• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Professionele stofzuiger (7)

Zuig vuil op zonder enige moeite met een machine waar u altijd op kunt rekenen door de kwaliteit. Bestel uw professionele stofzuiger bij ThuisSchoonmaken.nl.
Toepassing
Sale
 Cleanfix Stofzuiger S07 Plus
Cleanfix Stofzuiger S07 Plus
€249,95 €229,95
Sale
 Cleanfix Stofzuiger S10
Cleanfix Stofzuiger S10
€302,50 €279,00
Sale
 Cleanfix Stofzuiger S10 Plus
Cleanfix Stofzuiger S10 Plus
€314,60 €289,95
Gratis Verzending
 Numatic PPR-240 Stofzuiger (Blauw)
Numatic PPR-240 Stofzuiger (Blauw)
€179,95
gratis verzending
 Numatic NVH-180 Stofzuiger (Blauw)
Numatic NVH-180 Stofzuiger (Blauw)
€159,00
Eurom Force 1420S stof- / waterzuiger
€99,95
Eurom Force 1240 Stof- / Waterzuiger
€132,95
Toon 1 - 7 van 7

Professionele stofzuiger

Thuis gebruik maken van een professionele stofzuiger heeft erg veel voordelen. Ten eerste is de kwaliteit veel beter. Bij een reguliere stofzuiger gaan vaak na enkele maanden de eerste onderdelen al kapot. Deze moet u dan vervangen of er moet een nieuwe stofzuiger komen. Met een professionele optie heeft u daar geen last van. Ze zijn er namelijk voor gemaakt om veel gebruikt te worden in grote ruimtes. Uw huis is dus geen probleem voor een professionele stofzuiger. Daarnaast zijn de wielen groter en bij veel varianten zwenken deze ook. Hierdoor wordt uw bewegingsvrijheid groter, u beweegt de schoonmaakmachine soepel achter u aan. Er is geen reden te benoemen waarom professionele variant niet de beste optie zou zijn.

Een professionele stofzuiger kiezen

Er is niet maar een optie verkrijgbaar en u heeft dan ook veel eigenschappen om uit te kiezen. Het is belangrijk om eerst voor uzelf ongeveer te weten wat u wilt. Denk aan zuigkracht, kabellengte, de lengte van de slang en meer. Als u daar ongeveer een idee van heeft wordt het zoeken al een stuk makkelijker. Het is altijd wel zo fijn als u een flink stuk kunt stofzuigen met de lengte van de kabel zodat u deze niet constant hoeft over te doen in een ander stopcontact. Bij de verschillende producten vindt u een productomschrijving waarin meer informatie staat. Alle kenmerken staat vermeld en alles wat meegeleverd wordt met de stofzuiger.

Losse onderdelen aanschaffen

Bij een professionele stofzuiger is het erg handig om wat losse onderdelen aan te schaffen. Deze kunnen als aanvulling dienen op wat u heeft. Het kan ook zijn dat na lang gebruik er een onderdeel aan vervanging toe is. Stofzuiger onderdelen komen in allerlei vormen en maten zodat u precies kunt vinden wat u nodig heeft. Of het nou een parketborstel of een simpele slangwartel is, u vindt het bij ons allemaal. Het is belangrijk om uw onderdelen te vervangen met originele onderdelen zodat deze goed aansluiten en ook een professioneel resultaat lenen. Zo blijft u optimaal gebruik maken van uw professionele stofzuiger.

Stofzuigerzakken voor uw professionele stofzuiger

Bij elke professionele stofzuiger heeft u ook een passende zak nodig. Deze stofzuigerzakken vindt u uiteraard ook gewoon binnen ons model. Voor elke professionele stofzuiger hebben wij de juiste maat zak. Deze verschillen per apparaat en daarom is dit assortiment ook zo uitgebreid. Het is belangrijk om de juiste optie te kiezen omdat u anders geen gebruik kunt maken van uw stofzuiger.

De merken binnen ons assortiment

Als u aan het kijken bent voor een professionele stofzuiger dan ziet u dat wij hiervan 2 merken aanbieden. Numatic en Cleanfix zijn 2 bekende merken welke bekend zijn geworden door hun kwaliteit. Het zijn apparaten die voor lange tijd meegaan en erg goed werk leveren. Hierdoor kunt u er altijd op rekenen dat u een goede stofzuiger in huis haalt. Om te bepalen welk merk er bij u past is het belangrijk de tijd te nemen om bij verschillende producten meer te lezen over hun eigenschappen.

Een professionele stofzuiger bestellen bij ThuisSchoonmaken.nl

Het hebben van een professionele stofzuiger levert veel voordelen op in huis. Door de grote zuigkracht en geweldige eigenschappen kunt u hiermee snel en makkelijk uw gehele huis stofzuigen. Binnen ons assortiment vindt u de professionele stofzuiger die het best past bij uw woning en wensen. Hierbij krijgt u gratis deskundig advies als u dit wilt. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan wordt u zo snel mogelijk geholpen met al uw vragen. Alle bestellingen die u plaatst met een waarde vanaf €75,- worden gratis thuis bezorgd. Dit geldt dus voor elke professionele stofzuiger in ons assortiment. Als u hierbij nog losse onderdelen of stofzuigerzakken aanschaft worden deze ook gratis meegeleverd. Bestel vandaag nog voor 15:30 uur en dan kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al aan de slag met uw stofzuiger van ThuisSchoonmaken.nl.