• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schrobmachine (6)

Maak uw vloeren schoner als u ze in lange tijd hebt gezien en dat met het grootste gemak. Bestel uw professionele schrobmachine bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Vervuiling
Sale
 Cleanfix Scrubby
Cleanfix Scrubby
€469,95 €439,95
Cleanfix PE 300 FloorMac
€549,95
tip
 Cleanfix PE 300 FloorMac Deluxe
Cleanfix PE 300 FloorMac Deluxe
€599,95
Cleanfix Schrob- /zuigmachine RA 300 E
€1.995,00
Cleanfix Meubelreinigingshulpstuk PVC
€132,80
Cleanfix Handveegmachine HS 770
€579,00
Toon 1 - 6 van 6

Schrobmachine

Gebruik maken van een schoonmaakmachine in huis maakt huishoudelijk werk een stuk makkelijker. Zeker als u de juiste optie weet te kiezen voor uw woning. Wij bieden professionele producten aan waarmee u grondig kunt schoonmaken en waarvan de kwaliteit erg goed is. Een schrobmachine die u bij ons vindt is gemaakt voor professioneel gebruik. Wij hebben verschillende opties in ons assortiment die u allemaal thuis kunt gebruiken. Toch hoeft het niet zo te zijn dat deze allemaal even geschikt zijn voor uw woning. Lees daarom even verder en ontdek meer over ons assortiment.

Thuis gebruik maken van een schrobmachine

U kunt thuis gebruik maken van een schrobmachine en dit kan veel voordelen opleveren. Uw vloer zal schoner zijn dan ooit als u de juiste optie kiest. Wanneer u een grote woning heeft met veel open ruimte dan heeft u niet veel aan de kleinste schrobmachine. Dan zou u plekken overslaan en erg lang bezig zijn. Het is echter ook zo dat u in een woning met weinig ruimte niet veel heeft aan een grote machine omdat u hiermee lang niet overal komt. Het is dus erg belangrijk om te kijken naar wat een product kan maar ook naar het formaat. Zo kiest u een optie die goed bij u past.

Snoerloos voor lastige plekjes

Voor de lastige plekjes in huis hebben wij een erg handige snoerloze schrobmachine. Deze werkt op een accu waardoor hij makkelijk overal mee naar toe te namen. Door de telescoopsteel bereikt u makkelijk de meest smalle maar ook hoge plekken in huis. Als u de schrobmachine liever in de hand houdt kunt u erg makkelijk de telescoopsteel verwijderen. Dan heeft u direct een handmachine. Het werken hiermee is erg makkelijk op bijvoorbeeld de trap maar ook in de badkamer is hij ideaal te gebruiken op de tegels. Voor snelle en grondige reiniging is een snoerloze Cleanfix Scrubby het meest ideaal.

Een schrobmachine bestellen bij ThuisSchoonmaken.nl

Het hebben van een schrobmachine maakt grondig reinigen van oppervlakken erg makkelijk. Door de schrobbende werking van het apparaat wordt het zware werk u uit handen genomen. Binnen ons assortiment vindt u de professionele schrobmachine die het best past bij uw woning. De ruimte die u heeft is erg belangrijk bij het maken van een keuze. Voor advies bij het kiezen van een machine kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan wordt u zo snel mogelijk geholpen met al uw vragen. Alle bestellingen die u plaatst met een waarde vanaf €75,- worden gratis thuis bezorgd. Dit geldt dus voor elke schrobmachine in ons assortiment. Bestel vandaag nog voor 15:30 uur en dan kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al aan de slag met uw professionele machine van ThuisSchoonmaken.nl.