Update cookies preferences

Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Beschermdoppen Scratchnomore

Scratchnomore ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten voorkomen.

Filters

  • Scratch no More FootClick 2 incl. beschermvoetje

  Scratch no More FootClick 2 incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes FootClick 2 van Scratchnomore zijn te gebruiken in alle voorkomende rechte houten en kunststof poten en verkrijgbaar in de maten Ø 25 mm, Ø 31 mm en Ø 44 mm.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes FootClick 2 van Scratchnomore zijn te gebrui...

  € 1,65

  Vergelijk
  • Scratch no More Footfixx Hollow incl. beschermvoetje

  Scratch no More Footfixx Hollow incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Hollow van Scratchnomore zijn bedoelt voor holle poten met een diameter tussen de 10 en 30 mm.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Hollow van Scratchnomore zijn bedoe...

  € 2,40

  Vergelijk
  • Scratch no More Chairfixx

  Scratch no More Chairfixx

  De glijders / beschermvoetjes Chairfixx van Scratchnomore zijn te gebruiken onder slede stoelen met een ronde buis. Te gebruiken voor stoelen met en zonder een voorgeboord gat, door de eenvoudig te verwijderen pin.

  De glijders / beschermvoetjes Chairfixx van Scratchnomore zijn te gebruiken onde...

  € 2,-

  Vergelijk
  • Scratch no More Multifixx incl. beschermvoetje

  Scratch no More Multifixx incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Multifixx van Scratchnomore zijn te gebruiken voor het installeren op alle meubels waarbij vloerbescherming noodzakelijk is. Verkrijgbaar in één maat: 50 x 26 mm.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Multifixx van Scratchnomore zijn te gebruike...

  € 2,09

  Vergelijk
  • Scratch no More Footfixx Wood incl. beschermvoetje

  Scratch no More Footfixx Wood incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Wood van Scratchnomore zijn te gebruiken in alle voorkomende houten en kunststof poten en verkrijgbaar in de maten Ø 28 mm, Ø 34 mm.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Wood van Scratchnomore zijn te gebr...

  € 2,09

  Vergelijk
  • Scratch no More Bureaustoelwiel / Zwenkwiel

  Scratch no More Bureaustoelwiel / Zwenkwiel

  Door het zachte materiaal van de wielen krijgt u gegarandeerd geen krassen op uw harde vloeren. Wij raden aan om altijd wielen in combinatie met de scratchnomore stiften te bestellen, zodat een goede passing wordt verzekerd.

  Door het zachte materiaal van de wielen krijgt u gegarandeerd geen krassen op uw...

  € 9,24

  Vergelijk
  • Scratch no More Footfixx Wood 3.0 incl. beschermvoetje

  Scratch no More Footfixx Wood 3.0 incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Wood van Scratch no More zijn te gebruiken in alle voorkomende houten/kunststof poten die onder een schuine hoek staan van maximaal 25 graden.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Wood van Scratch no More zijn te ge...

  € 2,09

  Vergelijk

Zo nu en dan loop je ineens tegen een simpel maar geweldig product aan. Door een opdrachtgever werd ik benaderd om een nieuwe beschermlaag op een vloer aan te brengen. Dit omdat er zoveel krassen in de nieuwe vloer zaten. Het leek mij verstandiger om eerst eens te kijken naar de oorzaak van het probleem. Daar was geen hogere wiskunde voor nodig, harde kunststof doppen en wieltjes onder het meubilair veroorzaakten diepe krassen in de vloer.

Beschermdoppen van vilt zorgen voor krassen

Mooi! Nu het probleem bekend is, kon ik op zoek gaan naar een oplossing. En wat is er op de markt? Vilt in alle soorten en maten. Met plakkers, spijkers of schroeven zijn ze onder het meubilair te bevestigen. Eén nadeel, vilt wordt snel plat en hard vooral als het zand of vocht tegenkomt met ook krassen als gevolg. En dan hebben we het nog niet over de lijmresten die na het slijten van het viltje op de vloer achterblijven.

Het juiste alternatief; Scratchnomore

Na wat gesprekken met de vloerproducent kwam er eindelijk een naam van een geweldig alternatief: Scratchnomore! En 'what's in the name?' Onder een grote diversiteit van behuizingen die eenmalig onder bijna alle soorten meubilair te plaatsen zijn, zit een eenvoudig te verwisselen vervangdeel met daarin een stukje hoogwaardige schoonloopmat. Het resultaat; geen krassen, minder geluid bij het schuiven van meubilair, een levensduur die acht maal langer is dan die van vilt en als vervanging nodig is met een simpele klik te verwisselen.

Beste Scratchnomore, mijn complimenten voor het idee en de uitwerking, dé perfecte oplossing voor zowel zakelijk als privé.

 

> Bekijk hier het volledig assortiment beschermdoppen.

 

terug

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 8.8 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 8.8 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 12:00 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh