Update cookies preferences

Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Onkruidverdelger

Maak gebruik van een professionele onkruidverdelger en een drukspuit om met het grootste gemak uw tuin vrij te maken van onkruid. Bestel het nu bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • BSI BSI Herbex - Totale Onkruidbestrijder

  BSI BSI Herbex - Totale Onkruidbestrijder

  Bestrijd onkruid met HERBEX. Deze totale onkruidverdelger (concentraat 450 ml) bestrijdt onkruiden, grassen en mos. Goed voor circa 200 m². Werking al na 3 uur zichtbaar. Gebaseerd op actieve stof (zeer geconcentreerd pelargonzuur) uit de natuur.

  Bestrijd onkruid met HERBEX. Deze totale onkruidverdelger (concentraat 450 ml) b...

  € 34,95

  Vergelijk
  • Gloria Hobby 5 Flex Handsproeier

  Gloria Hobby 5 Flex Handsproeier

  De handige Hobby 05 FLEX fijne drukspuit heeft een dubbelwerkende precisie pomp – één pompbeweging genereert twee krachtige sprays en vergemakkelijkt het werk in huis en op het balkon.

  De handige Hobby 05 FLEX fijne drukspuit heeft een dubbelwerkende precisie pomp ...

  -11% Sale

  8,95 € 7,95

  Vergelijk
  • Gloria Prima 5 Plus - Drukspuit - 5 liter

  Gloria Prima 5 Plus - Drukspuit - 5 liter

  De Gloria drukspuit Prima 5 PLUS (zuurbestendig) is uitermate geschikt voor het toepassen van zure pesticiden. Deze drukspuit is uitgerust met hoogwaardige EPDM-afdichtingen, een kunststof spuitlans, kunststof spuitkop en 0,5 m kunststof verlenglans.

  De Gloria drukspuit Prima 5 PLUS (zuurbestendig) is uitermate geschikt voor het ...

  -7% Sale

  42,95 € 39,95

  Vergelijk
  • Eurom Elektrische Onkruidbrander

  Eurom Elektrische Onkruidbrander

  De Eurom Electric Weedburner 2 in 1 is een elektrische onkruidbrander met 2000 Watt aan vermogen. Door de onkruidbrander voor slechts 5 seconden over het onkruid te houden gaan de cellen van het onkruid kapot en zal het afsterven.

  De Eurom Electric Weedburner 2 in 1 is een elektrische onkruidbrander met 2000 W...

  € 24,95

  Vergelijk
  • Imex Glyfosaat 3 - Onkruidverdelger

  Imex Glyfosaat 3 - Onkruidverdelger

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat 3! Deze krachtige opvolger van Imex Glyfosaat 2 en bekende tegenhanger van Roundup verdelgt onkruid tot in de wortel. Met ingang van 2019 verpakt in flesjes van 200 ml met het minimale bestelaantal van 2 stuks.

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat 3! Deze krachtige opvolger van Imex Glyfosaa...

  € 11,95

  Vergelijk
  • BSI Herbex Onkruidbestrijding + Rugspuit

  BSI Herbex Onkruidbestrijding + Rugspuit

  Weg met onkruid tussen tegels op uw terras met onkruidverdelger Herbex i.c.m. deze handige professionele 12 liter rugspuit. BSI Herbex is een totale onkruidbestrijder voor alle onkruiden, grassen en mos en heeft al zichtbare werking na 3 uur.

  Weg met onkruid tussen tegels op uw terras met onkruidverdelger Herbex i.c.m. de...

  -11% Sale

  110,90 € 98,95

  Vergelijk
  • Primstar Gazon Onkruidverdelger

  Primstar Gazon Onkruidverdelger

  Onkruidverdelger Primstar bestrijd onkruid in uw gazon. Deze onkruidbestrijder werkt tegen kleefkruid, vogelmuur, etc. bij pas ingezaaide maar ook in bestaande gazons en grasvelden. Bestrijd tot wel 500 m² met 50 ml Primstar.

  Onkruidverdelger Primstar bestrijd onkruid in uw gazon. Deze onkruidbestrijder w...

  € 17,95

  Vergelijk
  • IMEX Glyfosaat 2 Onkruidverdelger

  IMEX Glyfosaat 2 Onkruidverdelger

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat. Deze bekende tegenhanger van Roundup verdelgt ook onkruid tot in de wortel maar is nu 50% goedkoper.

  Bestrijd onkruid met Imex Glyfosaat. Deze bekende tegenhanger van Roundup verdel...

  € 19,95

  Vergelijk
  • Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter

  Toolland Drukspuit / Druksproeier 8 liter

  Toolland Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 8 liter om te gebruiken voor het vernevelen van diverse bestrijdingsmiddelen.

  Toolland Drukspuit / Druksproeier met een inhoud van 8 liter om te gebruiken voo...

  € 19,95

  Vergelijk
  • Talen Tools Drukspuit Professioneel - 8 liter

  Talen Tools Drukspuit Professioneel - 8 liter

  Deze professionele drukspuit (onkruidsproeier) van Talen Tools heeft een tankinhoud van 8 liter, is bestand tegen zuren en voorzien van een verstelbare spuitmond (van fijne nevel tot harde straal). Ideaal voor het vernevelen van Biomos, Biogroen of Herbex

  Deze professionele drukspuit (onkruidsproeier) van Talen Tools heeft een tankinh...

