Update cookies preferences

Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Het verwijderen van cementsluier

Filters

  • Spectro Inhibitor Sanitair - Ontkalker

  Spectro Inhibitor Sanitair - Ontkalker

  Spectro Inhibitor Sanitair lost kalk, cementsluier en roestvlekken op. Ideaal voor het reinigen van wasbakken, kranen, douchekoppen, (wand)tegels, (glazen)douchewanden, deuren etc. Inhibitor Sanitair beschadigt geen glas, rubbers of verchroomde delen.

  Spectro Inhibitor Sanitair lost kalk, cementsluier en roestvlekken op. Ideaal vo...

  € 8,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care R155 - Grondreiniger - zuurvrij - Voordeelset

  HMK / Moeller Stone Care R155 - Grondreiniger - zuurvrij - Voordeelset

  HMK R155 Grondreiniger - zuurvrij is een reinigingsmiddel (concentraat) voor alle soorten natuursteen, kunststeen en beton. R155 verwijdert bouwvervuiling, resten van oude onderhoudsmiddelen, oliën, vetten en lichte cementsluiers. 3x 1 liter voordeelset.

  HMK R155 Grondreiniger - zuurvrij is een reinigingsmiddel (concentraat) voor all...

  -10% Sale

  50,85 € 45,95

  Vergelijk

Wanneer tegels net geplaatst en ingevoegd zijn blijft er vaak een vervelende lastig te verwijderen (cement)sluier achter. Om deze te verwijderen gaat u als volgt te werk.

 1.  Onderzoek te allen tijde eerst of de te reinigen onderdelen kalkhoudend zijn om schade te voorkomen.

  Wanneer u kalkhoudende producten in de te reinigingen omgeving heeft zoals natuursteen doet u er verstandig aan om het product HMK R55 Grond- & Wandreiniger te gebruiken.

  Wanneer u geen kalkhoudende producten in de te reinigingen omgeving heeft kunt u de cementsluier het beste verwijderen met het product Inhibithor Sanitair. (Inhibithor Sanitair kunt u nadien ook gebruiken voor het kalkvrij houden van tegels, toiletten, wasbakken en kranen.)

  Vervolgens:

 2. Stofzuig of veeg de vloer zodat losliggend vuil het schoonmaken niet belemmerd.
 3. Vul twee emmers met (warm) water.
 4. Voeg aan één emmer voldoende reinigingsmiddel toe.
 5. Zet de wanden in met voldoende water met het reinigingsproduct door middel van een interieur- of sanitairspons. Laat de wand niet opdrogen. (U kunt in plaats van de interieur- of sanitairspons ook kiezen voor een handveger die water opneemt)
 6. Activeer nogmaals het reinigingsmiddel door nogmaals het te reinigen gedeelte met de interieur- of sanitairspons in te zetten / uit te wrijven.
 7. Trek de wanden zoveel mogelijk droog met een Raamwisser / Raamtrekker.
 8. Spoel de wand na met een schone glazenwasserspons. Gebruik hiervoor de emmer met alleen schoon water. 
 9. Droog de wand met een schone Basic of Original Microvezeldoek. 
 10. Indien er na het uitvoeren van bovenstaande handelingen nog kit en / of verfresten achterblijven kunt u deze eenvoudig weg krabben met bij voorkeur de Unger Glaskrabber / schraper. Zorg er altijd voor dat de ondergrond nat is en dat u voorzichtig te werk gaat.
 11. Verwijder het overtollige water van de vloer.

 

Tip:

U kunt deze handelingen ook uitvoeren op uw vloer. Gebruik dan eventueel een (hand)schrobber in plaats van de interieur- of sanitairspons.

Ziet u nog vervuiling? Controleer dan of deze nog gehecht zit aan de wand of vloer. Indien dit niet het geval is kunt u deze vervuiling eenvoudig verwijderen met een microvezeldoek. Wanneer dit wel het geval is dient u bovenstaande handelingen te herhalen met eventueel een hogere dosering schoonmaakmiddel. Wanneer u met Inhibithor Sanitair werkt kunt u deze (indien de ondergrond het toelaat) ook puur gebruiken.

Tip:

Dagelijkse reiniging na verwijderen van de cementsluier is in een handomdraai mogelijk met behulp van de Set Tegelwand & Glas Schoonmaken. Het dagelijks schoonmaken van uw vloer doet u eenvoudig en snel met de Set Vloeren Dweilen.

 

< terug

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 8.8 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 8.8 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 12:00 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh