Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Dweilset

Uw vloeren grondig en streeploos schoonmaken doet u het beste met een dweilset uit ons assortiment, bestel daarom online uw dweilset bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • ThuisSchoonmaken Dweilset (2x mop)

  ThuisSchoonmaken Dweilset (2x mop)

  Een uitermate geschikt dweilsysteem voor het dagelijks snel, streeploos en grondig schoonmaken van zowat alle soorten vloeren zonder emmers water te hoeven vullen of moppen uit te wringen! Complete set incl. twee microvezel vlakmoppen en vulfles.

  Een uitermate geschikt dweilsysteem voor het dagelijks snel, streeploos en grond...

  € 56,95

  € 56,95

  • Set Vloeren Dweilen (1x mop)

  Set Vloeren Dweilen (1x mop)

  Het makkelijkste en beste dweilsysteem ooit. Met dit Greenspeed dweilsysteem (set met één mop) hoeft u geen emmers water te vullen of dweilen uit te wringen.

  Het makkelijkste en beste dweilsysteem ooit. Met dit Greenspeed dweilsysteem (se...

  € 74,95

  € 74,95

  • Set Vloeren Dweilen (2x mop)

  Set Vloeren Dweilen (2x mop)

  Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem / dweilset compleet met twee Greenspeed microvezel Twistmoppen en vulfles. Nooit meer moppen uitwringen of emmers water sjouwen!

  Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem / dweilset compleet met twee Greenspeed microv...

  € 84,95

  € 84,95

  • Set Houten Vloeren Dweilen

  Set Houten Vloeren Dweilen

  Dweilsysteem / dweilset van Greenspeed compleet met Greenspeed X-mop voor het schoonmaken van houten vloeren. Toepasbaar op houten vloeren behandeld met: olie, was, wax of lak.

  Dweilsysteem / dweilset van Greenspeed compleet met Greenspeed X-mop voor het sc...

  € 74,95

  € 74,95

  • Set Vloeren en Houten Vloeren Dweilen (2x mop)

  Set Vloeren en Houten Vloeren Dweilen (2x mop)

  Met het Greedspeed dweilsysteem (sprenkler) hoeft u geen emmers water te vullen, dweilen uit te wringen en heeft u geen last van strepen. Ook geschikt voor houten vloeren te reinigen.

  Met het Greedspeed dweilsysteem (sprenkler) hoeft u geen emmers water te vullen,...

  € 84,95

  € 84,95

  • Set Vloeren en Houten Vloeren Dweilen (4x mop)

  Set Vloeren en Houten Vloeren Dweilen (4x mop)

  Het makkelijkste en beste dweilsysteem ooit. Met dit dweilsysteem hoeft u nooit meer emmers water te vullen, dweilen of moppen uit te wringen en heeft u geen last van vuilversmering.

  Het makkelijkste en beste dweilsysteem ooit. Met dit dweilsysteem hoeft u nooit ...

  € 107,50

  € 107,50

  • Set Vloer en Wand Schoonmaken (klein)

  Set Vloer en Wand Schoonmaken (klein)

  Schoonmaakset voor de kleinere woning met harde vloeren. In deze set: een compleet dweilsysteem en een systeem om (tegel)wanden schoon te maken.

  Schoonmaakset voor de kleinere woning met harde vloeren. In deze set: een comple...

  -13% Sale

  124,15 € 107,50

  124,15 € 107,50

  • Greenspeed Sprenkler Click'M Dweilsysteem

  Greenspeed Sprenkler Click'M Dweilsysteem

  Uniek dweilsysteem van Greenspeed. Met een eenvoudig magneetsysteem wordt de Twist Mop aan de Click'M vlakmopplaat bevestigd waardoor de mop snel en gemakkelijk verwisselbaar is.

  Uniek dweilsysteem van Greenspeed. Met een eenvoudig magneetsysteem wordt de Twi...

  -9% Sale

  101,66 € 92,50

  101,66 € 92,50

  • Greenspeed Sprenklersteel incl. vloerplaat

  Greenspeed Sprenklersteel incl. vloerplaat

  De Greenspeed Sprenkler is een aluminium steel met een geïntegreerd waterreservoir. Hierdoor behoren het sjouwen met emmers en het gebruik van wringsystemen tot het verleden.

  De Greenspeed Sprenkler is een aluminium steel met een geïntegreerd waterreserv...

  € 68,05

  € 68,05

  • Set Vloeren Stofwissen

  Set Vloeren Stofwissen

  Greenspeed Stofwisser, compleet met Dustmop en 2-delige telescoopsteel. Gebruik geen wegwerpdoekjes meer maar gebruik de aantrekkingskracht van statisch geladen microvezel.

  Greenspeed Stofwisser, compleet met Dustmop en 2-delige telescoopsteel. Gebruik ...

  -9% Sale

  64,55 € 58,50

  64,55 € 58,50

  • Reflex Mopsysteem

  Reflex Mopsysteem

  Een innovatief mopsysteem waarmee je mopt en stofwist in één handeling. 'Ouderwets' dweilen met de microvezel technologie van nu waarbij je schoonmaakkracht echt tot uiting komt en je vloer tot wel 50% schoner wordt.

  Een innovatief mopsysteem waarmee je mopt en stofwist in één handeling. 'Ouder...

  -19% Sale

  79,95 € 64,95

  79,95 € 64,95

  • Test Reinigingsset

  Test Reinigingsset

  Samengestelde test reinigingsset om te beoordelen of dat verwijdering van een 'vettige' waas op keramische tegels mogelijk is voordat u een complete reinigingsset aanschaft.

  Samengestelde test reinigingsset om te beoordelen of dat verwijdering van een 'v...

  € 18,50

  € 18,50

  • Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem (1x mop)

  Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem (1x mop)

  Gebruiksgemak en topkwaliteit maken het Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem de beste dweilset ooit. Geen emmers water vullen, geen reinigingsmiddelen nodig en toch streeploos schoon.

  Gebruiksgemak en topkwaliteit maken het Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem de bes...

  € 74,95

  € 74,95

Het is belangrijk om de vloer in uw huis regelmatig goed schoon te maken. Hiervoor kunt u verschillende middelen gebruiken en aanschaffen in ons assortiment. Deze schoonmaakmaterialen maken het makkelijk om uw vloer goed schoon te maken. U heeft hierbij de keuze tussen het aanschaffen van losse producten of een dweilset. Als u nog niet veel schoonmaakspullen in huis heeft is een set aan te raden omdat dit alles bevat wat u nodig heeft om uw vloer schoon te makken. U kunt niets vergeten en het is vaak ook nog eens voordeliger als het los aanschaffen van alle producten. Lees meer over het aanschaffen van een set vanuit ons assortiment.

De juiste set aanschaffen

Binnen ons assortiment vindt u diverse opties welke verschillende eigenschappen hebben. Zo bieden wij standaard schoonmaaksets aan die u kunt gebruiken voor uw vloeren en wanden maar wij hebben ook opties speciaal voor houten vloeren. Als u geen zin heeft om te werken met een emmertje met sop dan is een dweilset met sprenkler misschien wel ideaal voor u. De steel hiervan heeft een systeem wat u kunt vullen met water waardoor dit direct op de grond gesprenkeld kan worden. Bekijk wat past bij uw wensen en schaf hierbij de juiste schoonmaakproducten aan. Doordat wij professionele schoonmaakproducten aanbieden krijgt u altijd de nodige kwaliteit om echt een goed resultaat te krijgen en u mag hiervan dan ook verwachten dat de spullen lang meegaan. Een set aanschaffen vanuit ons assortiment is een investering waar u jaren plezier van kunt hebben als u kiest voor de juiste set.

Een microvezel mopsysteem gebruiken

Als u een alles in een dweilset wilt gebruiken waarmee u werkelijk alles kunt dan bent u uiteraard op het juiste adres. Wij hebben een product waarmee u kunt stofwissen, dweilen, schrobben, droogtrekken en wat u ook kunt gebruiken voor muren en plinten. Door de meerdere werkingen van dit product krijgt u een 50% schoner resultaat als anders. Het Reflex mopsysteem maakt dit alles en meer mogelijk. Een groot voordeel aan deze set is dat u hem erg veelzijdig maar ook hygiënisch kunt gebruiken. Als u klaar bent met dweilen is het namelijk niet nodig de mop aan te raken met uw handen. Deze kunt u zonder aan te raken in de was doen en vervolgens wassen op 60 graden. Door de microvezeldoek heeft u hierbij geen schoonmaakmiddelen nodig om een stralend resultaat te krijgen.

Een dweilset online bestellen

Het aanschaffen van een dweilset is in de meeste gevallen erg voordelig en het heeft zeker bij de opties binnen ons assortiment voordelen. De stelen met sprenkler vindt u niet overal waardoor het lastig kan zijn om later hierbij een dweil te vinden die er goed op aansluit. Als u direct een set aanschaft dat hoeft u niet opnieuw te bestellen omdat u in een keer alles voordelig in huis heeft gehaald. Wanneer u bij ons een set besteld met eventueel was schoonmaakmiddelen en meer zorgen wij er uiteraard voor dat u dit zo snel mogelijk in huis heeft. Besteld u voor 15:30 uur, dan geven wij uw bestelling indien voorradig dezelfde dag af bij PostNL. Bestel uw professionele schoonmaakartikelen met al het advies wat u nodig heeft bij ThuisSchoonmaken.nl

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9 / 10 - 2112 Reviews @ KiyOh