Update cookies preferences

Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 99,-
 • Meer tijd voor jezelf

Ontkalker

Verwijder kalk snel en effectief van alle oppervlakken met een professionele ontkalker. Bestel ontkalker bij ThuisSchoonmaken.nl en zie het verdwijnen.

Filters

  • Spectro Professionele Toilet Ontkalker

  Spectro Professionele Toilet Ontkalker

  Ontkalk en reinig uw sanitair met de krachtige Spectro Toilet Ontkalker. Deze geconcentreerde formule, verpakt in een handige fles van 750 ml, is speciaal ontwikkeld om uw toiletpotten, wastafels, baden, douchewanden, tegels, kranen etc.

  Ontkalk en reinig uw sanitair met de krachtige Spectro Toilet Ontkalker. Deze ge...

  € 6,95

  Vergelijk
  • Sop Sanitairreiniger Bio

  Sop Sanitairreiniger Bio

  Fris geurende sanitairreiniger en urinevreter voor het schoonmaken van de gehele sanitaire ruimte zoals toilet, urinoir, wasbak, bad, douche etc.

  Fris geurende sanitairreiniger en urinevreter voor het schoonmaken van de gehele...

  € 12,95

  Vergelijk
  • Ecodos Sanitairreiniger+ Superconcentraat

  Ecodos Sanitairreiniger+ Superconcentraat

  De Ecodos Sanitairreiniger+ van Spectro is een sterk geconcentreerde en fris geurende reiniger, speciaal ontworpen voor het reinigen van vochtige ruimtes. Met zijn hoge concentratie en handige doseerfles van 1 liter gaat hij extreem lang mee.

  De Ecodos Sanitairreiniger+ van Spectro is een sterk geconcentreerde en fris geu...

  € 17,95

  Vergelijk
  • Spectro Inhibitor Sanitair - Ontkalker

  Spectro Inhibitor Sanitair - Ontkalker

  Spectro Inhibitor Sanitair lost kalk, cementsluier en roestvlekken op. Ideaal voor het reinigen van wasbakken, kranen, douchekoppen, (wand)tegels, (glazen)douchewanden, deuren etc. Inhibitor Sanitair beschadigt geen glas, rubbers of verchroomde delen.

  Spectro Inhibitor Sanitair lost kalk, cementsluier en roestvlekken op. Ideaal vo...

  € 8,95

  Vergelijk
  • Spectro Amandelzuur

  Spectro Amandelzuur

  Ontdek de kracht van Amandelzuur van Spectro, een zeer effectieve professionele reiniger die zware kalk- en urinesteenaanslag en roest verwijdert. Deze veelzijdige reiniger is ideaal voor het grondig reinigen van toiletpotten, urinoirs, tegels, etc.

  Ontdek de kracht van Amandelzuur van Spectro, een zeer effectieve professionele ...

  € 12,95

  Vergelijk
  • Tana Sanet BR 75 - Toiletontkalker

  Tana Sanet BR 75 - Toiletontkalker

  Sanet BR 75 lost kalk, urinekristallen, verkorst vuil, roestvlekken en cementsluier op. BR 75 kan worden gebruikt voor toiletten, urinoirs, badkamers & douches, zwembaden etc.

  Sanet BR 75 lost kalk, urinekristallen, verkorst vuil, roestvlekken en cementslu...

  € 11,95

  Vergelijk
  • Spectro Amandelzuur voordeelpakket

  Spectro Amandelzuur voordeelpakket

  Voordeelpakket Spectro Amandelzuur. Deze set bevat 3 flessen à 1 liter professionele Amandelzuur van Spectro. Amandelzuur is een zeer sterk zuur reinigingsmiddel voor het verwijderen van cementsluier, roest en zware kalk- en urinesteen aanslag.

  Voordeelpakket Spectro Amandelzuur. Deze set bevat 3 flessen à 1 liter professi...

  € 36,95

  Vergelijk
  • Tana Sanet BR 75 - Toiletontkalker - Voordeelpakket

  Tana Sanet BR 75 - Toiletontkalker - Voordeelpakket

  3 flessen Sanet BR 75. Deze zeer krachtige (toilet)reiniger lost kalk, urinekristallen, verkorst vuil, roestvlekken en cementsluier op. BR 75 kan worden gebruikt voor toiletten, urinoirs, badkamers & douches, zwembaden etc.

  3 flessen Sanet BR 75. Deze zeer krachtige (toilet)reiniger lost kalk, urinekris...

  € 34,95

  Vergelijk
  • Tana Sanitairreiniger Sanet Zitrotan

  Tana Sanitairreiniger Sanet Zitrotan

  Sanet Zitrotan sanitairreiniger, verwijdert kalkaanslag, watersporen, zeepresten en andere hardnekkige vlekken in sanitaire ruimten en verspreidt een aangename citroengeur.

  Sanet Zitrotan sanitairreiniger, verwijdert kalkaanslag, watersporen, zeepresten...

  € 7,50

  Vergelijk
  • Spectro Vochtplekreiniger

  Spectro Vochtplekreiniger

  De Spectro Vochtplekreiniger, verkrijgbaar in een handige sprayflacon van 500 ml, is een uiterst effectief middel dat vochtplekken en aanslag verwijdert uit voegen van kitranden en (tegel)wanden en vloeren, zonder dat er geschrobd hoeft te worden.

  De Spectro Vochtplekreiniger, verkrijgbaar in een handige sprayflacon van 500 ml...

  13% Sale

  7,95 € 8,95

  Vergelijk
  • Starline Tile en Vinyl Cleaner - Zwembadreiniger

  Starline Tile en Vinyl Cleaner - Zwembadreiniger

  Tile & Vinyl Cleaner verwijdert moeiteloos kalk, zeepresten en vet van tegels, PVC folie, acryl en vinyloppervlakken. Ideaal om de kalk en vetrand langs de waterlijn te verwijderen.

  Tile & Vinyl Cleaner verwijdert moeiteloos kalk, zeepresten en vet van tegels, P...

  € 26,95

  Vergelijk
  • Starline Metal Magic

  Starline Metal Magic

  Met het professionele product Metal Magic van Starline verwijdert u eenvoudig metaal en kalkafzettingen in en rondom uw zwembad.

  Met het professionele product Metal Magic van Starline verwijdert u eenvoudig me...

  -12% Sale

  38,50 € 33,95

  Vergelijk
  • Wiro Universele Reinigingssteen 700 gram (inclusief 2x spons)

  Wiro Universele Reinigingssteen 700 gram (inclusief 2x spons)

  Wiro Universele Reiniger, reinigt, polijst en beschermt in één handeling! Dit kalk- en vet oplossend product is toepasbaar op een legio aan materialen. Standaard met 2 sponzen.

  Wiro Universele Reiniger, reinigt, polijst en beschermt in één handeling! Dit ...

  € 21,95

  Vergelijk
  • Test Reinigingsset

  Test Reinigingsset

  Samengestelde test reinigingsset om te beoordelen of dat verwijdering van een 'vettige' waas op keramische tegels mogelijk is voordat u een complete reinigingsset aanschaft.

  Samengestelde test reinigingsset om te beoordelen of dat verwijdering van een 'v...

  € 18,95

  Vergelijk
  • Wiro Universele Reinigingssteen 850 gram

  Wiro Universele Reinigingssteen 850 gram

  Wiro Universele Reiniger, reinigt, polijst en beschermt in één handeling! Dit kalk- en vet oplossend product is toepasbaar op een legio aan materialen. Verpakking: 850 gram inclusief 2 sponzen.

  Wiro Universele Reiniger, reinigt, polijst en beschermt in één handeling! Dit ...

  € 24,95

  Vergelijk
  • Wiro Universele Reinigingssteen 4000 gram

  Wiro Universele Reinigingssteen 4000 gram

  Wiro Universele Reiniger, reinigt, polijst en beschermt in één handeling! Dit kalk- en vet oplossend product is toepasbaar op een legio aan materialen. Verpakking: emmer à 4000 gram inclusief 5 sponzen.

  Wiro Universele Reiniger, reinigt, polijst en beschermt in één handeling! Dit ...

  € 71,95

  Vergelijk
  • Greenspeed Swan WC Daily - 750 ml

  Greenspeed Swan WC Daily - 750 ml

  Krachtige toiletreiniger voor dagelijks gebruik van het bekende merk Greenspeed. Deze verfrissende wc-reiniger voorkomt kalkaanslag en laat een frisse dennengeur achter. Swan WC Daily is voorzien van het EU Ecolabel & Cradle to Cradle certificaat.

  Krachtige toiletreiniger voor dagelijks gebruik van het bekende merk Greenspeed....

  € 6,95

  Vergelijk
  • Greenspeed Swan WC Forte

  Greenspeed Swan WC Forte

  Greenspeed Swan WC Forte is een kant en klare ecologische zure WC-reiniger op basis van citroenzuur. Het product reinigt en ontkalkt grondig en snel de uw toiletpot of urinoir, is vrij van minerale zuren, heeft een snelle werking en goede hechting.

  Greenspeed Swan WC Forte is een kant en klare ecologische zure WC-reiniger op b...

  € 6,95

  Vergelijk

Maak gebruik van een ontkalker om kalk te verwijderen. Haast iedereen krijgt er wel eens last van ergens in huis. Als er eenmaal kalk zichtbaar is, is dit niet meer zo makkelijk schoon te maken. U kunt dan gaan schrobben en gebruik maken van allerlei huis, tuin en keukenmiddelen. U kunt er ook voor kiezen om het probleem direct grondig aan te pakken met een goede ontkalker. Dit lost kalk op en zorgt ervoor dat u de kalk gemakkelijk weg kunt poetsen. Schoonmaakmiddelen als deze hebben een krachtige werking en zullen altijd precies doen wat u ervan verwacht. Lees verder om meer te ontdekken over de krachtige en professionele producten binnen ons assortiment voordat u dit product gaat aanschaffen.

Ontkalker gebruiken in de badkamer

De badkamer is de plek in uw huis waar het meeste kalk ontstaat. Dat is natuurlijk niet heel gek omdat deze kamer het meest te maken krijgt met waterresten die achterblijven op de muren, kranen etc. Kalk is lastig te voorkomen en als het ontstaat heeft u een krachtig middel nodig om het weer te verwijderen. Binnen ons assortiment vindt u een ontkalker van verschillende merken en deze kunnen een net iets andere werking hebben. Let daarom bij de aanschaf goed op de omschrijving zodat de reinigingsmiddelen die u kiest ook echt zijn wat u nodig heeft.

Uw toilet vrij maken van kalk

Een toilet schoonmaken is snel gebeurt als u de juiste producten tot uw beschikking heeft. Een goed product maakt het echt grondig reinigen al een stuk sneller en makkelijker. Door het middel wordt kalk opgelost en al het vuil wat hierin zit verwijdert u dus erg eenvoudig. Een toilet waar kalk in zit ziet er niet fris uit, maar daar is met een ontkalker uit ons assortiment en de schoonmaakproducten zo weer verandering in gebracht. Neem geen genoegen meer met een toiletpot vol kalk terwijl u met een professionele middelen van ThuisSchoonmaken.nl een groot verschil kunt maken.

Amandelzuur om te ontkalken

Kalk lost het best op door zuur en dit is wat amandelzuur een goede ontkalker maakt. Dit middel is te gebruiken bij zware kalkaanslag die lang heeft opgebouwd maar ook bij urinestenen en andere vormen van hardnekkig vuil. Het middel is erg eenvoudig te gebruiken. U verdunt het met water volgens de instructies op de fles. Vervolgens brengt u het product aan op het oppervlak en laat dit intrekken. Na enkele minuten kunt u het oppervlak naspoelen en is de kalk verdwenen. Bij aanslag in het toilet gooit u amandelzuur onverdund in het water van het toilet. Dit laat u 15 minuten inwerken waarna u met de borstel het losgeweekte vuil kunt weg borstelen. Als u hiermee klaar bent spoelt u door en is het toilet kalk- en aanslagvrij. Een ontkalker aanschaffen? Dan bent u bij Thuisschoonmaken.nl aan het juiste adres.

Verstoppingen door verkalking

Als kalk ontstaat kan het zich door de tijd gaan ophopen tot het moment dat er een verstopping ontstaat. Dit kan voorkomen in de douche, wastafel, wc en andere plekken waar water vaak doorheen loopt. Als u merkt dat het water niet meer goed wegloopt is dit iets waar u direct mee aan de slag moet om nog erger te voorkomen. Hierbij maakt u dan gebruik van een ontstopper. Ontkalker kan een prima ontstopper zijn als dat het probleem is, maar dit kunt u vaak niet zien. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van een ontstopper. Deze zal kalk maar ook andere stoffen vernietigen waardoor er weer vrije doorgang is voor het water.

Kiezen voor een ECO optie

Dat schoonmaakmiddelen niet erg goed zijn voor het milieu is iets wat tegenwoordig bekend is. Er wordt steeds meer gedaan om milieubewuste opties op de markt te brengen zodat u hiervoor kunt kiezen. Uiteraard mag dat niet betekenen dat u onnodig veel gaat betalen of dat u een minder sterk product krijgt wat zijn werk niet goed doet. Binnen ons assortiment vindt u een aantal ECO opties. Wat maakt deze ontkalker dan beter voor het milieu? De flessen zijn kleiner wat mogelijk is doordat het middel erin geconcentreerder is. Hierdoor kost het vervoeren minder ruimte wat ervoor zorgt dat er meer flessen tegelijkertijd vervoerd kunnen worden. Dit zijn kleine veranderingen die uiteindelijk toch een impact op het milieu kunnen maken. Kies voor een ECO ontkalker en draag tijdens het schoonmaken bij aan een beter milieu.

Bestel middelen om te ontkalken bij ThuisSchoonmaken.nl

Kalk is een hardnekkig probleem waarvoor u een sterke ontkalker nodig heeft. Een goed product kan de kalk laten verdwijnen zodat uw oppervlakken er weer fris en als nieuw uitzien. U vindt bij ons diverse opties en het is dan ook belangrijk even de tijd te nemen om een passend product te kiezen. Als u voor het bestellen nog deskundig advies nodig heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Als u een bestelling plaatst voor 15:30 uur dan heeft u deze vaak de volgende dag al in huis. Bestel uw professionele ontkalker bij ThuisSchoonmaken.nl.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 8.8 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 8.8 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 12:00 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh