Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Vloeronderhoudsmiddelen

Filters

  • Sop VloerFris Vloerreiniger

  Sop VloerFris Vloerreiniger

  Fris geurende laag schuimende vloerreiniger voor de dagelijkse reiniging van laminaat, pvc, tegel-, coating-, en gietvloeren, hardsteen, marmer, travertin en gelakte houten (parket) vloeren.

  Fris geurende laag schuimende vloerreiniger voor de dagelijkse reiniging van lam...

  € 9,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep

  HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep

  Duurzame edelzeep voor het reinigen en onderhouden van o.a. natuur- en kunststeen, cotto en tegelvloeren. P324 verzorgt en reinigt in één handeling en kan dagelijks gebruikt worden.

  Duurzame edelzeep voor het reinigen en onderhouden van o.a. natuur- en kunststee...

  -11% Sale

  14,50 € 12,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket

  HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep voordeelpakket

  3 flessen HMK P324 edelzeep voordeelset. HMK P24 edelzeep is een milde reiniger voor alle natuursteen, kunststeen, cotto en tegelvloeren. Reinigt en voedt in één handeling.

  3 flessen HMK P324 edelzeep voordeelset. HMK P24 edelzeep is een milde reiniger ...

  -4% Sale

  34,95 € 33,50

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care P330 Cotto- en Klinkerolie

  HMK / Moeller Stone Care P330 Cotto- en Klinkerolie

  HMK P330 Cotto- en Klinkerolie is een gebruiksklare speciale impregneer voor vloeren zoals Cotto, baksteentegels of klinkers. Deze impregneer verdiept de tint van de vloer.

  HMK P330 Cotto- en Klinkerolie is een gebruiksklare speciale impregneer voor vlo...

  € 17,50

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care P323 Slijtvaste zijdeglans

  HMK / Moeller Stone Care P323 Slijtvaste zijdeglans

  HMK P323 Slijtvaste zijdeglans is een glans- én onderhoudsmiddel. Geschikt voor matte en doffe vloeren zoals betonsteen, asfalttegels, tegels en plavuizen.

  HMK P323 Slijtvaste zijdeglans is een glans- én onderhoudsmiddel. Geschikt voor...

  € 19,95

  Vergelijk
  • Sop VloerReiniger ECO

  Sop VloerReiniger ECO

  Fris geurende hoog geconcentreerde en laagschuimende vloerreiniger voor het schoonmaken van allerlei soorten vloeren in uw gehele huis.

  Fris geurende hoog geconcentreerde en laagschuimende vloerreiniger voor het scho...

  € 16,95

  Vergelijk
  • Sop Vloerreiniger Extra (can à 5 liter)

  Sop Vloerreiniger Extra (can à 5 liter)

  Laag schuimende vloerreiniger van het merk Sop. Bedoelt voor de reiniging van: tegelvloeren, (sier)grindvloeren, betonvloeren, pvc vloeren, gietvloeren, coatingvloeren, sportvloeren en natuursteen vloeren.

  Laag schuimende vloerreiniger van het merk Sop. Bedoelt voor de reiniging van: t...

  € 27,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care S34N / S234 Vlekstop

  HMK / Moeller Stone Care S34N / S234 Vlekstop

  HMK S34N Vlekstop is een water-, vuil-, olie- en vetafstotend impregneermiddel voor het vuilafstotend maken van diverse vloer- en steensoorten.

  HMK S34N Vlekstop is een water-, vuil-, olie- en vetafstotend impregneermiddel v...

  € 37,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care S35 / S235 Kleurverdieper

  HMK / Moeller Stone Care S35 / S235 Kleurverdieper

  HMK S35 / S235 kleurverdieper is een gebruiksklare verzegeling, conservering op basis van acrylaten. Door de conservering wordt binnendringen van water en vuil bij (grof) geslepen, geborstelde, gezandstraalde, gevlamde oppervlakken voorkomen.

  HMK S35 / S235 kleurverdieper is een gebruiksklare verzegeling, conservering op ...

