Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 14 dagen retourrecht

Schoonmaakproducten

Schoonmaakproducten die grondig schoonmaken. Voor sanitair, ramen, vloeren of interieur. Van duster tot raamkrabber en vloerwisser, altijd de beste kwaliteit.

Schoonmaakproducten

Bij het schoonmaken van uw woning of kantoor aan huis zijn schoonmaakproducten onmisbaar. Deze hulpmiddelen helpen u bij zware schoonmaakklussen, maar ook bij het dagelijkse schoonmaakwerk. Producten om schoon te maken moeten van een goede kwaliteit zijn zodat u deze overal in kunt zetten. Ook maken ze het schoonmaken eenvoudiger, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een verlengstuk. ThuisSchoonmaken.nl maakt het mogelijk om professionele schoonmaakproducten te bestellen voor thuis. Deze producten worden o.a. gebruikt bij schoonmaakbedrijven, zorginstellingen en bij grotere bedrijven. Ontdek nu ons ruime assortiment en ga aan de slag.

Gebruik van microvezeldoeken

Het idee achter de microvezeldoek is het vermijden van schoonmaakmiddelen. Bij het schoonmaken wordt er alleen gebruik gemaakt van de microvezeldoek en wat water, waardoor stof en vuil beter wordt opgenomen. Dankzij het speciale materiaal en productieproces heeft een microvezeldoek een groot reinigend vermogen. De kracht zit hem in het doekje zelf, waardoor het vuil absorbeert. Deze microvezel schoonmaakproducten zijn zeer geschikt voor het dagelijks schoonmaakwerk, maar ook voor het reinigen van sanitair, keuken en toilet. De microvezel producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Gebruik voor elke ruimte een andere kleur en dan kan het niet misgaan.

Natte en droge reiniging van de vloer

Afhankelijk van uw gezinssamenstelling is het nodig uw vloer dagelijks tot wekelijks schoon te maken. Naast het stofzuigen kunt u de vloer tussendoor vegen. De zaalveger, handveger of het hotel stofblik zijn handige schoonmaakproducten voor uw houten vloer of tegelvloer. Daarnaast hebben we producten die zeer geschikt zijn voor droge reiniging van verschillende vloeren. Hierbij maakt u gebruik van de Greenspeed X-mop of Dustmop. Deze producten nemen veel stof op; geschikt voor gebruik onder kasten, het bankstel of op andere moeilijk te bereiken plaatsen.

Uw vloer dweilen doet u met een van onze schoonmaakproducten van het merk Greenspeed of Sop. U heeft hierbij de keuze uit een microvezel dweil, glasmop, multimop of Twist mop. De Twist mop van Greenspeed is zeer geschikt voor diepe groeven, ook neemt deze veel vocht op. De multimop zet u in bij alle harde gladde vloeren, waarmee u zowel droog of licht vochtig de vloer kan reinigen. Uiteraard hebben we nog veel meer producten om vloeren en sanitaire ruimtes schoon te maken in ons assortiment.

Stelen en platen voor het grondige schoonmaakwerk

U hoeft niet op uw knieën om de vloer schoon te maken, hierbij maakt u gebruik van onze stelen en platen. Deze zijn zeer geschikt voor de Greenspeed moppen en dweilen, maar ook voor andere schoonmaakproduct. De vlakmopplaat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hieraan koppelt u een van de telescoopstelen, verkrijgbaar in tweedelige of driedelige uitvoering. De telescoopstelen zijn ook te koppelen aan raamwissers en dusters. De telescoopsteel heeft een lengte van maximaal zes meter, balanceren op gevaarlijke keukentrapjes behoort dan ook tot de verleden tijd.

Schoonmaakproducten voor glaswerk

Onze raamwissers zijn zeer geschikt voor het schoonmaken van ramen, deuren en overige glazen oppervlakken. In ons assortiment vindt u de raamwisser, inwasser of combinator. Hiermee maakt u uw ramen streeploos schoon. Deze producten worden veelvuldig door ramenwassers en schoonmaakbedrijven gebruikt. Omdat wij vinden dat iedereen gebruikt moet kunnen maken van deze professionele producten, zijn ze verkrijgbaar bij ThuisSchoonmaken.nl. Voor uw glazenwassers materialen hebben we de Unger Bucket-on-a-belt of de gereedschapshouder. Ook de glaskrabber is onmisbaar schoonmaakgereedschap bij het verwijderen van verfresten, kitresten of hardnekkig vuil van glazen oppervlakken. Deze schoonmaakproducten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waaronder de handige raam- en vloerschraper met handvat of een voordeelset van schrapersmesjes.

Professionele producten voor iedereen

Naast bovenstaande producten vindt u bij ons nog veel meer materialen. Dusters, microvezel hoezen of de flexibele stofreiniger verwijdert spinrag en stofdraden. Voor het reinigen van wanden, deuren of meubilair maakt u gebruik van de Greenspeed minipad. Deze heeft een groot reinigend vermogen en verwijdert op eenvoudige wijze vlekken. Kijkt u ook eens naar onze Diamond spons, handschoen scrub of wonderspons; schoonmaakproducten die tot de standaarduitrusting behoren. Van ragebol tot toiletborstel of stofblik, ons assortiment schoonmaakproducten heeft het beste voor alle schoonmaakklussen.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 9.1 op basis van 3177 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3177 beoordelingen scoren wij een 9.1 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 15:30 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 75,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9 / 10 - 3177 Reviews @ KiyOh