Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Betaalmethoden

Bij ThuisSchoonmaken.nl kunt u uw bestelling met de volgende methoden veilig betalen:

iDEAL:

U betaalt veilig online via uw eigen bank net zoals bij internetbankieren.
Klik hier voor meer informatie omtrent iDEAL.

PayPal:

U betaalt veilig online met uw creditcard of PayPal rekening via het PayPal systeem.
Klik hier voor meer informatie omtrent PayPal.

Achteraf betalen met Riverty (voorheen Afterpay):

Het is mogelijk om bij ons achteraf te betalen. Achteraf betalen bij ThuisSchoonmaken.nl verloopt via Riverty. Wanneer u hebt gekozen voor deze optie ontvangt u enkele werkdagen na ontvangst van uw bestelling een betaaloverzicht van Riverty per e-mail. Na ontvangst van uw betaaloverzicht heeft u 14 dagen om te betalen.

Riverty voert voor ThuisSchoonmaken.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Met de Riverty App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. Riverty houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevens controle uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in hun privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. 

Het achteraf betaalproces en uw betaalplicht ligt bij Riverty. Om deze reden raden wij u aan om bij problemen of vragen contact op te nemen met de klantenservice van Riverty via telefoonnummer 020-7230270 of hun website www.riverty.nl te bezoeken.

Betalen vanuit België of Duitsland:

Voor klanten vanuit België en Duitsland is er de mogelijkheid om via Bancontact of PayPal te betalen.

Vooraf overmaken per bankoverschrijving

Indien u uw bestelling voltooid met deze betaalmethode treft u in de bevestigingsemail de factuur voor uw eigen administratie aan met het totaal te betalen bedrag. Na ontvangst van uw betaling op onderstaand bankrekeningnummer gaan we zo spoedig mogelijk over tot verzending.

Rabobank Oss Bernheze: NL16RABO0157527379
BIC: RABONL2U

KvK nummer: 52057488
BTW nummer: NL850282056B01

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh