Update cookies preferences

Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Vloeronderhoudsmiddelen

Filters

  • Spectro Professionele Vloerreiniger

  Spectro Professionele Vloerreiniger

  Spectro's Professionele Vloerreiniger biedt een verfrissende oplossing voor dagelijkse vloerreiniging. Deze reiniger is geschikt voor verschillende soorten vloeren, waaronder laminaat, PVC, tegels, hardsteen, marmer, coatingvloeren, gietvloeren etc.

  Spectro's Professionele Vloerreiniger biedt een verfrissende oplossing voor dage...

  -14% Sale

  6,95 € 5,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care P324 - Edelzeep - Vloerzeep

  HMK / Moeller Stone Care P324 - Edelzeep - Vloerzeep

  Duurzame edelzeep voor het reinigen en onderhouden van o.a. natuur- en kunststeen, cotto en tegelvloeren. P324 verzorgt en reinigt in één handeling, kan dagelijks gebruikt worden en gaat zeer lang mee (concentraat).

  Duurzame edelzeep voor het reinigen en onderhouden van o.a. natuur- en kunststee...

  -18% Sale

  18,15 € 14,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care P324 - Edelzeep - Vloerzeep - Voordeelset

  HMK / Moeller Stone Care P324 - Edelzeep - Vloerzeep - Voordeelset

  3 flessen HMK P324 Edelzeep/Vloerzeep voordeelset. P324 Edelzeep is een milde reiniger op basis van natuurzeep voor natuursteen, kunststeen, cotto en tegelvloeren. Maar ook beton en baksteentegels. Het reinigt, verzorgt en beschermend in één handeling.

  3 flessen HMK P324 Edelzeep/Vloerzeep voordeelset. P324 Edelzeep is een milde re...

  € 39,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care P330 - Cotto- en Klinkerolie

  HMK / Moeller Stone Care P330 - Cotto- en Klinkerolie

  HMK P330 Cotto- en Klinkerolie is een gebruiksklare speciale impregneer voor vloeren zoals Cotto, baksteentegels of klinkers. Door de speciale oliën verdiept deze impregneer de tint van de vloer. Ook poreuze oppervlakken worden water- en vuilafstotender.

  HMK P330 Cotto- en Klinkerolie is een gebruiksklare speciale impregneer voor vlo...

  € 17,50

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care P323 - Slijtvaste zijdeglans

  HMK / Moeller Stone Care P323 - Slijtvaste zijdeglans

  HMK P323 Slijtvaste zijdeglans is een glans- én onderhoudsmiddel. Geschikt voor ruwe, matte en doffe vloeren van natuursteen, kunststeen en beton. Zonder uitwrijven krijgt de vloer een stralende zijdeglans. De beschermlaag werkt water- en vuilafstotend.

  HMK P323 Slijtvaste zijdeglans is een glans- én onderhoudsmiddel. Geschikt voor...

  € 19,95

  Vergelijk
  • Ecodos Vloerreiniger Superconcentraat

  Ecodos Vloerreiniger Superconcentraat

  De Ecodos Vloerreiniger van Spectro is een hoog geconcentreerd, fris geurend en laag schuimend reinigingsmiddel ontworpen voor allerlei verschillende vloeren. Door zijn hoge concentratie en de speciale doseerfles van 1 liter gaat hij zeer lang mee!

  De Ecodos Vloerreiniger van Spectro is een hoog geconcentreerd, fris geurend en ...

  € 17,95

  Vergelijk
  • Spectro Professionele Vloerreiniger Extra - 5 liter can

  Spectro Professionele Vloerreiniger Extra - 5 liter can

  Laag schuimende vloerreiniger van Spectro. Bedoelt voor de reiniging van: tegelvloeren, (sier)grindvloeren, betonvloeren, pvc vloeren, gietvloeren, coatingvloeren, sportvloeren en natuursteen vloeren. Can à 5 liter.

  Laag schuimende vloerreiniger van Spectro. Bedoelt voor de reiniging van: tegelv...

  -13% Sale

  31,95 € 27,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care S234 - Vlekstop - Top-Effect

  HMK / Moeller Stone Care S234 - Vlekstop - Top-Effect

  HMK S234 - Vlekstop - Top-Effect is een water-, vuil-, olie- en vetafstotend impregneermiddel voor het vuilafstotend maken van diverse vloer- en steensoorten.

  HMK S234 - Vlekstop - Top-Effect is een water-, vuil-, olie- en vetafstotend imp...

  € 37,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care S235 - Kleurverdieper mat

  HMK / Moeller Stone Care S235 - Kleurverdieper mat

  HMK S235 kleurverdieper mat is een gebruiksklare verzegeling, conservering op basis van acrylaten. Door de conservering wordt binnendringen van water en vuil bij (grof) geslepen, geborstelde, gezandstraalde, gevlamde oppervlakken voorkomen.

  HMK S235 kleurverdieper mat is een gebruiksklare verzegeling, conservering op ba...

  € 23,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care S242 - Kleurverdiepende Bescherming

  HMK / Moeller Stone Care S242 - Kleurverdiepende Bescherming

  HMK S242 Kleurverdiepende beschermer voorkomt het binnendringen van vuil en water op uw natuur- of kunststeenvloer en zal de kleur en structuur van het oppervlak sterk beïnvloeden.

  HMK S242 Kleurverdiepende beschermer voorkomt het binnendringen van vuil en wate...

  € 27,95

  Vergelijk
  • James Vloerreiniger Schoon & Snel Droog (A)

  James Vloerreiniger Schoon & Snel Droog (A)

  James Vloerreiniger (eerst James Laminaat reiniger) Schoon & Snel droog is een is een fris geurende, sneldrogende hoog geconcentreerde reiniger, geschikt voor het dagelijks reinigen van alle harde, gesloten, vochtbestendige vloeren zoals laminaat, PVC etc

  James Vloerreiniger (eerst James Laminaat reiniger) Schoon & Snel droog is een i...

  -4% Sale

  12,50 € 11,95

  Vergelijk
  • Dr. Schutz Scratchfix

  Dr. Schutz Scratchfix

  Reparatie kit van Dr. Schutz waarmee kleine krassen, wat grotere oppervlakkige beschadigingen en zelfs grotere/diepere krassen uit PVC/Vinyl, laminaat, marmoleum, gelakt parket en gietvloeren verwijderd kunnen worden.

  Reparatie kit van Dr. Schutz waarmee kleine krassen, wat grotere oppervlakkige b...

  € 63,95

  Vergelijk
  • Dr. Schutz PU Reiniger

  Dr. Schutz PU Reiniger

  Ideale eind- en onderhoudsreiniger voor af-fabriek vloeren. Ook in te zetten als reiniger bij een PU Protector mat behandelde vloer. Dr. Schutz PU reiniger heeft een zeer hoog vuilbindend karakter.

  Ideale eind- en onderhoudsreiniger voor af-fabriek vloeren. Ook in te zetten als...

  € 14,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care S244 - Vlekstop - kleurverdiepend

  HMK / Moeller Stone Care S244 - Vlekstop - kleurverdiepend

  HMK S244 Vlekstop - kleurverdiepend is een gebruiksklaar, speciaal impregneermiddel. Door de impregnering wordt binnendringen van water, vuil, olie en vet voorkomen. Geschikt voor natuursteen (zachte en harde gesteenten), marmercomposiet, kunststeen etc.

  HMK S244 Vlekstop - kleurverdiepend is een gebruiksklaar, speciaal impregneermid...

  € 41,95

  Vergelijk
  • James Vloerreiniger Beschermt & Herstelt (B)

  James Vloerreiniger Beschermt & Herstelt (B)

  James Vloerreiniger (voorheen laminaatreiniger) Beschermt & Herstelt is een reinigings- en onderhoudsproduct in één en is geschikt voor alle vochtbestendige vloeren. Ideaal product als je vloer oppervlakkige krasjes en strepen heeft.

  James Vloerreiniger (voorheen laminaatreiniger) Beschermt & Herstelt is een rein...

  -4% Sale

  13,50 € 12,95

  Vergelijk

Met een vloeronderhoudsmiddel blijft uw vloer gedurende langere periode schoon. Onze producten zijn gericht op het voeden en beschermen van verschillende soorten vloeren. Zo vindt u middelen voor kunststof vloeren, natuursteen en klinkers in ons assortiment. Van basisreiniger tot kleurverdiepende bescherming, ThuisSchoonmaken.nl heeft de beste vloeronderhoudsmiddelen voor u geselecteerd.

Edelzeep of vloerzeep

Voor natuurstenen vloeren of kunststeen zijn er vloeronderhoudsmiddelen die reinigen en verzorgen tegelijk. De duurzame edelzeep/vloerzeep uit ons assortiment is geschikt voor marmer, graniet, travertin, plavuizen, tegels en nog veel meer stenen vloeren. De middelen voeden en verzorgen de vloer, waardoor deze een natuurlijke uitstraling krijgt. De kleurstructuur van de tegels wordt verdiept en zorgt voor een prachtige warme uitstraling. Deze producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Laat het product niet indrogen maar spoel na met water. Na gebruik is de vloer niet alleen schoon, maar ook vuilafstotend en minder gevoelig voor nieuwe vlekken. De vloerzeep is verkrijgbaar in een fles van 1 liter of als handige voordeel pakket van 3 flessen.

Natuurstenen vloeren zijn gevoelig voor krassen en beschadigingen. Behandel deze vloer dan ook met de grootste zorg en bescherm loopgedeeltes door middel van tapijten of vilt onder meubels. Met onze producten maakt u natuurstenen vloeren stralend schoon. Bovendien blijven ze langdurig beschermd tegen vuil, zodat er niet snel krassen ontstaan.

Vloeronderhoudsmiddelen, slijtvaste zijdeglans

Heeft u een matte en doffe vloer waaronder plavuizen, tegel, asfalttegels of betonsteen, dan hebben wij de perfecte middelen voor u. De slijtvaste zijdeglans geeft matte en doffe vloeren een prachtige zijdeglans. Bovendien wordt er een beschermlaag aangebracht, dat water- en vuilafstotend werkt. De slijtvaste zijdeglans is een glans- en onderhoudsmiddel voor alle matte, doffe en ruwe vloeren binnenshuis. Het voorkomt binnendringen van water en vuil en verzorgt alle natuurstenen en kunststenen vloeren.

Een fles van 1 liter is voldoende voor de behandeling van 15 tot 30 vierkante meter vloer. Schakel voor gebruik van dit product de vloerverwarming uit en laat de ondergrond afkoelen tot een natuurlijke temperatuur. Breng dit product op een schone en droge vloer aan, bij voorkeur met een niet pluizende doek, vloerzwabber of spons. Deze producten hebben een droogtijd van 50 tot 60 minuten.

Middelen voor baksteen, tegels of klinkers

Heeft u binnenshuis vloeren van cotto, baksteen of klinkers, dan is speciaal onderhoud nodig. De cotto en klinkerolie is een speciale impregneer voor alle vloeren van dit materiaal. Het verdiept de tint van de vloer en voorkomt binnendringen van water en vuil. Deze producten zijn voorzien van speciale oliën voor regelmatig onderhoud. Zelfs poreuze oppervlakken worden water- en vuilafstotend met deze vloeronderhoudsmiddelen. Schakel voor gebruik eerst de vloerverwarming uit en laat deze afkoelen. U brengt dit product met een zachte kwast of roller aan, waarbij u overtollige olie met de hand of een doek verwijdert. Dit product is bedoeld als impregneer voor zuigende vloeren, voor onderhoud maakt u gebruik van één van onze andere middelen.

Middelen met kleurverdieper

Ruwe en zuigende natuurstenen en kunststenen vloeren verzorgt u optimaal met onze kleurverdieper. Deze producten verminderen de opname van water en vuil. Bovendien wordt de kleur en structuur van de vloer optimaal versterkt. Deze vloeronderhoudsmiddelen zijn geschikt voor alle gezandstraalde, geborstelde, geslepen en gevlamde vloeren binnenshuis. Dit product geeft een prachtig nateffect, waardoor uw vloer weer als nieuw lijkt. Tijdens het werken met deze middelen zorgt u voor een goede ventilatie van de ruimte. U mag dit middel niet mengen met andere reinigingsmiddelen of onderhoudsmiddelen. Van hetzelfde merk hebben we de kleurverdiepende bescherming, ook geschikt voor gepolijste oppervlakken.

De beste middelen voor uw vloer

Naast bovenstaande producten hebben we nog de basisreiniger en zuurvrije grondreiniger in ons assortiment. Onze producten worden door professionals gebruikt, en zijn nu ook beschikbaar voor de consument. We hebben de beste vloeronderhoudsmiddelen voor u geselecteerd, zodat u op een professionele manier uw vloer reinigt en verzorgt.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 8.8 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 8.8 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 12:00 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh