Update cookies preferences

Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Moeller Stone Care

Maak uw stenen vloeren en voegen schoon met de verschillende producten van Moeller Stonde Care. Bestel de middelen voor vloeronderhoud bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • HMK / Moeller Stone Care P324 - Edelzeep - Vloerzeep

  HMK / Moeller Stone Care P324 - Edelzeep - Vloerzeep

  Duurzame edelzeep voor het reinigen en onderhouden van o.a. natuur- en kunststeen, cotto en tegelvloeren. P324 verzorgt en reinigt in één handeling, kan dagelijks gebruikt worden en gaat zeer lang mee (concentraat).

  Duurzame edelzeep voor het reinigen en onderhouden van o.a. natuur- en kunststee...

  -18% Sale

  18,15 € 14,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care P324 - Edelzeep - Vloerzeep - Voordeelset

  HMK / Moeller Stone Care P324 - Edelzeep - Vloerzeep - Voordeelset

  3 flessen HMK P324 Edelzeep/Vloerzeep voordeelset. P324 Edelzeep is een milde reiniger op basis van natuurzeep voor natuursteen, kunststeen, cotto en tegelvloeren. Maar ook beton en baksteentegels. Het reinigt, verzorgt en beschermend in één handeling.

  3 flessen HMK P324 Edelzeep/Vloerzeep voordeelset. P324 Edelzeep is een milde re...

  € 39,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care P323 - Slijtvaste zijdeglans

  HMK / Moeller Stone Care P323 - Slijtvaste zijdeglans

  HMK P323 Slijtvaste zijdeglans is een glans- én onderhoudsmiddel. Geschikt voor ruwe, matte en doffe vloeren van natuursteen, kunststeen en beton. Zonder uitwrijven krijgt de vloer een stralende zijdeglans. De beschermlaag werkt water- en vuilafstotend.

  HMK P323 Slijtvaste zijdeglans is een glans- én onderhoudsmiddel. Geschikt voor...

  € 19,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care R155 - Grondreiniger - zuurvrij

  HMK / Moeller Stone Care R155 - Grondreiniger - zuurvrij

  HMK R155 grondreiniger is ontwikkeld voor het reinigen van sterk vervuilde oude- en nieuwe kalkhoudende oppervlakken zoals natuursteen, graniet en marmer. Maar ook voor tegels en travetin. HMK R155 is zuurvrij en verwijderd (lichte) cementsluiers.

  HMK R155 grondreiniger is ontwikkeld voor het reinigen van sterk vervuilde oude-...

  € 17,25

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care R155 - Grondreiniger - zuurvrij - Voordeelset

  HMK / Moeller Stone Care R155 - Grondreiniger - zuurvrij - Voordeelset

  HMK R155 Grondreiniger - zuurvrij is een reinigingsmiddel (concentraat) voor alle soorten natuursteen, kunststeen en beton. R155 verwijdert bouwvervuiling, resten van oude onderhoudsmiddelen, oliën, vetten en lichte cementsluiers. 3x 1 liter voordeelset.

  HMK R155 Grondreiniger - zuurvrij is een reinigingsmiddel (concentraat) voor all...

  -10% Sale

  50,85 € 45,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care P330 - Cotto- en Klinkerolie

  HMK / Moeller Stone Care P330 - Cotto- en Klinkerolie

  HMK P330 Cotto- en Klinkerolie is een gebruiksklare speciale impregneer voor vloeren zoals Cotto, baksteentegels of klinkers. Door de speciale oliën verdiept deze impregneer de tint van de vloer. Ook poreuze oppervlakken worden water- en vuilafstotender.

  HMK P330 Cotto- en Klinkerolie is een gebruiksklare speciale impregneer voor vlo...

  € 17,50

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care R157 - Intensieve Tegelreiniger

  HMK / Moeller Stone Care R157 - Intensieve Tegelreiniger

  HMK R157 is een milde alkalische speciaal reiniger voor vele toepassingen. Het verwijdert olieachtige en vettige lagen, resten onderhoudsproducten, bouwvervuiling van tegels, plavuizen, enz.

  HMK R157 is een milde alkalische speciaal reiniger voor vele toepassingen. Het v...

  € 17,25

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care R159 - Tegel- en Sanitairreiniger

  HMK / Moeller Stone Care R159 - Tegel- en Sanitairreiniger

  HMK R159 - Tegel- en Sanitairreiniger verwijdert kalkaanslag, urinesteen, zeepresten en lichte cementsluiers in sanitaire en natte ruimten. HMK R159 is zeer geschikt voor geglazuurde en niet geglazuurde (keramische) tegels cotto- en klinkeroppervlakken.

  HMK R159 - Tegel- en Sanitairreiniger verwijdert kalkaanslag, urinesteen, zeepre...

  € 17,25

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care S234 - Vlekstop - Top-Effect

  HMK / Moeller Stone Care S234 - Vlekstop - Top-Effect

  HMK S234 - Vlekstop - Top-Effect is een water-, vuil-, olie- en vetafstotend impregneermiddel voor het vuilafstotend maken van diverse vloer- en steensoorten.

  HMK S234 - Vlekstop - Top-Effect is een water-, vuil-, olie- en vetafstotend imp...

  € 37,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care S235 - Kleurverdieper mat

  HMK / Moeller Stone Care S235 - Kleurverdieper mat

  HMK S235 kleurverdieper mat is een gebruiksklare verzegeling, conservering op basis van acrylaten. Door de conservering wordt binnendringen van water en vuil bij (grof) geslepen, geborstelde, gezandstraalde, gevlamde oppervlakken voorkomen.

