegen

Met een groene aanslag verwijderaar ben je er zeker van dat deze aanslag voor langere tijd wegblijft. Biomos is een voorbeeld van een groene aanslag verwijderaar, maar je kunt ook kiezen voor Biogroen. Met deze producten verwijder je zonder dat je een hogedrukspuit of schrobber nodig hebt, eenvoudig groene aanslag op je terras, stoep, muren, dak, schutting, houtenbeplating, trespa en je tuinstel. In dit artikel lees je alles over de groene aanslag verwijderaar!

Hét schoonmaakplan speciaal voor de horeca

  • Geplaatst op
  • Door Gerrald van Veghel
  • Geplaatst in borstelwerk, fbk
  • 0
Hét schoonmaakplan speciaal voor de horeca

Heb je een restaurant, of run je een hotel? Dit zijn enkele horecagelegenheden waarbij een schoonmaakplan goed van pas komt! Met behulp van een schoonmaakplan voor de horeca, stel je een duidelijk schoonmaakregime in waardoor de hygiëne goed op peil blijft. Juist de hygiëne staat bij Thuisschoonmaken.nl centraal. Maar wat heb je precies nodig voor een schoonmaakplan in de horeca? Welke hulpmiddelen zullen je hierbij helpen? Wij leggen het je allemaal uit!

Handige beschermdopjes van Scratchnomore

Handige beschermdopjes van Scratchnomore

De beschermdopjes van Scratchnomore komen goed van pas in elk huishouden. Met deze beschermdopjes ben je er zeker van dat ze achtmaal langer meegaan dan wanneer je voor viltjes kiest. Dat is niet het enige voordeel, want ze zijn ook gemakkelijk te verwisselen en zullen gegarandeerd minder krassen.

Vloer schoonmaken

Vloer schoonmaken

Met dit professionele dweilsysteem hoef je nooit meer emmers water te vullen of te sjouwen. En kun je je vloer goed schoonmaken. Het water giet je namelijk eenvoudig in de steel met behulp van het vulflesje. Ook dweilen of moppen uitwringen is verleden tijd. Makkelijk en snel verwijder je vuil en vlekken van allerlei soorten vloeren. Het systeem is milieuvriendelijk (je gebruikt geen schoonmaakmiddelen meer) en duurzaam door de topkwaliteit aan materialen.

Dekzeil, zonnescherm, parasol of luifel eenvoudig reinigen

Dekzeil, zonnescherm, parasol of luifel eenvoudig reinigen

Dekzeilen vervuilen in de loop van de tijd, door atmosferisch vuil, algen en mossen. Na een paar jaar is het vaak ernstig en raakt het dekzeil ook aangetast. Dekzeilen en ook landvasten en vallen, kunt u veilig behandelen met onze Algavelan Dekzeilreiniger. Ook dit product van het merk Algavelan is géén biocide, heeft geen agressieve stofjes is dus niet schadelijk voor de natuur maar laat wel groene aanslag van algen verdwijnen.