Update cookies preferences

Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Scratch no more

Bescherm uw vloeren tegen krassen die ontstaan door het schuiven van meubels. Gebruik Scratch no more van ThuisSchoonmaken.nl en heb hier nooit meer last van.

Filters

  • Scratch no More FootClick 2 incl. beschermvoetje

  Scratch no More FootClick 2 incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes FootClick 2 van Scratchnomore zijn te gebruiken in alle voorkomende rechte houten en kunststof poten en verkrijgbaar in de maten Ø 25 mm, Ø 31 mm en Ø 44 mm.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes FootClick 2 van Scratchnomore zijn te gebrui...

  € 1,65

  Vergelijk
  • Scratch no More Footfixx Hollow incl. beschermvoetje

  Scratch no More Footfixx Hollow incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Hollow van Scratchnomore zijn bedoelt voor holle poten met een diameter tussen de 10 en 30 mm.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Hollow van Scratchnomore zijn bedoe...

  € 2,40

  Vergelijk
  • Scratch no More Chairfixx

  Scratch no More Chairfixx

  De glijders / beschermvoetjes Chairfixx van Scratchnomore zijn te gebruiken onder slede stoelen met een ronde buis. Te gebruiken voor stoelen met en zonder een voorgeboord gat, door de eenvoudig te verwijderen pin.

  De glijders / beschermvoetjes Chairfixx van Scratchnomore zijn te gebruiken onde...

  € 2,-

  Vergelijk
  • Scratch no More Multifixx incl. beschermvoetje

  Scratch no More Multifixx incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Multifixx van Scratchnomore zijn te gebruiken voor het installeren op alle meubels waarbij vloerbescherming noodzakelijk is. Verkrijgbaar in één maat: 50 x 26 mm.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Multifixx van Scratchnomore zijn te gebruike...

  € 2,09

  Vergelijk
  • Scratch no More Minifixx 35x18mm incl. beschermvoetje

  Scratch no More Minifixx 35x18mm incl. beschermvoetje

  De beschermvoetjes Minifixx van Scratchnomore zijn te gebruiken voor het installeren op alle meubels waarbij vloerbescherming noodzakelijk is. Afmeting: 35 x 18 mm.

  De beschermvoetjes Minifixx van Scratchnomore zijn te gebruiken voor het install...

  € 1,65

  Vergelijk
  • Scratch no More Footfixx Threaded incl. beschermvoetje

  Scratch no More Footfixx Threaded incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Threaded van Scratchnomore zijn te gebruiken voor alle voorkomende poten waarin schroefdraad M8 of M10 zit.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Threaded van Scratchnomore zijn te ...

  € 2,40

  Vergelijk
  • Scratch no More Footclick 2 beschermvoet (vervangdeel)

  Scratch no More Footclick 2 beschermvoet (vervangdeel)

  Eenvoudig te verwisselen beschermvoetje ten behoeve van de Scratchnomore Footclick 2. Het vervangdeel is verkrijgbaar in de maten Ø 25mm, Ø 31mm en Ø 44mm.

  Eenvoudig te verwisselen beschermvoetje ten behoeve van de Scratchnomore Footcli...

  € 1,37

  Vergelijk
  • Scratch no More Footfixx beschermvoet (vervangdeel)

  Scratch no More Footfixx beschermvoet (vervangdeel)

  Eenvoudig te verwisselen beschermvoetje ten behoeve van de Scratchnomore Footfixx Hollow en Treaded. Het vervangdeel is verkrijgbaar in de maten Ø 28mm en Ø 34mm.

  Eenvoudig te verwisselen beschermvoetje ten behoeve van de Scratchnomore Footfix...

  € 1,65

  Vergelijk
  • Scratch no More DSR-Fixx - ø32mm - Zwart

  Scratch no More DSR-Fixx - ø32mm - Zwart

  Vervangbaar beschermvoetje voor uw Vitra Eames DSR/DAR/DKR stoelen, (voor op een kogeltje van ø10 mm) deze beschermdoppen beschermen uw vloer tegen krassen en beschadigingen.

  Vervangbaar beschermvoetje voor uw Vitra Eames DSR/DAR/DKR stoelen, (voor op een...

  € 1,65

  Vergelijk
  • Scratch no More Footfixx Wood incl. beschermvoetje

  Scratch no More Footfixx Wood incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Wood van Scratchnomore zijn te gebruiken in alle voorkomende houten en kunststof poten en verkrijgbaar in de maten Ø 28 mm, Ø 34 mm.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Wood van Scratchnomore zijn te gebr...

  € 2,09

  Vergelijk
  • Scratch no More Bureaustoelwiel / Zwenkwiel

  Scratch no More Bureaustoelwiel / Zwenkwiel

  Door het zachte materiaal van de wielen krijgt u gegarandeerd geen krassen op uw harde vloeren. Wij raden aan om altijd wielen in combinatie met de scratchnomore stiften te bestellen, zodat een goede passing wordt verzekerd.

  Door het zachte materiaal van de wielen krijgt u gegarandeerd geen krassen op uw...

