Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Schrobmachine

Maak uw vloeren schoner als u ze in lange tijd hebt gezien en dat met het grootste gemak. Bestel uw professionele schrobmachine bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • Cleanfix Scrubby

  Cleanfix Scrubby

  De Scrubby (snoerloze mini eenschijfs schrobmachine) van Cleanfix is een op een accu aangedreven machine voor het schrobben van alle plaatsen waar je met een normale schrobmachine machine of schrob-/zuigautomaat niet bij kunt.

  De Scrubby (snoerloze mini eenschijfs schrobmachine) van Cleanfix is een op een ...

  -6% Sale

  469,95 € 439,95

  Vergelijk
  • Cleanfix PE 300 FloorMac

  Cleanfix PE 300 FloorMac

  De FloorMac is speciaal ontwikkeld voor reiniging en onderhoud van kleine tot middelgrote oppervlakken. Tevens perfect voor het reinigen van traptreden.

  De FloorMac is speciaal ontwikkeld voor reiniging en onderhoud van kleine tot mi...

  € 549,95

  Vergelijk
  • Cleanfix PE 300 FloorMac Deluxe

  Cleanfix PE 300 FloorMac Deluxe

  Deze schrobmachine is bedoelt voor het reinigen en onderhouden van kleine tot middelgrote oppervlakken en is tevens inzetbaar op vloerbedekking!

  Deze schrobmachine is bedoelt voor het reinigen en onderhouden van kleine tot mi...

  € 599,95

  Vergelijk
  • Cleanfix Schrob- /zuigmachine RA 300 E

  Cleanfix Schrob- /zuigmachine RA 300 E

  De RA 300 E Schrob- /zuig machine van Cleanfix is een kleine schrob-/zuigmachine met 2 schijfborstels voor alle harde vloeren in woningen en kleine kantoren.

  De RA 300 E Schrob- /zuig machine van Cleanfix is een kleine schrob-/zuigmachine...

  € 1.995,-

  Vergelijk
  • Cleanfix Meubelreinigingshulpstuk PVC

  Cleanfix Meubelreinigingshulpstuk PVC

  Meubelreinigingshulpstuk PVC met binnenliggende sproeier, 9 cm breed, ten behoeven van o.a. de Cleanfix TW411 tapijtreinigingsmachine.

  Meubelreinigingshulpstuk PVC met binnenliggende sproeier, 9 cm breed, ten behoev...

  € 132,80

  Vergelijk
  • Cleanfix Handveegmachine HS 770

  Cleanfix Handveegmachine HS 770

  De Cleanfix handveegmachine HS 770 is bedoelt voor licht gebruik op middelgrote oppervlakken. Deze veegmachine is licht van gewicht en uiterst wendbaar!

  De Cleanfix handveegmachine HS 770 is bedoelt voor licht gebruik op middelgrote ...

  € 579,-

  Vergelijk
  • Cleanfix Vloerpad - 13" / 330 mm - Groen

  Cleanfix Vloerpad - 13" / 330 mm - Groen

  De groene vloerpad is ontwikkeld voor het schrobben van gladde vloeren. Ideaal voor de grovere reiniging en het verwijderen van grovere vervuiling.

  De groene vloerpad is ontwikkeld voor het schrobben van gladde vloeren. Ideaal ...

  -20% Sale

  9,95 € 7,95

  Vergelijk
  • Cleanfix Vloerpad - 13" / 330 mm - Rood

  Cleanfix Vloerpad - 13" / 330 mm - Rood

  De rode vloerpad is ontwikkeld voor lichte reinigingstaken en het polijsten van gladde vloeren. Ideaal voor lichte reiniging, het corrigeren en/of glansverstoringen te verwijderen.

  De rode vloerpad is ontwikkeld voor lichte reinigingstaken en het polijsten van ...

  -20% Sale

  9,95 € 7,95

  Vergelijk
  • Cleanfix Microvezelpad

  Cleanfix Microvezelpad

  Cleanfix microvezelpad Ø 33 cm t.b.v. Cleanfix FloorMac Basic en Cleanfix FloorMac De Luxe. Kleur: wit met blauwe streep geleverd per stuk.

  Cleanfix microvezelpad Ø 33 cm t.b.v. Cleanfix FloorMac Basic en Cleanfix Floor...

  -16% Sale

  44,95 € 37,95

  Vergelijk
  • Cleanfix Vloerpad - 13" / 330 mm - Wit

  Cleanfix Vloerpad - 13" / 330 mm - Wit

  De witte vloerpad is ontwikkeld voor het polijsten en opblokken van gladde vloeren. Door de wrijving ontstaat een mooie glans.

  De witte vloerpad is ontwikkeld voor het polijsten en opblokken van gladde vloer...

  -20% Sale

  9,95 € 7,95

  Vergelijk

Gebruik maken van een schoonmaakmachine in huis maakt huishoudelijk werk een stuk makkelijker. Zeker als u de juiste optie weet te kiezen voor uw woning. Wij bieden professionele producten aan waarmee u grondig kunt schoonmaken en waarvan de kwaliteit erg goed is. Een schrobmachine die u bij ons vindt is gemaakt voor professioneel gebruik. Wij hebben verschillende opties in ons assortiment die u allemaal thuis kunt gebruiken. Toch hoeft het niet zo te zijn dat deze allemaal even geschikt zijn voor uw woning. Lees daarom even verder en ontdek meer over ons assortiment.

Thuis gebruik maken van dit product

U kunt thuis gebruik maken van een schrobmachine en dit kan veel voordelen opleveren. Uw vloer zal schoner zijn dan ooit als u de juiste optie kiest. Wanneer u een grote woning heeft met veel open ruimte dan heeft u niet veel aan de kleinste modellen. Dan zou u plekken overslaan en erg lang bezig zijn. Het is echter ook zo dat u in een woning met weinig ruimte niet veel heeft aan een grote machine, omdat u hiermee lang niet overal komt. Het is dus erg belangrijk om te kijken naar wat een product kan, maar het is ook belangrijk om te kijken naar het formaat. Zo kiest u een optie die goed bij u past.

Snoerloos voor lastige plekjes

Voor de lastige plekjes in huis hebben wij een erg handige snoerloze schrobmachine. Deze werkt op een accu waardoor hij gemakkelijk overal mee naar toe te nemen is. Door de telescoopsteel bereikt u makkelijk de meest smalle, maar ook hoge plekken in huis. Als u de machine liever in de hand houdt kunt u erg makkelijk de telescoopsteel verwijderen. Dan heeft u direct een handmachine. Het werken hiermee is erg makkelijk op bijvoorbeeld de trap, maar ook in de badkamer is hij ideaal te gebruiken op de tegels. Voor snelle en grondige reiniging is een snoerloze Cleanfix Scrubby het meest ideaal.

Een schrobmachine bestellen bij ThuisSchoonmaken.nl

Het hebben van een schrobmachine maakt grondig reinigen van oppervlakken erg makkelijk. Door de schrobbende werking van het apparaat wordt het zware werk voor u uit handen genomen. Binnen ons assortiment vindt u professionele machines die passen bij uw woning. De ruimte die u heeft is erg belangrijk bij het maken van een keuze. Voor advies bij het kiezen van een machine kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan wordt u zo snel mogelijk geholpen met al uw vragen. Alle bestellingen die u plaatst met een waarde vanaf € 75,- worden gratis thuisbezorgd. Dit geldt dus voor elke machine in ons assortiment. Bestel vandaag nog voor 15:30 uur en dan kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al aan de slag met uw schrobmachine van ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9,1 / 10 - 2759 Reviews @ KiyOh