  HMK S235 kleurverdieper mat is een gebruiksklare verzegeling, conservering op ba...

  € 23,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care S242 - Kleurverdiepende Bescherming

  HMK / Moeller Stone Care S242 - Kleurverdiepende Bescherming

  HMK S242 Kleurverdiepende beschermer voorkomt het binnendringen van vuil en water op uw natuur- of kunststeenvloer en zal de kleur en structuur van het oppervlak sterk beïnvloeden.

  HMK S242 Kleurverdiepende beschermer voorkomt het binnendringen van vuil en wate...

  € 27,95

  Vergelijk
  • HMK / Moeller Stone Care S244 - Vlekstop - kleurverdiepend

  HMK / Moeller Stone Care S244 - Vlekstop - kleurverdiepend

  HMK S244 Vlekstop - kleurverdiepend is een gebruiksklaar, speciaal impregneermiddel. Door de impregnering wordt binnendringen van water, vuil, olie en vet voorkomen. Geschikt voor natuursteen (zachte en harde gesteenten), marmercomposiet, kunststeen etc.

  HMK S244 Vlekstop - kleurverdiepend is een gebruiksklaar, speciaal impregneermid...

  € 41,95

  Vergelijk

Op zoek naar Moeller Stone Care producten? Dan bent u bij Thuisschoonmaken.nl aan het juiste adres. Stenen vloeren zijn erg mooi en geven een geweldige uitstraling in uw woning. Ook als slechts één kamer met een stenen vloer is gelegd ziet het er al geweldig uit. Het onderhoud hiervan is echter minder eenvoudig als ervan genieten. Door het ruwe oppervlak en de voegen is het niet eenvoudig om een stenen vloer netjes te houden. U heeft het ongetwijfeld al geprobeerd met diverse middelen, maar deze lijken het soms alleen te verergeren. Door gebruik te maken van de Moeller Stone Care producten zal uw vloer er weer als nieuw uitzien. Lees verder en bekijk ons assortiment voor vloeronderhoud.

Een glanzende vloer met Moeller Stone Care

Tegels voelen ruw aan en hebben een matte uitstraling. Hierdoor is het lastig om dit soort vloeren goed schoon te maken. Met een dweil lukt het vaak niet echt goed en standaard schoonmaakmiddelen laten een waas achter. U kunt het schoonmaken van tegels een stuk eenvoudiger maken met een middel van Moeller Stone Care. Dit zorgt er namelijk voor dat er een glans laag op de tegels achterblijft. Deze weert vuil en vocht en zorgt ervoor dat het makkelijk te reinigen is. Deze laag is slijtvast waardoor u hier voor lange periode profijt van heeft met schoonmaken.

Milde reiniging van stenen vloeren

Stenen vloeren hebben een speciale reiniging nodig om te voorkomen dat deze bijvoorbeeld kleur verliest. Bij dit soort vloeren wordt er gesproken over kalkhoudende vloeren. Deze dienen gereinigd te worden met zuurvrije middelen. Daarom bieden wij Moeller Stone Care reinigingsmiddelen aan welke vrij zijn van zuur, zodat u op een milde manier de vloer kunt reinigen. Andere reinigingsmiddelen kunt u wel gebruiken maar beter gebruikt u deze pas na het aanbrengen van de bovengenoemde coating. U heeft de keuze uit milde reinigers of middelen voor intensieve tegelreiniging. Beide zijn handig om in huis te hebben. Milde reiniging voor de standaard poetsbeurt en iets minder frequent een intensieve schoonmaakbeurt.

Kleur verdiepen met Moeller

Wanneer u een vloer laat leggen heeft deze meestal een bepaalde kleur. Deze kleur draagt bij aan de uitstraling van de vloer en kan bijvoorbeeld een heel warme uitstraling geven. Hoe goed u de vloeren ook onderhoud, het kan gebeuren dat de kleur wat doffer wordt. Hiervoor hebben wij binnen ons assortiment een kleurverdieper, namelijk Moeller Stone Care. Dit middel is geschikt voor verschillende materialen zoals natuursteen, marmercomposiet en kunststeen. Het gebruik is erg eenvoudig. U brengt het middel aan op de vloer en laat het intrekken. Binnen 4-8 uur is het middel droog en in die tijd dient de ruimte niet betreden te worden. Het middel werkt 48 uur lang. Lees uiteraard voor de veiligheidsinstructies en dergelijke nog even de instructies op de fles.

Kiezen voor een voordeelset

Deze producten van Moeller Stone Care zijn ook verkrijgbaar in voordeelsets. Hierbij krijgt u meerdere producten die dan voordeliger geprijsd zijn. U heeft voldoende om een flinke tijd vooruit te kunnen. Onderhoudt uw stenen vloeren goed en doe dat zo voordelig mogelijk met een voordeelset.

Bestellen bij ThuisSchoonmaken.nl

Als u producten gaat bestellen voor het reinigen en onderhouden van uw tegels moet dit goed zijn. Binnen ons assortiment vindt u enkel en alleen professionele producten zodat de reiniging goed gebeurt. U hoeft zich geen zorgen te maken over schade aan de tegels wanneer u Moeller Stone Care gebruikt. Door te bestellen vanuit ons assortiment weet u dat u het product altijd zo snel mogelijk in huis heeft. Besteld u voor 15:30 uur dan geven wij het dezelfde dag nog af bij PostNL. Vanaf € 75,- wordt uw bestelling gratis verzonden en wij bieden altijd en voor iedereen deskundig advies. Bestel Moeller Stone Care gemakkelijk bij ThuisSchoonmaken.nl.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 8.8 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 8.8 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 12:00 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh