Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Dweil

Een dweil maakt het schoonmaken van uw vloeren erg makkelijk en met de juiste optie krijgt u een streeploos resultaat. Bestel uw dweil bij ThuisSchoonmaken.nl.

Filters

  • Greenspeed Microvezeldweil met gat

  Greenspeed Microvezeldweil met gat

  Microvezeldweil van Greenspeed (53x70cm) voorzien van handig steelgat. Ideaal om lichtvochtig in combinatie met een vloertrekker je vloer te reinigen of te drogen.

  Microvezeldweil van Greenspeed (53x70cm) voorzien van handig steelgat. Ideaal om...

  € 13,31

  € 13,31

  • Reflex Ultra Microvezel Mopdoek met wafelstructuur

  Reflex Ultra Microvezel Mopdoek met wafelstructuur

  Ultra microvezel (=fijnmaziger dan gewone microvezel wat leidt tot een grotere vuilopname) mopdoek voorzien van wafelstructuur bedoelt voor het Reflex Mopsysteem. Afm. 55 x 23 cm.

  Ultra microvezel (=fijnmaziger dan gewone microvezel wat leidt tot een grotere v...

  € 6,95

  € 6,95

  • ThuisSchoonmaken Microvezelmop / dweil

  ThuisSchoonmaken Microvezelmop / dweil

  ThuisSchoonmaken microvezelmop / dweil ten behoeve van het dweilsysteem. Geschikt voor het dweilen van alle harde vloeren.

  ThuisSchoonmaken microvezelmop / dweil ten behoeve van het dweilsysteem. Geschik...

  -18% Sale

  7,95 € 6,50

  7,95 € 6,50

  • Greenspeed TwistMop

  Greenspeed TwistMop

  De Greenspeed TwistMop is geschikt voor alle harde vloeren. Door de lengte van de pool is de mop ook goed toepasbaar op vloeren met reliëf. Bijv. ongelijke (natuur)stenen vloeren.

  De Greenspeed TwistMop is geschikt voor alle harde vloeren. Door de lengte van d...

  € 13,09

  € 13,09

  • Greenspeed ScrubMop

  Greenspeed ScrubMop

  De Greenspeed ScrubMop is qua samenstelling afgeleid van de TwistMop. De ScrubMop is voorzien van (verharde) blauwe polyester stroken voor een schrobbende werking. Dit is handig voor harde vloeroppervlakken en harde wanden.

  De Greenspeed ScrubMop is qua samenstelling afgeleid van de TwistMop. De ScrubM...

  € 14,14

  € 14,14

  • Greenspeed X-Mop

  Greenspeed X-Mop

  De X-Mop van Greenspeed is geschikt voor het reinigen van houten vloeren. Door de unieke samenstelling reinigt hij grondig zonder de beschermlaag (olie, lak, wax of was) van uw houtenvloer vloer aan te tasten.

  De X-Mop van Greenspeed is geschikt voor het reinigen van houten vloeren. Door d...

  € 11,70

  € 11,70

  • Wecoline Microvezel Vlakmop

  Wecoline Microvezel Vlakmop

  Deze microvezel vlakmop is bedoelt voor het reinigen en drogen van wanden, deuren, vloeren en alle andere harde oppervlaktes. De mop bestaat uit een laag hoogwaardige microvezel met daaronder een laag voor de opname van water en vuil.

  Deze microvezel vlakmop is bedoelt voor het reinigen en drogen van wanden, deur...

  € 9,35

  € 9,35

  • Greenspeed MultiMop

  Greenspeed MultiMop

  De Greenspeed MultiMop is zeer geschikt voor het droog en licht vochtig reinigen van bijna alle kleine tot middelgrote harde vloeroppervlakken, zoals in sanitaire ruimten.

  De Greenspeed MultiMop is zeer geschikt voor het droog en licht vochtig reinigen...

  € 8,45

  € 8,45

  • Greenspeed GlasMop

  Greenspeed GlasMop

  De Greenspeed GlasMop is bedoelt om grotere glas- en spiegeloppervlakken te reinigen. Het glasdoekmateriaal van de mop verwijdert moeiteloos vingerafdrukken en vetaanslag.

  De Greenspeed GlasMop is bedoelt om grotere glas- en spiegeloppervlakken te rein...

  € 8,31

  € 8,31

  • Greenspeed DustMop

  Greenspeed DustMop

  De Greenspeed DustMop is ontwikkeld voor het effectief stofwissen van harde vloeren. Door de hoge pool is de DustMop ook geschikt voor vloeren met reliëf. Bijv. plavuizen.

  De Greenspeed DustMop is ontwikkeld voor het effectief stofwissen van harde vloe...

  € 16,46

  € 16,46

  • Greenspeed DiamondMop

  Greenspeed DiamondMop

  Met de Greenspeed DiamondMop reinigt u vloeren met een sterkere vervuiling. Door het verhard polyester, reinigt u krachtig sterk vervuilde oppervlakken zonder beschadigingen.

  Met de Greenspeed DiamondMop reinigt u vloeren met een sterkere vervuiling. Door...

  € 16,10

  € 16,10

  • Greenspeed General Purpose Mop

  Greenspeed General Purpose Mop

  De Greenspeed GP-mop is geschikt voor alle soorten siergrindvloeren, of vloeren met een slechte conservering. De mop geeft weinig frictie en heeft een goede vuilopname.

  De Greenspeed GP-mop is geschikt voor alle soorten siergrindvloeren, of vloeren ...

  € 13,02

  € 13,02

  • Greenspeed Click'M Twistmop - 49 cm

  Greenspeed Click'M Twistmop - 49 cm

  De Greenspeed Click'M TwistMop is geschikt voor alle harde vloeren. Door de lengte van de pool is de mop ook goed toepasbaar op vloeren met reliëf. Let op: bedoelt voor het Click'M systeem.

  De Greenspeed Click'M TwistMop is geschikt voor alle harde vloeren. Door de leng...

  € 18,95

  € 18,95

  • Greenspeed Click'M Allround Mop - 49 cm

  Greenspeed Click'M Allround Mop - 49 cm

  De Greenspeed Click'M Allround Mop is bedoelt voor het stofwissen en klamvochtig reinigen van harde vloeren in ruimte met hoge hygiënische eisen. Let op: bedoelt voor het Click'M systeem.

  De Greenspeed Click'M Allround Mop is bedoelt voor het stofwissen en klamvochtig...

  -11% Sale

  22,46 € 19,95

  22,46 € 19,95

  • Greenspeed Trio Tec Diamond Mop

  Greenspeed Trio Tec Diamond Mop

  De Greenspeed Trio Tec Diamond mop is een geheel nieuwe benadering in vloerreiniging en is speciaal ontwikkeld om hardnekkig vervuilde vloeren te reinigen.

  De Greenspeed Trio Tec Diamond mop is een geheel nieuwe benadering in vloerreini...

  € 28,24

  € 28,24

Voor het schoonmaken van de vloer kunt u diverse schoonmaakmaterialen gebruiken die hiervoor werken. Gebruik maken van een dweil is erg makkelijk en maakt het schoonmaken van de vloeren in uw huis een makkelijke klus. Afhankelijk van uw wensen heeft u de keuze uit verschillende opties die uiteraard wel allemaal geschikt zijn voor professioneel gebruik. Lees verder om meer te weten te komen over ons assortiment en bestel vervolgens een product die past bij uw vloer en set.

Ervaar het gemak

De vloer grondig reinigen is belangrijk en moet regelmatig gebeuren. Voorheen werd dit gedaan met een borstel en doeken direct op de grond. Dit is niet goed voor uw rug, knieën en andere delen van uw lichaam. Toen er gebruik gemaakt kon worden van een dweil was dit dan ook een hele vooruitgang. U kunt hiermee namelijk erg eenvoudig de meeste soorten vloeren dweilen zonder dat het uw lichaam veel belast. Uiteraard heeft u hierbij nog de stok met bevestigingsdeel nodig en schoonmaakproducten die geschikt zijn voor uw vloer. Met het grootste gemak verwijdert u licht vuil van uw vloer maar ook wat hardnekkiger vuil kunt u hiermee schoonmaken.

Kiezen voor microvezels

In steeds meer huishoudens wordt gebruik gemaakt van een microvezeldoek. Dit is vanwege de geweldige eigenschappen van dit materiaal waardoor u niet eens meer middelen nodig heeft. Het materiaal schuurt op een zachte manier vuil van het oppervlak af wat vastgehouden wordt in microscopische openingen in de stof. Deze geweldige kwaliteiten zijn ook verkrijgbaar in een dweil. Hiermee heeft u geen dure of chemische middelen nodig maar u krijgt er wel altijd een streeploos schoon resultaat mee. Een mop van microvezels is makkelijk in gebruik, gaat lang mee, geeft een mooi resultaat en is ook nog eens goed voor het milieu.

Het juiste product aanschaffen

Binnen ons assortiment zijn er verschillende opties verkrijgbaar welke in principe allemaal dezelfde functie hebben. Toch is het geen goed idee om zomaar een product aan te klikken en ervan uitgaan dat deze zal passen. Als u al eens een set heeft aangeschaft waarbij u een vervangend product nodig heeft dan is het belangrijk om te kijken naar de manier van bevestiging. Als u een nieuwe schoonmaakset gaat aanschaffen kunt u eerst een dweil uitkiezen die voldoet aan uw wensen en dan daarbij de passende steel uitkiezen. Het is belangrijk om te zorgen dat de manier van aansluiten bij elkaar past.

Het gemak van 3-in-1

Een dweil die alles kan vindt u niet snel, meestal hebben ze slechts één oppervlak met goede eigenschappen. Toch hebben wij in ons assortiment een optie die 3 verschillende werkingen heeft en dat in één product. De ene kant van het product schrobt en poetst schoon en de andere kant is geschikt voor na poetsen waardoor u een streeploos resultaat krijgt. De werking hiervan is ideaal omdat u dus niet meerdere producten hoeft aan te schaffen.

Bestel dit product bij ThuisSchoonmaken.nl

Gebruik maken van een dweil biedt veel voordelen. Het maakt het schoonmaken van vloeren erg eenvoudig en zorgt dat het een snel geklaard klusje wordt. Let bij het bestellen goed op of de verschillende producten bij elkaar passen zodat u deze ook werkelijk kunt gaan gebruiken wanneer u de bestelling ontvangt. Als u bij ons besteld voor 15:30 uur kunt u de bestelling vaak de volgende dag al thuis verwachten. Voor het grootste gemak bestelt u professionele schoonmaakproducten online bij ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9,1 / 10 - 2187 Reviews @ KiyOh