• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloeronderhoud

Toepassing
Vervuiling
Sale
 HMK P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
HMK P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
€13,50 €11,75
Voordeelset
 HMK P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
HMK P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
€34,50 €32,50
HMK P330 Cotto- en Klinkerolie
€15,95
HMK P323 Slijtvaste zijdeglans
€17,50
Dr. Schutz Basisreiniger R - Clean and Strip
€15,95
HMK R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij
€14,25
Voordeelset
 HMK R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket
HMK R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket
€39,95
HMK R57 / R157 Intensieve Tegelreiniger
€16,95
HMK R59 / R159 Tegel- en Sanitairreiniger
€14,95
HMK S42 / S242 Kleurverdiepende Bescherming
€26,95
HMK S35 / S235 Kleurverdieper
€22,50
HMK S34N / S234 Vlekstop
€38,95

Voor een langdurig en mooi behoud van uw vloer is regelmatig vloeronderhoud belangrijk. Professionele reinigingsmiddelen helpen u dit doel te bereiken. Bij Thuisschoonmaken.nl vindt u vloer- en reinigingsmiddelen en onderhoudsmiddelen die geschikt zijn voor al uw vloeronderhoud. Al onze producten worden door schoonmaakbedrijven, scholen en instellingen gebruikt. We hebben ze nu ook toegankelijk gemaakt voor de consument, zodat al uw vloeren thuis altijd fris en stralend zijn. Ons assortiment bestaat uit de beste producten voor vloeronderhoud waaronder vloerzeep, klinkerolie of zijdeglans.

Kleurverdieper vloeronderhoud

Duurzaam en mooi natuursteen, marmercomposiet en kunststeen vraagt goed vloeronderhoud. Hetzelfde geldt voor gezandstraalde, gevlamde of geborstelde zacht en hard gesteente. Voor deze vloeren hebben we kleurverdieper vloeronderhoud in ons assortiment. Dit product geeft een nateffect en beschermt de vloer tegen binnendringen van water en vuil. Dit middel voor vloeronderhoud mag niet gemengd worden met andere reinigingsmiddelen of onderhoudsmiddelen. Voor het aanbrengen moet de vloerverwarming zijn uitgeschakeld, schoon en droog zijn. De droogtijd bedraagt circa 4 tot 8 uur.

Daarnaast hebben we nog kleurverdiepende bescherming ten behoeve van vloeronderhoud van natuursteen, kunststeen, baksteen, klinkers en ongeglazuurde tegels. Dit product voor vloeronderhoud beschermt tegen vocht en vuil en geeft een prachtige diepe kleur aan veel verschillende soorten stenen vloeren.

Vloeronderhoud met intensieve tegelreiniger

Uw tegelvloer, plavuizen of baksteen kan soms erg vervuild zijn. Denk hierbij aan een vettige of olieachtige aanslag, resten van andere reinigingsmiddelen of lichte bouwvervuiling. Om uw vloer weer stralend schoon te krijgen hebben we de intensieve tegelreiniger. Dit is een mild alkalische reiniger die geschikt is voor vele toepassingen. Voordat u dit vloeronderhoud toepast, schakelt u eerst de vloerverwarming uit. Dit reinigingsmiddel gebruikt u verdunt met water. Laat het enige tijd inwerken op de vloer en schrob het regelmatig uit. Het is belangrijk om met ruim water na te spoelen, het product mag niet indrogen.

De grondreiniger zuurvrij is het ideale product voor vloeronderhoud van natuursteen, kunststeen, tegels en marmeren vloeren. U maakt hiermee zowel oude als nieuwe oppervlakken stralend schoon. Professioneel vloeronderhoud voor de vloer in woonkamer, keuken of slaapkamer is ook zeer geschikt voor vloeren in garages en bijkeukens, of uw bedrijf aan huis. Het product is zuurvrij en tast politoer, een afdichting , niet aan.

Vloeronderhoud van matte en doffe vloeren

Sommige vloeren hebben een mat en dof uiterlijk waaronder tegelvloeren en plavuizen, betonsteen en asfalttegels. Ruwe en matte vloeren hebben meer vloeronderhoud nodig om deze stralend schoon te krijgen. Alleen met water en zeep zorgt u ervoor dat de vloer schoon is, maar de doffe uitstraling blijft behouden. Vloeronderhoud voor deze vloeren verricht u met de slijtvaste zijdeglans. Dit is een glans- en onderhoudsmiddel voor alle doffe en matte vloeren, van natuursteen en kunststeen binnenshuis. De vloer krijgt met dit vloeronderhoud een mooie zijdeglans en beschermt tegen vuil en vocht. De eerste keer gebruikt u het product voor het aanbrengen van een extra beschermlaag, later gebruikt u het product voor regelmatig vloeronderhoud.

Vloeronderhoud voor harde vloeren

Met onze basisreiniger voor vloeronderhoud maakt u alle harde vloeren stralend schoon. Dit product is geschikt voor linoleum, natuur- en kunststeenvloeren, vinyl, PVC en alle andere kunststofvloeren. Ook voor het schoonmaken en vloeronderhoud van rubber vloeren is de basisreiniger zeer geschikt.

De basisreiniger voor vloeronderhoud verwijdert bouwvuil, onderhoudsmiddelen, vet en aanslag. Dit product voor vloeronderhoud mag niet indrogen, spoel deze daarom goed na met schoon water. Gebruik de basisreiniger altijd verdund met water.

Vloeronderhoud maak uw vloer niet alleen schoon, ook brengt het een beschermende laag aan. Zo is uw vloer langdurig beschermt tegen vuil en vocht. Zeer geschikt voor de vloer van de woonkamer, keuken, slaapkamer en andere ruimtes binnenshuis of rondom de woning. We hebben een compleet assortiment producten voor vloeronderhoud, deze vindt u allemaal bij Thuisschoonmaken.nl.