  -6% Sale

  34,95 € 32,95

  Vergelijk
  • Talen Tools Drukspuit Professioneel - 5 liter

  Talen Tools Drukspuit Professioneel - 5 liter

  Deze professionele drukspuit (onkruidsproeier) van Talen Tools heeft een tankinhoud van 5 liter, is bestand tegen zuren en is voorzien van een verstelbare spuitmond (van fijne nevel tot harde straal).

  Deze professionele drukspuit (onkruidsproeier) van Talen Tools heeft een tankinh...

  -7% Sale

  27,95 € 25,95

  Vergelijk

Een onkruidverdelger is onmisbaar als u een tuin heeft waar u optimaal van wilt genieten. Uiteraard komt hier wel wat werk bij kijken. De planten moeten onderhouden worden, gras moet gemaaid worden en onkruid dient verwijderd te worden. Al met al kunt u best wel wat tijd in uw tuin steken. Voor veel mensen is het verwijderen van onkruid niet het favoriete werk, omdat dit erg veel tijd in beslag neemt. Voordat u klaar bent met verwijderen lijkt het ergens anders alweer terug te groeien. Om uzelf deze frustratie te besparen kunt u het beste gebruik maken van een onkruidverdelger. Hiermee doodt u onkruid inclusief de wortel, zodat het een dag later niet weer aan het groeien is. Lees verder om meer te ontdekken over ons assortiment en het gemak hiervan.

Verdelen met een drukspuit

Uiteraard gebruikt u geen gewone schoonmaakmiddelen in de tuin en tussen de tegels. Toch kan een onkruidverdelger gezien worden als een middel om de tuin mee schoon te maken. Onkruid is best een hardnekkig vuil wat op gepaste manier bestreden moet worden. Dit kunt u met groot gemak doen. U hoeft dit namelijk niet handmatig overal aan te brengen. Hiervoor hebben wij in ons assortiment twee verschillende drukspuiten. Hier doet u het middel in wat vervolgens door de druk naar buiten komt. Dit maakt het makkelijk om het middel gelijkmatig te verdelen over het onkruid zonder het te verspillen. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een onkruidverdelger aan te schaffen in een set met een drukspuit. U kunt hierbij kiezen uit een trolley drukspuit met wielen of een rugspuit welke u meedraagt als een rugzak. Buiten deze sets hebben wij ook spuiten welke u in de hand draagt en die u tijdens gebruik naast u neer kunt zetten.

Onkruid bestrijden in uw grasveld

Een mooi stukje gras in de tuin kan heerlijk zijn. Hier kunt u lekker op liggen als het lekker weer is of u kunt hier lekker met uw blote voeten op lopen. Het is dan erg onprettig als er onkruid tussen groeit. Binnen ons assortiment hebben wij een onkruidverdelger welke werkt tegen bepaalde soorten onkruid. Omdat het speciaal hiervoor is ontwikkeld zal uw gras gezond blijven. Het onkruid ertussen zal verdelgd worden en niet snel terug groeien. U kunt zorgeloos genieten van een heerlijk zacht stukje gras in uw tuin.

Imex Glyfosaat 3

Dit is een merk onkruidverdelger wat zeer veilig te gebruiken is als u kinderen of huisdieren heeft. Zowel kinderen als huisdieren willen graag buiten spelen. Beide gaan ook wel eens in de aarde zitten wroeten en raken planten aan. Het is daarom belangrijk te werken met een veilig middel. Imex Glyfosaat 3 doodt onkruid inclusief de wortel, maar het middel wordt inactief zodra het de grond raakt. Daardoor is het weer veilig om in de buurt te komen zodra het is opgedroogd. Het middel gaat vanzelf werken waardoor het onkruid zal afsterven en ook niet snel meer zal terug groeien. Imex glyfosaat 3 heeft werkelijk alleen maar voordelen.

Waarom kiezen voor een onkruidverdelger

Er zijn meerdere voordelen te noemen aan het gebruiken van een onkruidverdelger. Het is in de eerste plaats al vele malen sneller als handmatig werken. U hoeft namelijk niet elke keer op uw knieën te gaan zitten of stukje bij beetje te werken. U kunt met een goede onkruidverdelger de hele tuin makkelijk inspuiten in slecht minuten. Zo kunt u snel gaan genieten van het leuke werk in de tuin zoals het planten van nieuwe bloemen. Het inspuiten van uw tuin is lichamelijk ook een stuk minder belastend. U bent wel in beweging, maar belast niet zozeer de schouders en rug. Zo bent u niet langer uitgeput door het verwijderen van onkruid uit uw hele tuin.

Bestel middelen tegen onkruid bij ThuisSchoonmaken.nl

Werken met een onkruidverdelger maakt werken in uw tuin makkelijker. Dat is zeker het geval met de professionele opties die wij in ons assortiment hebben. U spuit het middel op het onkruid en dit zal al snel gaan werken waardoor u veel werk bespaard blijft. Het zijn veilige middelen die niet schadelijk zijn voor u tijdens het gebruik. Wij leveren onze producten altijd zo snel mogelijk bij u thuis af. Besteld u bij ons voor 15:30 uur dan zal PostNL het dezelfde dag kunnen meenemen en kunt u de bestelling vaak de volgende dag al verwachten. Vanaf € 99,- wordt uw bestelling gratis door ons verzonden en wij bieden altijd en voor iedereen deskundig advies. Alle vragen kunt u ons dus gerust stellen. Bestel voor de beste service uw onkruidverdelger bij ThuisSchoonmaken.nl.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 8.8 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 8.8 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 12:00 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh