Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 14 dagen retourrecht

Glazenwasser set

Met een Glazenwasser set vanuit ons assortiment krijgt u streeploos schone ramen en dat keer op keer. Bestel uw Glazenwasser set bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

Ramen schoonmaken is iets wat veel tijd vergt en wat dan vaak nog niet eens volledig streeploos lukt. Dit is vaak door het gebruik van de verkeerde producten. Wanneer u bij ons een glazenwasser set aanschaft heeft u direct alle benodigdheden in huis om wel dat stralende resultaat te krijgen. U krijgt streeploos schone ramen zonder dat er een vervelende waas of kleine druppeltjes op achterblijven. Bekijk ons assortiment en kies welke set of producten er bij u passen. Welke schoonmaakmaterialen heeft u nodig om uw ramen perfect schoon te krijgen?

Een eenvoudige glazenwasser set aanschaffen

Wij bieden diverse sets aan waar u gebruik van kunt maken. De meeste mensen zullen al voldoende hebben aan een eenvoudige schoonmaakset. Hierin vind u bijvoorbeeld een spons, een trekker en een microvezeldoek. Dit zijn basisproducten die u nodig heeft voor het krijgen van een mooi resultaat. Zo verwijderd u vuil met de spons, trekt u het meeste water van de ramen af met een trekker en kunt u de ramen streeploos schoon krijgen door na te vegen met een microvezeldoek. Een glazenwasser set hoeft niet groot en duur te zijn om te doen wat nodig is.

Kiezen voor een uitgebreide set

Het kan uiteraard zijn dat u niet voldoende heeft aan een kleine glazenwasser set. Dit kan zijn als u grote ramen heeft waarbij een steel handiger werkt of als u hiermee ook de tegels in bijvoorbeeld uw badkamer wilt schoonmaken. Door te kiezen voor een uitgebreidere glazenwasser set krijgt u bijvoorbeeld ook een steel welke u kunt gebruiken voor de hogere plekken van het raam en de tegels. Deze uitgebreidere sets zijn wel prijziger maar u kunt hiermee dan ook weer meer. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op streeploos resultaat.

Microvezel doeken gebruiken voor uw ramen

Microvezeldoeken worden steeds meer gebruikt voor van alles in huis. Het zijn ideale doeken omdat ze gebruikt kunnen worden zonder schoonmaakmiddelen en toch een streeploos resultaat verzorgen. Het is dan ook geen wonder dat deze doeken hun plek vinden in een goede glanzenwasser set. Hiermee kunt u namelijk uw ramen oppoetsen waardoor deze volledig streeploos schoon zullen zijn. Een glazenwasser set is haast niet compleet zonder 1 of 2 microvezeldoeken erin. Sterker nog deze doeken vind u terug in haast elke schoonmaakset

Zelf een glazenwasser set samenstellen

Het kan zijn dat u in de samengestelde sets niet precies vindt waar u naar op zoek bent. U wilt gebruik maken van andere producten of misschien de glazenwasser set nog wat verder uitbreiden. Dit kan met de diverse losse producten die u vindt binnen dit assortiment. Niet alleen vindt u hier extra’s maar ook vervangende onderdelen die ervoor zorgen dat u niet alles weer nieuw hoeft te kopen bij een slijtend onderdeel. Stel uw eigen set samen met producten die het wassen van uw ramen werkelijk makkelijker maken zoals de bucket on a belt, de glasschraper en uiteraard de bekende microvezeldoeken. Neem de tijd, bekijk eens rustig ons assortiment en stel dan uw eigen glazenwasser set samen.

Bestel uw glazenwasser set bij ThuisSchoonmaken.nl

Maak het reinigen van uw ramen makkelijker en leuker door gebruik te maken van een goede glazenwasser set. Dit zal ervoor zorgen dat het schoonmaken u aanzienlijk minder moeite kost en dat u ook nog eens een veel beter resultaat krijgt. Kies uit de verschillende sets die wij beschikbaar hebben of stel zelf een set samen met alle losse producten. Besteld u bij ons voor meer dan €75,00 dan wordt uw bestelling gratis bezorgd en dit kan al de volgende dag zijn als u besteld voor 15:30 uur. Bestel voordelig en snel uw professionele schoonmaakproducten bij ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box