Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Duurzaam schoonmaken

Filters

  • Set Vloeren Dweilen (2x mop)

  Set Vloeren Dweilen (2x mop)

  Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem / dweilset compleet met twee Greenspeed microvezel Twistmoppen en vulfles. Nooit meer moppen uitwringen of emmers water sjouwen!

  Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem / dweilset compleet met twee Greenspeed microv...

  € 84,95

  Vergelijk
  • ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset

  ThuisSchoonmaken Microvezeldoekenset

  Gebruik geen 'dure' reinigingsmiddelen meer! Met deze microvezeldoeken (set à 3 stuks) reinigt u voortaan alle oppervlakken in uw huis met alleen water.

  Gebruik geen 'dure' reinigingsmiddelen meer! Met deze microvezeldoeken (set à 3...

  -35% Sale

  24,40 € 15,95

  Vergelijk

Het Clean Green Concept

Het Clean Green Concept is door ThuisSchoonmaken.nl ontwikkeld om zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk schoon te maken, in minder tijd, met een beter resultaat. Milieuvriendelijk en Duurzaam.

Door het gebruik van microvezel is chemie bijna overbodig. Zeker de professionele microvezeldoeken zijn zo doorontwikkeld dat ze zonder toevoegingen bijna alle schoonmaakproblemen kunnen oplossen.

Zelfs voor het dweilen kunnen de chemische middelen in de kast blijven. Zonder deze middelen te gebruiken zetten we al een grote stap in de richting van het milieu verantwoord schoonmaken.

Doordat we in het Clean Green Concept alleen maar hoogwaardige professionele materialen gebruiken gaan ze ook langer mee, zodat we ook duurzaam te werk gaan. Wegwerpdoekjes zoals stofwisdoeken en de plumeaudoeken zijn overbodig. Voor bijna alles is een uitwasbare variant te verkrijgen en deze kunnen gewoon met de bonte was meegewassen worden. Er hoeft dus ook geen aparte was voor worden aangezet*.

De ergste schoonmaakproblemen zoals hardnekkige kalk of vet zijn prima te verwijderen met een chemie voorzien van het Ecoflowerlabel, het Europese label voor milieuvriendelijke producten.

Binnen het Clean Green Concept hebben we gekozen voor de producten van Tana uit de Greencare lijn. Deze worden al jaren en met veel succes door ons in de professionele schoonmaakbranche ingezet. De producten die we in de webwinkel hebben opgenomen zijn uitermate geschikt voor de schoonmaak bij u thuis. Een mooie bijkomstigheid is dat ze ook zeer gunstig geprijsd zijn.

Omdat het nog altijd beter blijft om zo min mogelijk chemie te gebruiken, leveren we de verpakking waar mogelijk met een doseerdop. Een belangrijke tip bij het verwijderen van kalk en vet: laat het middel zo veel mogelijk zijn werk doen door het in te laten werken.

*: het kan verstandig zijn om de donkere doeken de eerste paar keer wel separaat te wassen i.v.m. de kleur overdracht.

Sneller, makkelijker en beter:

Om het zware schoonmaakwerk minder belastend te maken zijn technieken overgenomen uit de professionele schoonmaakwereld. Hier wordt al jaren intensief onderzoek verricht om de schoonmaakmaterialen te laten voldoen aan Arbo wetgeving en om het zware werk te verlichten. Door de druk op de kosten, speelt een hoge kwaliteit met lange levensduur van groot belang.

De producten van ThuisSchoonmaken.nl zijn uitvoerig getest en hebben hun kracht in de professionele dienstverlening ruimschoots bewezen. Doordat we het vullen van emmers water en het wringen van doeken en dweilen uitsluiten wordt het schoonmaken direct een stuk lichter. Daarnaast zijn er veel innovatieve microvezel producten ontwikkeld, die het werken op trapjes bijna geheel overbodig maakt bij het reinigen van gladde wanden, deuren en ramen of het stofvrij maken van hoge randen of richels.

Doordat er geen of in ieder geval nauwelijks reinigingsproducten gebruikt worden, krijgt u ook minder strepen. Met een juiste manier van werken met microvezel stopt het versmeren van vuil en bacteriën, doordat deze in de microvezeldoeken en moppen wordt vastgehouden. Door deze tijdig te wisselen en te wassen, verdwijnt het vuil via het riool zonder extra toevoeging van belastende chemie. De door ThuisSchoonmaken.nl geselecteerde materialen maken het werk sneller, makkelijker en beter schoon, waardoor er meer tijd is voor de “leukere” dingen in en rond het huis.

 

< terug

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9,1 / 10 - 2759 Reviews @ KiyOh