  € 23,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care S42 / S242 Kleurverdiepende Bescherming

  HMK / Moeller Stone Care S42 / S242 Kleurverdiepende Bescherming

  HMK S242 Kleurverdiepende beschermer voorkomt het binnendringen van vuil en water op uw natuur- of kunststeenvloer en zal de kleur en structuur van het oppervlak sterk beïnvloeden.

  HMK S242 Kleurverdiepende beschermer voorkomt het binnendringen van vuil en wate...

  € 27,95

  Vergelijk
  • James Laminaatreiniger Schoon & Snel droog (A)

  James Laminaatreiniger Schoon & Snel droog (A)

  James Laminaatreiniger Schoon & Snel droog is een hoog geconcentreerde reiniger, geschikt voor het dagelijks reinigen van laminaat en alle andere vochtbestendige harde vloeren.

  James Laminaatreiniger Schoon & Snel droog is een hoog geconcentreerde reiniger,...

  € 10,95

  Vergelijk
  • Dr. Schutz Scratchfix

  Dr. Schutz Scratchfix

  Reparatie kit van Dr. Schutz waarmee kleine krassen, wat grotere oppervlakkige beschadigingen en zelfs grotere/diepere krassen uit PVC/Vinyl, laminaat, marmoleum, gelakt parket en gietvloeren verwijderd kunnen worden.

  Reparatie kit van Dr. Schutz waarmee kleine krassen, wat grotere oppervlakkige b...

  € 62,95

  Vergelijk
  • Dr. Schutz PU Reiniger

  Dr. Schutz PU Reiniger

  Ideale eind- en onderhoudsreiniger voor af-fabriek vloeren. Ook in te zetten als reiniger bij een PU Protector mat behandelde vloer. Dr. Schutz PU reiniger heeft een zeer hoog vuilbindend karakter.

  Ideale eind- en onderhoudsreiniger voor af-fabriek vloeren. Ook in te zetten als...

  € 14,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care S244 Vlekstop - kleurverdiepend

  HMK / Moeller Stone Care S244 Vlekstop - kleurverdiepend

  HMK S244 Vlekstop - kleurverdiepend is een gebruiksklaar, speciaal impregneermiddel. Door de impregnering wordt binnendringen van water, vuil, olie en vet voorkomen. Geschikt voor natuursteen (zachte en harde gesteenten), marmercomposiet, kunststeen etc.

  HMK S244 Vlekstop - kleurverdiepend is een gebruiksklaar, speciaal impregneermid...

  € 39,95

  Vergelijk
  • James Laminaatreiniger Beschermt & Herstelt (B)

  James Laminaatreiniger Beschermt & Herstelt (B)

  James Laminaatreiniger Beschermt & Herstelt is een reinigings- en onderhoudsproduct in één, geschikt voor laminaat en alle andere vochtbestendige harde vloeren.

  James Laminaatreiniger Beschermt & Herstelt is een reinigings- en onderhoudsprod...

  € 10,95

  Vergelijk

Met een vloeronderhoudsmiddel blijft uw vloer gedurende langere periode schoon. Onze producten zijn gericht op het voeden en beschermen van verschillende soorten vloeren. Zo vindt u middelen voor kunststof vloeren, natuursteen en klinkers in ons assortiment. Van basisreiniger tot kleurverdiepende bescherming, ThuisSchoonmaken.nl heeft de beste vloeronderhoudsmiddelen voor u geselecteerd.

Edelzeep of vloerzeep

Voor natuurstenen vloeren of kunststeen zijn er vloeronderhoudsmiddelen die reinigen en verzorgen tegelijk. De duurzame edelzeep/vloerzeep uit ons assortiment is geschikt voor marmer, graniet, travertin, plavuizen, tegels en nog veel meer stenen vloeren. De middelen voeden en verzorgen de vloer, waardoor deze een natuurlijke uitstraling krijgt. De kleurstructuur van de tegels wordt verdiept en zorgt voor een prachtige warme uitstraling. Deze producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Laat het product niet indrogen maar spoel na met water. Na gebruik is de vloer niet alleen schoon, maar ook vuilafstotend en minder gevoelig voor nieuwe vlekken. De vloerzeep is verkrijgbaar in een fles van 1 liter of als handige voordeel pakket van 3 flessen.

Natuurstenen vloeren zijn gevoelig voor krassen en beschadigingen. Behandel deze vloer dan ook met de grootste zorg en bescherm loopgedeeltes door middel van tapijten of vilt onder meubels. Met onze producten maakt u natuurstenen vloeren stralend schoon. Bovendien blijven ze langdurig beschermd tegen vuil, zodat er niet snel krassen ontstaan.

Vloeronderhoudsmiddelen, slijtvaste zijdeglans

Heeft u een matte en doffe vloer waaronder plavuizen, tegel, asfalttegels of betonsteen, dan hebben wij de perfecte middelen voor u. De slijtvaste zijdeglans geeft matte en doffe vloeren een prachtige zijdeglans. Bovendien wordt er een beschermlaag aangebracht, dat water- en vuilafstotend werkt. De slijtvaste zijdeglans is een glans- en onderhoudsmiddel voor alle matte, doffe en ruwe vloeren binnenshuis. Het voorkomt binnendringen van water en vuil en verzorgt alle natuurstenen en kunststenen vloeren.

Een fles van 1 liter is voldoende voor de behandeling van 15 tot 30 vierkante meter vloer. Schakel voor gebruik van dit product de vloerverwarming uit en laat de ondergrond afkoelen tot een natuurlijke temperatuur. Breng dit product op een schone en droge vloer aan, bij voorkeur met een niet pluizende doek, vloerzwabber of spons. Deze producten hebben een droogtijd van 50 tot 60 minuten.

Middelen voor baksteen, tegels of klinkers

Heeft u binnenshuis vloeren van cotto, baksteen of klinkers, dan is speciaal onderhoud nodig. De cotto en klinkerolie is een speciale impregneer voor alle vloeren van dit materiaal. Het verdiept de tint van de vloer en voorkomt binnendringen van water en vuil. Deze producten zijn voorzien van speciale oliën voor regelmatig onderhoud. Zelfs poreuze oppervlakken worden water- en vuilafstotend met deze vloeronderhoudsmiddelen. Schakel voor gebruik eerst de vloerverwarming uit en laat deze afkoelen. U brengt dit product met een zachte kwast of roller aan, waarbij u overtollige olie met de hand of een doek verwijdert. Dit product is bedoeld als impregneer voor zuigende vloeren, voor onderhoud maakt u gebruik van één van onze andere middelen.

Middelen met kleurverdieper

Ruwe en zuigende natuurstenen en kunststenen vloeren verzorgt u optimaal met onze kleurverdieper. Deze producten verminderen de opname van water en vuil. Bovendien wordt de kleur en structuur van de vloer optimaal versterkt. Deze vloeronderhoudsmiddelen zijn geschikt voor alle gezandstraalde, geborstelde, geslepen en gevlamde vloeren binnenshuis. Dit product geeft een prachtig nateffect, waardoor uw vloer weer als nieuw lijkt. Tijdens het werken met deze middelen zorgt u voor een goede ventilatie van de ruimte. U mag dit middel niet mengen met andere reinigingsmiddelen of onderhoudsmiddelen. Van hetzelfde merk hebben we de kleurverdiepende bescherming, ook geschikt voor gepolijste oppervlakken.

De beste middelen voor uw vloer

Naast bovenstaande producten hebben we nog de basisreiniger en zuurvrije grondreiniger in ons assortiment. Onze producten worden door professionals gebruikt, en zijn nu ook beschikbaar voor de consument. We hebben de beste vloeronderhoudsmiddelen voor u geselecteerd, zodat u op een professionele manier uw vloer reinigt en verzorgt.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 9.1 op basis van 3064 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3064 beoordelingen scoren wij een 9.1 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 15:30 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 75,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8,9 / 10 - 3064 Reviews @ KiyOh