  € 9,24

  Vergelijk
  • Scratch no More Footfixx Wood 3.0 incl. beschermvoetje

  Scratch no More Footfixx Wood 3.0 incl. beschermvoetje

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Wood van Scratch no More zijn te gebruiken in alle voorkomende houten/kunststof poten die onder een schuine hoek staan van maximaal 25 graden.

  De beschermdoppen / beschermvoetjes Footfixx Wood van Scratch no More zijn te ge...

  € 2,09

  Vergelijk

De producten van Scratch No More voorkomen krassen op de vloer. Schuiven met stoelen op een vloer kan haast niet omdat dit eigenlijk altijd wel voor krassen zorgt. Toch kan u dit voorkomen waardoor u zorgelozer gebruik kunt maken van stoelen, tafeltjes en ander verplaatsbaar meubilair. Als u gebruik maakt van het ScratchNoMore systeem worden de vloeren beschermd door zachte dopjes. Hierdoor kunt u uw stoel gewoon naar achter schuiven. U vindt bij ons verschillende opties die passen bij diverse stoelpoten. Er zijn veel ontwerpen te vinden als het gaat om meubels en het is dan ook makkelijk te zeggen dat niet iedereen dezelfde ScratchNoMore variant nodig heeft. Lees verder, bekijk ons assortiment en bestel het hulpmiddel die past bij uw meubels.

Bescherm uw vloer tegen krassen

Krassen op vloeren lijken soms wel onvermijdelijk. U zit te eten en wilt even wat pakken. Daarom schuift u met uw stoel naar achter en ontstaat er een kras. Tijdens het schoonmaken even de salontafel verplaatsen kan leiden tot hetzelfde resultaat. Wij bieden hiervoor nu de oplossing. Door de beschermdoppen van het Scratch No More systeem onder uw meubels te bevestigen is de vloer beschermd. Deze zachte laag kan namelijk niet uw vloer beschadigen. Schuiven met meubels is iets wat u met dit product gewoon even doet zonder erover na te denken.

Scratch No More stevig bevestigen

Binnen ons assortiment bieden wij verschillende opties aan. Deze hebben allen een andere vorm van bevestiging. Welke u nodig heeft ligt aan het ontwerp van de poten. Laten we hierbij even kijken naar verschillende stoelen. Het is namelijk niet altijd de beste optie om er een viltje onder te plakken. Als u holle poten heeft is het een veel betere optie on te gaan voor een Scratch No More die u in deze opening drukt. Deze kunt u later verwijderen zonder dat hier nog iets van zichtbaar is op de stoel maar het zit toch veel beter vast als een plakvariant. Toch kan voor sommige meubels een plakvariant wel weer een goede optie zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar uw salontafel, deze bieden vaak niet de mogelijkheid tot een andere vorm van bevestigen. Bekijk uw meubilair en kies de optie die daar het beste bij past.

Makkelijk op uw meubels te plakken

Het kan zijn dat u meubels heeft waarin geen opening is voor het bevestigen van beschermvoetjes. Het is ook niet altijd mogelijk om in een materiaal te boren. Dan is Scratch No More met dubbelzijdig tape een uitstekende optie. U haalt het beschermpapiertje van het tape af, plakt het vast aan het oppervlak en Scratch No More is klaar voor gebruik. Bij de plakset krijgt u 20 stuks geleverd in verschillende vormen. Kies welke het best past bij uw meubels. Uw vloer zal goed beschermd zijn zonder dat u hier ook maar iets van ziet.

Bescherming zonder goedkope uitstraling

U heeft uiteraard wel eens de witte viltjes gezien welke vaak gebruikt worden onder meubels. Deze werken in principe hetzelfde als de Scratch No More plakset. Toch is er wel te degelijk een groot verschil. In de eerste plaats is het de kwaliteit die aanzienlijk beter is, hierdoor zullen de beschermvoetjes langer meegaan. Ook in de uitstraling verschilt het. U hoort van de bescherming niks te zien maar dat is met de witte variant haast niet te doen. Door de licht kleur die altijd een beetje lijkt uit te steken krijgen uw meubels helaas een goedkopere uitstraling. Behoudt de luxe van uw meubels en kies voor Scratch No More in een mooie gemêleerde kleur.

Bestellen bij ThuisSchoonmaken.nl

Scratch No More is het perfecte hulpmiddel om uw vloeren te beschermen tegen de krassen die meubels veroorzaken. Wij bieden een erg divers assortiment aan zodat u voor al uw meubels een goed passende optie kunt aanschaffen. Bekijk ons assortiment en kijk goed naar uw meubels, zo kunt u de variant kiezen die perfect aansluit en haast onzichtbaar beschermt. Alle bestellingen die u plaatst met een waarde vanaf €75,- worden gratis thuisbezorgd. Bestel vandaag nog voor 15:30 uur en dan kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al uw vloer beschermen met het Scratch No More systeem van ThuisSchoonmaken.nl.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 8.8 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 8.8 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 12:00 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh