Update cookies preferences

Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Drukspuit

Spray Sanosept Profi, Biomos en andere groene aanslag reinigers of onkruidverdelger makkelijk op alle oppervlakken met een drukspuit. Bestel uw hoge kwaliteit drukspuit online bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • Matabi Super Green 12 Professionele Rugspuit

  Matabi Super Green 12 Professionele Rugspuit

  De professionele rugspuit van het merk Matabi. Je krijgt hiermee een professioneel product van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. De lange spuitlans zorgt ervoor dat je niet meer met een gebogen rug hoeft te spuiten.

  De professionele rugspuit van het merk Matabi. Je krijgt hiermee een professione...

  -13% Sale

  86,50 € 74,95

  Vergelijk
  • Matabi Polita 7 - Professionele Drukspuit - 5 liter

  Matabi Polita 7 - Professionele Drukspuit - 5 liter

  Professionele drukspuit van het merk Matabi Polita 7. Ideaal voor het makkelijk vernevelen van groene aanslagreinigers en onkruidbestrijders.

  Professionele drukspuit van het merk Matabi Polita 7. Ideaal voor het makkelijk ...

  -12% Sale

  28,50 € 24,99

  Vergelijk
  • Gloria Hobby 5 Flex Handsproeier

  Gloria Hobby 5 Flex Handsproeier

  De handige Hobby 05 FLEX fijne drukspuit heeft een dubbelwerkende precisie pomp – één pompbeweging genereert twee krachtige sprays en vergemakkelijkt het werk in huis en op het balkon.

  De handige Hobby 05 FLEX fijne drukspuit heeft een dubbelwerkende precisie pomp ...

  -11% Sale

  8,95 € 7,95

  Vergelijk
  • Talen Tools Drukspuit / Druksproeier Professioneel - 1,5 liter

  Talen Tools Drukspuit / Druksproeier Professioneel - 1,5 liter

  Deze handige professionele drukspuit (onkruidsproeier) van Talen Tools heeft een tankinhoud van 1,5 liter, is bestand tegen zuren en is voorzien van een verstelbare spuitmond (van fijne nevel tot harde straal).

  Deze handige professionele drukspuit (onkruidsproeier) van Talen Tools heeft een...

  € 8,95

  Vergelijk
  • Talen Tools Drukspuit Professioneel - 8 liter

  Talen Tools Drukspuit Professioneel - 8 liter

  Deze professionele drukspuit (onkruidsproeier) van Talen Tools heeft een tankinhoud van 8 liter, is bestand tegen zuren en voorzien van een verstelbare spuitmond (van fijne nevel tot harde straal). Ideaal voor het vernevelen van Biomos, Biogroen of Herbex

  Deze professionele drukspuit (onkruidsproeier) van Talen Tools heeft een tankinh...

  -6% Sale

  34,95 € 32,95

  Vergelijk
  • Flairosol verstuiver 300 ml

  Flairosol verstuiver 300 ml

  Unieke hervulbare flacon met vacuumzak voor het creëren van een mist met bijvoorbeeld water.

  Unieke hervulbare flacon met vacuumzak voor het creëren van een mist met bijvoo...

  € 4,99

  Vergelijk
  • Sprayflacon

  Sprayflacon

  Sprayflacon / werkflacon rond met sproeikop / verstuiver. Deze (spuit)flacon is bedoeld voor het bevochtigen van o.a. microvezeldoeken / moppen. Incl. sprayer - 600 ml.

  Sprayflacon / werkflacon rond met sproeikop / verstuiver. Deze (spuit)flacon is ...

  € 4,50

  Vergelijk
  • Sanosept Profi 2x1L + Rugspuit Profi 12L VOORDEELSET groene aanslag

  Sanosept Profi 2x1L + Rugspuit Profi 12L VOORDEELSET groene aanslag

  Sanosept Profi verwijdert snel groene aanslag van algen zonder te schrobben of het gebruik van een hogedrukreiniger. Het kan toegepast worden op vrijwel iedere ondergrond. Daarnaast zorgt het product ervoor dat de groene aanslag niet snel terugkomt.

  Sanosept Profi verwijdert snel groene aanslag van algen zonder te schrobben of h...

  -13% Sale

  102,90 € 89,99

  Vergelijk
  • Sanosept Profi 2x1L + Drukspuit Profi 5L VOORDEELSET Groene Aanslag

  Sanosept Profi 2x1L + Drukspuit Profi 5L VOORDEELSET Groene Aanslag

  Sanosept Profi verwijdert snel groene aanslag van algen zonder te schrobben of het gebruik van een hogedrukreiniger. I.c.m. deze drukspuit makkelijk en snel aan te brengen op iedere ondergrond. Het product zorgt dat groene aanslag niet snel terugkomt.

  Sanosept Profi verwijdert snel groene aanslag van algen zonder te schrobben of h...

  -9% Sale

  53,45 € 48,49

  Vergelijk
  • Talen Tools Drukspuit Professioneel - 5 liter

  Talen Tools Drukspuit Professioneel - 5 liter

  Deze professionele drukspuit (onkruidsproeier) van Talen Tools heeft een tankinhoud van 5 liter, is bestand tegen zuren en is voorzien van een verstelbare spuitmond (van fijne nevel tot harde straal).

  Deze professionele drukspuit (onkruidsproeier) van Talen Tools heeft een tankinh...

  -7% Sale

  27,95 € 25,95

  Vergelijk
  • Gloria Prima 5 Plus - Drukspuit - 5 liter

  Gloria Prima 5 Plus - Drukspuit - 5 liter

  De Gloria drukspuit Prima 5 PLUS (zuurbestendig) is uitermate geschikt voor het toepassen van zure pesticiden. Deze drukspuit is uitgerust met hoogwaardige EPDM-afdichtingen, een kunststof spuitlans, kunststof spuitkop en 0,5 m kunststof verlenglans.

  De Gloria drukspuit Prima 5 PLUS (zuurbestendig) is uitermate geschikt voor het ...

  -7% Sale

  42,95 € 39,95

  Vergelijk

Een drukspuit is eenvoudig in gebruik. U bouwt zelf de druk op waarna de spuit met een handel bediend kan worden. Bepaalde middelen voor buitengebruik, zoals onkruidverdelger en groene aanslagverwijderaar zijn het makkelijkst te behandelen met een hulpmiddel. Hierdoor kunt u namelijk de middelen gelijkmatig verdelen, ook op hoge plekken en in hoekjes. Lees verder om erachter te komen hoe u dit product gebruikt met verschillende middelen en welke opties u heeft. Er zijn meerdere modellen verkrijgbaar bij ons welke allemaal geschikt zijn voor professioneel gebruik.

Voor de onkruidverdelger

Onkruid verwijderen kan een flinke klus zijn die veel tijd in beslag neemt. Toch hoeft dit niet zo te zijn als u dat niet wilt. Het is niet nodig om te werken met allerlei gereedschappen. Onkruidverdelger zorgt ervoor dat het onkruid vanzelf afsterft. Het enige wat u dus hoeft te doen is het aanbrengen. Als u dit doet met een gieter zal er veel middel verloren gaan. Gebruik maken van een drukspuit zorgt voor een evenredige verdeling van het middel op een snelle en efficiënte manier. Maak dus bij onkruidverdelger altijd gebruik van dit product.

Oppervlakken vrij van mos maken

Mos en algen komen overal voor maar groeien het best op schaduwrijke en vochtige plekken. Het ontsiert uw tuin en daarnaast kan het voor een glad oppervlak zorgen. Wij hebben in ons assortiment ontmosser welke u hiertegen kunt gebruiken. Dit hoeft u slechts aan te brengen en vervolgens zal het middel de rest van het werk doen. Het aanbrengen kan wel lastig zijn als u te maken heeft met hoekjes of hoge plekken. Een drukspuit kan hierbij een uitstekend hulpmiddel zijn. Door de druk achter het water spuit u het makkelijk op hogere plekken en in kiertjes. Zo wordt het gehele oppervlak vrij gemaakt van mos dankzij dit product.

Een makkelijk handmodel

Voor kleine klusjes hebben wij een drukspuit in een handzaam model in ons assortiment. Deze is verkrijgbaar met een inhoud van 2 liter. Deze spuit is eenvoudig te gebruiken en is daardoor zeer geschikt voor het uitvoeren van klusjes waar u lastig bij kunt door ruimtegebrek. Vul de spuit met het middel wat u wenst te gebruiken op het oppervlak en bouw de druk op. Dit product zal dan een stevige straal geven waarmee u het middel goed en snel kunt verdelen. Gebruik de drukspuit met harde straal dan ook niet voor het besproeien van kwetsbare kamerplanten, hierdoor kunnen de bladeren beschadigen.

In de vorm van trolley

Voor professioneel gebruik, maar ook voor thuisgebruik, hebben wij in ons assortiment ook een drukspuit op wielen. Door de wielen zijn ze makkelijk te gebruiken op grote oppervlakken en u zal geen last van uw lichaam krijgen. Een zwaar hulpmiddel dragen is voor niemand goed. Doordat het u een hoop kracht bespaart kunt u het middel efficiënter inzetten. Vul de tank met de vloeistof en schroef de vuldop met pomp op zijn plaats. U brengt de druksproeier onder druk door de pomphandgreep helemaal naar boven te trekken en vervolgens weer naar beneden te duwen. Knijp de hendel op de handgreep in, zodat de vloeistof via de nozzle naar buiten kan komen.

De spuit meenemen op uw rug

Een drukspuit is voorzien van een lange spuitlans, waardoor u niet voorover gebogen hoeft te werken. Doordat u uw lichaam minimaal belast door de manier van dragen maakt is deze spuit het ideale hulpmiddel. De druksproeier is lekvrij en veilig in gebruik dankzij de ingebouwde luchtkamer. De bedieningshandgreep is instelbaar en hiermee bepaalt u of u vernevelt of gebruik maakt van een straal. We raden aan om na gebruik de drukspuit en sproeikop goed te spoelen zodat u constant goede prestaties kunt verwachten.

Bestel uw drukspuit bij ThuisSchoonmaken.nl

Gebruik maken van een drukspuit zorgt ervoor dat bepaalde middelen makkelijk kunt verdelen. Door de druk komt de inhoud gelijkmatig naar buiten en u kunt het moeiteloos aanbrengen. Binnen ons assortiment vindt u professionele machines die ook geschikt zijn voor het grote werk. Hierbij is vooral de manier van meenemen erg belangrijk, u kunt kiezen tussen dragen en rollen. Voor advies bij het kiezen van een machine kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan wordt u zo snel mogelijk geholpen. Alle bestellingen die u plaatst met een waarde vanaf € 99,- worden gratis thuisbezorgd. Bestel vandaag nog voor 15:30 uur en dan kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al aan de slag met uw drukspuit van ThuisSchoonmaken.nl.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 8.8 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 8.8 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 12:00 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh