Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Telescoopsteel

Een telescoopsteel maakt schoonmaken veel makkelijker door de verschillende opzetstukken die u kunt gebruiken. Bestel een telescoopsteel bij ThuisSchoonmaken.nl

Filters

  • 2-delige telescoopsteel (100 - 180cm)

  2-delige telescoopsteel (100 - 180cm)

  2-delige (uitschuifbare) telescoopsteel (100 - 180 cm) met ergobal. Kleur: Antraciet. Doorsnede 22/21 mm, met 3 gaatjes om onderdelen aan vast te klikken.

  2-delige (uitschuifbare) telescoopsteel (100 - 180 cm) met ergobal. Kleur: Antra...

  € 11,30

  € 11,30

  • Greenspeed 2-delige telescoopsteel (1,00 - 1,80 meter)

  Greenspeed 2-delige telescoopsteel (1,00 - 1,80 meter)

  De Greenspeed tweedelige telescoopsteel is vernieuwd! De steel is ontworpen voor een efficiënt en ergonomisch verantwoord gebruik in de dagelijkse reiniging.

  De Greenspeed tweedelige telescoopsteel is vernieuwd! De steel is ontworpen voor...

  € 20,86

  € 20,86

  • Greenspeed 3-delige telescoopsteel (0,60 - 1,50 mtr)

  Greenspeed 3-delige telescoopsteel (0,60 - 1,50 mtr)

  De GREENSPEED driedelige telescoopsteel is vernieuwd! De nieuwe steel bestaat uit drie delen die in elkaar schuiven, het derde deel is tegenwoordig dus geïntegreerd.

  De GREENSPEED driedelige telescoopsteel is vernieuwd! De nieuwe steel bestaat ui...

  € 23,17

  € 23,17

  • Greenspeed Sprenkler Reservoirsteel

  Greenspeed Sprenkler Reservoirsteel

  De GREENSPEED Sprenkler is een aluminium steel met een geïntegreerd waterreservoir. Hierdoor behoren het sjouwen met emmers en het gebruik van wringsystemen tot het verleden. Incl. handige vulfles.

  De GREENSPEED Sprenkler is een aluminium steel met een geïntegreerd waterreserv...

  € 41,10

  € 41,10

  • Greenspeed Sprenklersteel incl. vloerplaat

  Greenspeed Sprenklersteel incl. vloerplaat

  De Greenspeed Sprenkler is een aluminium steel met een geïntegreerd waterreservoir. Hierdoor behoren het sjouwen met emmers en het gebruik van wringsystemen tot het verleden.

  De Greenspeed Sprenkler is een aluminium steel met een geïntegreerd waterreserv...

  € 68,05

  € 68,05

  • Unger OptiLoc Telescoopsteel 2-delig (1,50 - 3,00 mtr)

  Unger OptiLoc Telescoopsteel 2-delig (1,50 - 3,00 mtr)

  De Unger Telescoopsteel 2 x 1,50 meter (uitschuifsteel) is bedoeld voor het wassen van ramen op moeilijk bereikbare plaatsen.

  De Unger Telescoopsteel 2 x 1,50 meter (uitschuifsteel) is bedoeld voor het wass...

  € 29,95

  € 29,95

  • Unger OptiLoc Telescoopsteel 3-delig (1,80 - 4,5 mtr)

  Unger OptiLoc Telescoopsteel 3-delig (1,80 - 4,5 mtr)

  Met de Unger telescoopsteel (uitschuifsteel) OptiLoc™ 3-delig, 4,50 mtr bereikt u eenvoudig hogere plaatsen. Aan het einde kunt u eenvoudig een raamwisser of inzetter bevestigen.

  Met de Unger telescoopsteel (uitschuifsteel) OptiLoc™ 3-delig, 4,50 mtr bereik...

  -8% Sale

  59,90 € 54,95

  59,90 € 54,95

  • Unger OptiLoc Telescoopsteel 3-delig (2,20 - 6,00 mtr)

  Unger OptiLoc Telescoopsteel 3-delig (2,20 - 6,00 mtr)

  Unger OptiLoc 3-delig, 6,00 mtr telescoopsteel / uitschuifsteel, bedoelt voor het o.a. wassen van ramen of verwijderen van stof op moeilijk bereikbare plaatsen. Inclusief veiligheidsconus.

  Unger OptiLoc 3-delig, 6,00 mtr telescoopsteel / uitschuifsteel, bedoelt voor he...

  € 74,95

  € 74,95

  • FBK HCS Ergo steel aluminium groen

  FBK HCS Ergo steel aluminium groen

  Ergonomische aluminium steel uit de HCS lijn met afgerond uiteinde en ophangoog. Bedoelt voor hygiënisch borstelmateriaal. Het lange, kunststof handvat zorgt voor extra grip. Kleur: Groen

  Ergonomische aluminium steel uit de HCS lijn met afgerond uiteinde en ophangoog....

  € 19,95

  € 19,95

  • FBK HCS Ergo steel aluminium geel

  FBK HCS Ergo steel aluminium geel

  Ergonomische aluminium steel uit de HCS lijn met afgerond uiteinde en ophangoog. Bedoelt voor hygiënisch borstelmateriaal. Het lange, kunststof handvat zorgt voor extra grip. Kleur: Geel.

  Ergonomische aluminium steel uit de HCS lijn met afgerond uiteinde en ophangoog....

  € 19,95

  € 19,95

  • Houten Steel

  Houten Steel

  Stevige houten steel. Onderaan is deze steel gepunt / conisch. Geschikt voor bezems, mopklemmen, spaanse moppen etc.

  Stevige houten steel. Onderaan is deze steel gepunt / conisch. Geschikt voor bez...

  € 3,95

  € 3,95

  • Greenspeed Kniegewricht voor op telescoopstelen

  Greenspeed Kniegewricht voor op telescoopstelen

  Het kniegewricht van Greenspeed is bedoelt voor het plaatsen op telescoopstelen zodat u eenvoudig moeilijk bereikbare plaatsen bereikt doordat u onder een hoek kunt werken.

  Het kniegewricht van Greenspeed is bedoelt voor het plaatsen op telescoopstelen ...

  € 17,97

  € 17,97

  • Greenspeed Adaptor voor vlakmopplaat - kniegewricht

  Greenspeed Adaptor voor vlakmopplaat - kniegewricht

  Door middel van deze Adaptor koppelt u het Greenspeed Kniegewricht eenvoudig aan een van de vlakmopplaten. Hierdoor werkt u nog flexibeler.

  Door middel van deze Adaptor koppelt u het Greenspeed Kniegewricht eenvoudig aan...

  € 3,51

  € 3,51

  • Greenspeed Sprenklersteel Dop

  Greenspeed Sprenklersteel Dop

  Sprenkler Reservoirsteel dop. Ten behoeve van de Greenspeed Sprenklersteel 145 cm en 130 cm. Zowel de dop voor de oude versie als de nieuwe versie Sprenklersteel is verkrijgbaar.

  Sprenkler Reservoirsteel dop. Ten behoeve van de Greenspeed Sprenklersteel 145 c...

  € 4,95

  € 4,95

  • Unger Universele koppeling voor telescoopsteel (NCA00)

  Unger Universele koppeling voor telescoopsteel (NCA00)

  Universele koppeling om een Greenspeed telescoopsteel te verbinden met bijvoorbeeld een Unger Raamwisser of Unger inzetter.

  Universele koppeling om een Greenspeed telescoopsteel te verbinden met bijvoorbe...

  € 5,61

  € 5,61

  • Reflex Locker

  Reflex Locker

  Zowel horizontaal als verticaal werken met het Reflex Mopsysteem! De Reflexlocker zet de wisser vast waardoor u ook verticale oppervlakken tot wel 4 meter hoogte kunt reinigen.

  Zowel horizontaal als verticaal werken met het Reflex Mopsysteem! De Reflexlocke...

  € 7,95

  € 7,95

  • Tri-Link

  Tri-Link

  Geen gesjouw met emmers maar direct het water op de juiste plek! De Tri-Link is een handige tool om een waterslang op een (uitschuifbare)steel met schrob- of wasborstel te bevestigen.

  Geen gesjouw met emmers maar direct het water op de juiste plek! De Tri-Link is ...

  € 9,95

  € 9,95

Gebruik maken van een telescoopsteel maakt heel veel klussen in en om het huis een stuk makkelijker. U hoeft hierbij namelijk niet meer op een ladder te klimmen wat risico’s met zich meebrengt. Ook hoeft niet meer boven uw macht te werken waardoor u geen last krijgt van uw schouders. Als u jarenlang schoonmaakt kan dit een tol gaan eisen op uw lichaam en dat kan erg vervelend zijn. Maak daarom bij klussen zoals ramen zemen gebruik van een handige steel en voorkom onnodige belasting op uw gewrichten en valrisico door onstabiele trapjes. De juiste schoonmaakmaterialen kunnen het huishouden leuker en makkelijker maken.

Een steel gebruiken bij ramen zemen

Ramen zemen is iets wat u misschien al niet heel graag doet, het vraagt veel van uw tijd en is best zwaar werk. Dat komt doordat u vaak op een trappetje moet klimmen wat dan net te kort is waardoor u weer moet overstrekken. Als u overal net niet goed bij kunt zal het krijgen van een mooi resultaat ook niet makkelijk zijn. Al deze problemen kunnen makkelijk verholpen worden door gebruik te maken van een telescoopsteel. U bevestigd hierop bijvoorbeeld uw trekker en kunt moeiteloos de ramen van boven naar beneden droogtrekken.

De auto wassen

Als u geen grote auto heeft en best bij het dak kunt dan denkt u misschien dat het gebruiken van een telescoopsteel overbodig is. Toch kunt u hierbij baat hebben hoe groot uw auto dan ook is. U hoeft hiermee namelijk niet tegen een natte auto aan te hangen om het dak goed schoon te krijgen. Ook scheelt het u een hoop bukken bij het wassen van de onderkant van uw auto en de velgen. Bij deze steel wordt vaak gedacht aan het bereiken van hoge plekken maar het werkt net zo goed voor lage plekken. Constant bukken is namelijk ook niet erg goed voor uw rug.

De juiste lengte kiezen

Wanneer u ons assortiment gaat bekijken kunt u zien dat er niet maar één soort telescoopsteel verkrijgbaar is. Deze komen ook in allerlei lengtes. Het is op zich een logische gedachte als u direct de langste variant wilt nemen zodat u altijd overal bij kunt. Ook de langere stelen zijn lichtgewicht door het materiaal dus het werken ermee is niet lastiger. Het scheelt wel in de prijs welke variant u kiest, als u nooit op 6 meter hoogte de ramen gaat zemen heeft u deze lengte ook niet nodig van een steel. Als u een woning heeft met meerdere verdiepingen kan deze lengte echter weer perfect zijn voor het zemen van uw bovenste ramen zonder naar buiten te hoeven hangen vanaf boven.

Losse onderdelen

Schoonmaakproducten zoals borstels en wissers zijn vaak aan te sluiten op een telescoopsteel doordat het opzetstuk universeel is. Dit is niet altijd het geval dus let hier wel op bij de aanschaf. Bij onze stelen vindt u dus ook verschillende opzetstukken die u hiermee kunt gebruiken. Zo hebben wij ook een kniegewricht wat een tussenstuk is die het mogelijk maakt om in een hoek te werken. Als u ergens net niet perfect bij kunt met alleen de steel kan dit precies de oplossing zijn die u zoekt. Bekijk de losse delen voor uw producten en bestel wat u nodig heeft.

Huishoudelijk werk een stuk minder belastend

Zowel bukken als overstrekken is niet goed voor uw lichaam. Als u eenmaal klachten krijgt is het lees vaak niet te overzien omdat u nog steeds dezelfde taken zal moeten doen. Wij raden daarom altijd aan uw lichaam zo min mogelijk onnodig zwaar te belasten. Maak gebruik van een telescoopsteel en ontdek de voordelen hiervan. U zal snel merken dat het schoonmaken beter vol te houden is en dat u nadien minder last heeft van een pijnlijk lichaam. Deze stelen kunnen u echt helpen in het huishouden.

Bestel uw steel bij ThuisSchoonmake.nl

Een bekend gezegde is; waarom moeilijk doen, as het makkelijk kan. Waarom zou u op trappetjes klimmen en deze elke keer verzetten als u met slechts een telescoopsteel makkelijk alle plekken bereikt. Waarom constant bukken tijdens het schoonmaken als dezelfde steel dit volledig overbodig maakt. Schoonmaken is van slechts een handje vol mensen echt een hobby maar ook zij zullen gebruik maken van goede middelen. Bij ons vindt u de stelen en ook diverse opzetstukken die hierbij passen. Bestel uw steel en bijpassende producten voor 15:30 uur bij ThuisSchoonmaken.nl en krijg uw professionele schoonmaakproducten vaak de volgende dag al thuis geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9 / 10 - 2123 Reviews @ KiyOh