• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloeronderhoud (14)

Reinig en onderhoud uw harde vloeren met de middelen voor vloeronderhoud binnen ons assortiment. Bestel professionele middelen bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
Sale
 HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
€14,50 €12,95
Voordeelset
 HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
€34,50 €32,50
HMK / Moeller Stone Care P330 Cotto- en Klinkerolie
€17,50
HMK / Moeller Stone Care P323 Slijtvaste zijdeglans
€19,95
Dr. Schutz Basisreiniger R - Clean and Strip
€15,95
HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij
€16,95
Voordeelset
 HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket
HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij voordeelpakket
€40,95
HMK / Moeller Stone Care R57 / R157 Intensieve Tegelreiniger
€17,95
HMK / Moeller Stone Care R59 / R159 Tegel- en Sanitairreiniger
€16,95
HMK / Moeller Stone Care S42 / S242 Kleurverdiepende Bescherming
€27,95
HMK / Moeller Stone Care S35 / S235 Kleurverdieper
€23,95
HMK / Moeller Stone Care S34N / S234 Vlekstop
€37,95
Dr. Schutz Actief Reiniger R280 can à 10 liter
€97,63
James Laminaatreiniger Schoon & Snel droog (A)
€9,95
Toon 1 - 14 van 14

Vloeronderhoud

Het is belangrijk om elke soort vloer goed te onderhouden. Hiermee zorgt u namelijk dat deze er goed uit blijft zien en de gewenste uitstraling behoudt. Als u opzoek bent naar middelen voor vloeronderhoud zit u bij ons goed. Wij bieden namelijk professionele producten aan welke erg goed werk leveren. Vloeronderhoud is iets wat best even wat van uw tijd vergt maar als u het resultaat ziet is dit het helemaal waard. Lees verder om meer te ontdekken over ons vloeronderhoud assortiment. Lees over de werking van de producten en waarom u deze echt eens moet proberen.

De vloer reinigen met vloeronderhoud middel

Niet alle vloeren zijn even makkelijk te reinigen. Als u deze dan wel goed schoon heeft zien ze er misschien niet uit zoals u graag wilt. Het kan dan nodig zijn om deze echt schoon te maken en te behandelen met middelen voor vloeronderhoud. Hiermee wordt de vloer weer mooi schoon en wordt het materiaal goed onderhouden. Zo blijft het in de beste staat en zal het er geweldig uitzien. De warme uitstraling en de sfeer die een vloer biedt kunt u behouden voor lange tijd met het nodige vloeronderhoud. Een echt schone vloer is een mooie vloer. Ruwe tegels, plavuizen, vinyl, PVC en meer zijn te behandelen met onze schoonmaakmiddelen.

De kleur van uw vloer herstellen

Wanneer u een vloer laat leggen heeft deze meestal een bepaalde kleur. Deze kleur draagt bij aan de uitstraling van de vloer en kan bijvoorbeeld een hele warme uitstraling geven. Hoe goed u de vloeren ook onderhoud, het kan gebeuren dat de kleur wat doffer wordt. Hiervoor hebben wij binnen ons assortiment vloeronderhoud een kleurverdieper. Dit soort middel is geschikt voor verschillende materialen zoals natuursteen, marmercomposiet en kunststeen. Het gebruik is erg eenvoudig. U schrobt het middel op de vloer en laat het gedurende 4-8 uur intrekken. In deze tijd is het belangrijk het middel regelmatig even de vloer in te schrobben. Wanneer het middel ingewerkt is zal het een glanzende look achterlaten. Ook draagt dit bij aan een goed vloeronderhoud omdat het middel de vloer beschermt tegen vuil en water.

Tegels weer als nieuw met goed vloeronderhoud

Vaak blijft er op tegels na het schoonmaken wat resten achter van middelen. Dit kan na een aantal keer zorgen voor een waas op de tegels en op een vettig lijkende aanslag. Hierbij kunt u het best gebruik maken van schoonmaakmiddelen die erg krachtig zijn. De professionele producten voor vloeronderhoud die u bij ons kunt aanschaffen laten uw tegels er weer als nieuw uitzien. Dit komt omdat ze werken op zowel de tegels als de voegen. Vloeronderhoud is daardoor nog nooit zo makkelijk geweest.

Bestel alles voor vloeronderhoud online

Er zijn meerdere redenen te benoemen waarom het verstandig is gebruik te maken van goede producten. Deze zullen ten alle tijden goed werk leveren en zorgen voor het resultaat waar u op hoopt. Vloeronderhoud met deze producten is veilig omdat ze getest zijn en dus geen onverwachte werking zullen hebben. Als u producten uit ons assortiment besteld zijn dit altijd professionele middelen die hun werk uitstekend doen. Bestelt u voor 15:30 uur dan kunt u het middel voor vloeronderhoud de volgende dag al bij u thuis verwachten. Bestel de middelen en alle andere producten die u kunt gebruiken bij het reinigen van al uw harde vloeren bij ThuisSchoonmaken.nl.