Update cookies preferences

Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Schoonmaakhulpmiddelen

Schoonmaakhulpmiddelen helpen u bij het schoonmaakwerk. Handige opbergsystemen voor uw schoonmaakgereedschap, een drukspuit of beschermende vloerdoppen.

Schoonmaakhulpmiddelen

Met schoonmaakhulpmiddelen worden huishoudelijke taken een stuk eenvoudiger. Zo bergt u uw schoonmaakgereedschap overzichtelijk op of voorkomt krassen op harde vloeren. Daarnaast hebben we hulpmiddelen die het schoonmaken van materialen binnenshuis en buitenshuis veel lichter maakt. Hulpmiddelen zijn er om uw leven gemakkelijker te maken. Daarom hebben we een nauwkeurige selectie gemaakt en vindt u alleen de beste producten in het assortiment van Thuisschoonmaken.nl.

Drukspuiten

Absoluut onmisbare schoonmaakhulpmiddelen zijn de drukspuiten of druksproeiers. Deze producten gebruikt u binnenshuis of voor grote klussen buiten. We hebben verschillende van deze spuiten en sproeiers in ons assortiment, geschikt voor vele doeleinden. We beginnen bij de eenvoudige sprayflacon of verstuiver. Deze is zeer geschikt voor het bevochtigen van microvezeldoeken en moppen. Hiermee maakt u op een snelle wijze uw meubilair stofvrij, bovendien worden vingervlekken goed verwijderd. De microvezeldoeken zijn los verkrijgbaar in onze webshop.

De krachtige drukspuiten met een inhoud van 1 of 2 liter zijn goed te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen of in kleine ruimtes. Voor thuisgebruik bieden deze schoonmaakhulpmiddelen voldoende mogelijkheden waaronder vernevelen van onkruidbestrijdingsmiddelen of ongediertebestrijdingsmiddelen. Heeft u last van groene aanslag op terras of bestrating, dan kunt u deze producten ook goed toepassen. Vul de spuit met groene aanslagreiniger en vernevel dit over het terras.

Voor het grote werk hebben we producten met een inhoud vanaf 5 liter. Deze worden ingezet voor het vernevelen van diverse bestrijdingsmiddelen buitenshuis. De Toolland drukspuit heeft een inhoud van 5 liter of 8 liter.

De drukspuit op wielen is één van de krachtige middelen. Deze heeft een tankinhoud van 16 liter en is zeer geschikt voor gebruik op grotere oppervlakte. Deze producten hebben een verbruik van maximaal 0,35 liter per vierkante meter. Daarnaast hebben we ook nog de rugspuit met een inhoud van maar liefst 18 liter en een werkdruk van 3 tot 4 Bar. De lange spuitlans voorkomt dat u langdurig voorovergebogen staat.

Voor uw gereedschap

Handige schoonmaakhulpmiddelen die ervoor zorgen dat al uw gereedschap overzichtelijk is geordend. Het ophangsysteem is een van de middelen dat geschikt is voor meerdere steelklemmen. Het ophangsysteem heeft een breedte van 50 of 90 centimeter en is standaard voorzien van 3 tot 5 steelklemmen. Daarnaast hebben we de losse steelklem die eenvoudig aan het bijbehorende ophangsysteem is te schuiven. Deze is zeer geschikt voor stelen met een doorsnede van 20 tot 30 mm of 30 tot 40 mm, afhankelijk van het model dat u kiest. U verschuift deze klemmen eenvoudig op het systeem, zodat u zelf de benodigde ruimte bepaalt. Deze handige schoonmaakmiddelen zijn onmisbaar wanneer u orde en overzicht wilt houden.

Optimale bescherming met beschermdoppen

U ontkomt niet aan schoonmaken, maar bepaalde hulpmiddelen maken het een stuk eenvoudiger. Beschermdoppen voorkomen krassen en beschadigingen op uw harde vloer, waardoor u deze krassen niet hoeft weg te werken. Dit zijn dan ook schoonmaakhulpmiddelen die onmisbaar zijn voor houten vloeren, maar ook voor tegelvloeren. De beschermingsdoppen zijn geschikt voor tafel- en stoelpoten van verschillende merken. Ze vervangen viltdoppen, viltglijders of viltstickers. Zo hebben we beschermvoetjes voor holle poten in ons assortiment, maar ook beschermvoetjes voor poten met schroefdraad M8 of M10. Daarnaast hebben we beschermdoppen die u eenvoudig bevestigt door middel van een schroef. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hiermee geschikt voor alle tafel- en stoelpoten. Ziet u geen mogelijkheid om te boren, maak dan gebruik van onze beschermvoetjes die voorzien zijn van supersterk dubbelzijdig tape. Hiermee blijft dit altijd goed op zijn plaats.

Hulpmiddelen voor schoonmaken zorgen ervoor dat u niet met extra werk komt te zitten. Of het om bescherming van vloeren gaat, het opbergen van schoonmaakgereedschap of het gebruik maken van bestrijdingsmiddelen, met de juiste hulpmiddelen werkt u een stuk prettiger en eenvoudiger. Alle schoonmaakhulpmiddelen vindt u in het assortiment van Thuisschoonmaken.nl.

Veelgestelde vragen

Waarom bestellen bij Thuisschoonmaken.nl?
Het assortiment van Thuisschoonmaken.nl bestaat uit honderden professionele schoonmaakartikelen die geschikt zijn voor thuisgebruik. We hebben producten van de meest bekende merken in ons assortiment, waardoor u thuis een professioneel schoonmaakresultaat kunt realiseren. Mocht u vragen hebben over de producten uit ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij streven er iedere dag naar om al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Dat is de service die u kan én mag verwachten bij Thuisschoonmaken.nl.

Klanten geven ons een 8.8 op basis van 3379 beoordelingen
Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen voor consumenten hechten wij veel waarde aan onze klanten. U kan dan ook altijd bij ons terecht voor vragen of voor advies op maat. Wij behandelen iedere klant gelijk en dit is ook te zien aan al onze positieve beoordelingen. Op basis van 3379 beoordelingen scoren wij een 8.8 en natuurlijk streven wij ernaar om in de toekomst nog veel meer klanten tevreden te stellen.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?
Op het moment dat u vóór voor 12:00 een bestelling plaatst bij Thuisschoonmaken.nl verzenden wij de producten die u heeft besteld dezelfde dag. U kunt er dan ook van uitgaan dat u de producten binnen maximaal twee werkdagen in huis ontvangt. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 99,- worden tevens gratis verzonden. Heeft u dus snel professionele schoonmaakartikelen nodig voor thuis? Plaats dan jouw bestelling vandaag nog. U betaalt veilig met iDeal via uw eigen bank of via Paypal.

Professionele schoonmaakproducten voor thuis
Bent u op zoek naar professionele schoonmaakproducten die u thuis kunt gebruiken? Dan heeft u meer dan genoeg keuze binnen het assortiment van Thuisschoonmaken.nl. Maak een keuze uit ons assortiment aan voordeelsets, microvezeldoeken, schoonmaakproducten, schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen. Bent u niet tevreden met uw producten? Dan heeft u tot 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat u met onze professionele schoonmaakartikelen kwaliteitsproducten in huis haalt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh