• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloeronderhoudsmiddelen (11)

Toepassing
Vervuiling
Sop VloerFris Vloerreiniger
€9,95
Sale
 HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
€14,50 €12,95
Voordeelset
 HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket
€34,50 €32,50
HMK / Moeller Stone Care P330 Cotto- en Klinkerolie
€17,50
HMK / Moeller Stone Care P323 Slijtvaste zijdeglans
€19,95
Sop VloerReiniger ECO
€16,95
Sop Vloerreiniger Extra (can à 5 liter)
€27,95
HMK / Moeller Stone Care S34N / S234 Vlekstop
€37,95
HMK / Moeller Stone Care S35 / S235 Kleurverdieper
€23,95
HMK / Moeller Stone Care S42 / S242 Kleurverdiepende Bescherming
€27,95
James Laminaatreiniger Schoon & Snel droog (A)
€9,95
Toon 1 - 11 van 11

Vloeronderhoudsmiddelen

Met een vloeronderhoudsmiddel blijft uw vloer gedurende langere periode schoon. Onze producten zijn gericht op het voeden en beschermen van verschillende soorten vloeren. Zo vindt u vloeronderhoudsmiddelen voor kunststof vloeren, natuursteen en klinkers in ons assortiment. Van basisreiniger tot kleurverdiepende bescherming, ThuisSchoonmaken.nl heeft de beste vloeronderhoudsmiddelen voor u geselecteerd.

Edelzeep of vloerzeep

Voor natuurstenen vloeren of kunststeen zijn er vloeronderhoudsmiddelen die reinigen en verzorgen tegelijk. De duurzame edelzeep/vloerzeep uit ons assortiment is geschikt voor marmer, graniet, travertin, plavuizen, tegels en nog veel meer stenen vloeren. De vloeronderhoudsmiddelen voeden en verzorgen de vloer, waardoor deze een natuurlijke uitstraling krijgt. De kleurstructuur van de tegels wordt verdiept en zorgt voor een prachtige warme uitstraling. Deze vloeronderhoudsmiddelen zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Laat het product niet indrogen maar spoel na met water. Na gebruik is de vloer niet alleen schoon, maar ook vuilafstotend en minder gevoelig voor nieuwe vlekken. De vloerzeep is verkrijgbaar in een fles van 1 liter of als handige voordeel pakket van 3 flessen.

Natuurstenen vloeren zijn gevoelig voor krassen en beschadigingen. Behandel deze vloer dan ook met de grootste zorg en bescherm loopgedeeltes door middel van tapijten of vilt onder meubels. Met onze vloeronderhoudsmiddelen maakt u natuurstenen vloeren stralend schoon. Bovendien blijven ze langdurig beschermd tegen vuil, zodat er niet snel krassen ontstaan.

Vloeronderhoudsmiddelen, slijtvaste zijdeglans

Heeft u een matte en doffe vloer waaronder plavuizen, tegel, asfalttegels of betonsteen, dan hebben wij de perfecte vloeronderhoudsmiddelen voor u. De slijtvaste zijdeglans geeft matte en doffe vloeren een prachtige zijdeglans. Bovendien wordt er een beschermlaag aangebracht, dat water- en vuilafstotend werkt. De slijtvaste zijdeglans is een glans- en onderhoudsmiddel voor alle matte, doffe en ruwe vloeren binnenshuis. Het voorkomt binnendringen van water en vuil en verzorgt alle natuurstenen en kunststenen vloeren.

Een fles van 1 liter is voldoende voor de behandeling van 15 tot 30 vierkante meter vloer. Schakel voor gebruik van dit product de vloerverwarming uit en laat de ondergrond afkoelen tot een natuurlijke temperatuur. Breng dit product op een schone en droge vloer aan, bij voorkeur met een niet pluizende doek, vloerzwabber of spons. Deze vloeronderhoudsmiddelen hebben een droogtijd van 50 tot 60 minuten.

Vloeronderhoudsmiddelen voor baksteen, tegels of klinkers

Heeft u binnenshuis vloeren van cotto, baksteen of klinkers, dan is speciaal onderhoud nodig. De cotto en klinkerolie is een speciale impregneer voor alle vloeren van dit materiaal. Het verdiept de tint van de vloer en voorkomt binnendringen van water en vuil. Deze vloeronderhoudsmiddelen zijn voorzien van speciale oliën voor regelmatig onderhoud. Zelfs poreuze oppervlakken worden water- en vuilafstotend met deze vloeronderhoudsmiddelen. Schakel voor gebruik eerst de vloerverwarming uit en laat deze afkoelen. U brengt dit product met een zachte kwast of roller aan, waarbij u overtollige olie met de hand of een doek verwijdert. Dit product is bedoeld als impregneer voor zuigende vloeren, voor onderhoud maakt u gebruik van één van onze andere vloeronderhoudsmiddelen.

Vloeronderhoudsmiddelen met kleurverdieper

Ruwe en zuigende natuurstenen en kunststenen vloeren verzorgt u optimaal met onze kleurverdieper. Deze vloeronderhoudsmiddelen verminderen de opname van water en vuil. Bovendien wordt de kleur en structuur van de vloer optimaal versterkt. Deze vloeronderhoudsmiddelen zijn geschikt voor alle gezandstraalde, geborstelde, geslepen en gevlamde vloeren binnenshuis. Dit product geeft een prachtig nateffect, waardoor uw vloer weer als nieuw lijkt. Tijdens het werken met deze vloeronderhoudsmiddelen zorgt u voor een goede ventilatie van de ruimte. U mag dit middel niet mengen met andere reinigingsmiddelen of onderhoudsmiddelen. Van hetzelfde merk hebben we de kleurverdiepende bescherming, ook geschikt voor gepolijste oppervlakken.

De beste vloeronderhoudsmiddelen voor u

Naast bovenstaande vloeronderhoudsmiddelen hebben we nog de basisreiniger en zuurvrije grondreiniger in ons assortiment. Onze vloeronderhoudsmiddelen worden door professionals gebruikt, en zijn nu ook beschikbaar voor de consument. We hebben de beste vloeronderhoudsmiddelen voor u geselecteerd, zodat u op een professionele manier uw vloer reinigt en verzorgt.