• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reinigingsmiddelen (54)

Toepassing
Vervuiling
Sop Streeploos | Glas- & Interieurspray
€5,95
Tana Interieur en vloerreiniger - Tanet Orange
€5,95
Sop InterieurReiniger ECO
€16,95
Tana Sanitairreiniger Sanet Zitrotan
€4,95
Sop SanitairReiniger ECO+
€16,95
Sop VloerReiniger ECO
€16,95
Sop VloerFris Vloerreiniger
€9,95
Sop SanitairOntkalker
€5,50
Tana Manudish Original (fles à 1 liter)
€3,95
Tana Grease Perfect - Keukenontvetter en reiniger
€8,00
Sop SuperReiniger (ontvetter)
€8,26
Allesreiniger - Wilnelco Superreiniger
€19,95
Sop Oven- & Grillreiniger
€9,95
Ontkalker - Inhibitor Sanitair
€5,75
Tana Sanet BR 75 | Toiletontkalker
€7,50
voordeelset
 Tana Sanet BR 75 | Toiletontkalker voordeelpakket
Tana Sanet BR 75 | Toiletontkalker voordeelpakket
€21,00
Sop Vloeibare Ontstopper
€8,95
Sop VochtplekReiniger
€9,95
Sale
 HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
HMK / Moeller Stone Care P24 / P324 Edelzeep - Vloerzeep
€14,50 €12,95
HMK / Moeller Stone Care P323 Slijtvaste zijdeglans
€19,95
HMK / Moeller Stone Care P330 Cotto- en Klinkerolie
€17,50
HMK / Moeller Stone Care R57 / R157 Intensieve Tegelreiniger
€17,95
HMK / Moeller Stone Care R55 / R155 Grondreiniger zuurvrij
€16,95
Toon 1 - 24 van 54

Reinigingsmiddelen

Met professionele reinigingsmiddelen maakt u uw woning stralend schoon. Wekelijks wordt er zeker 10 uur besteed aan het schoonmaken van woonkamer, keuken, sanitair en andere ruimtes in huis. We hebben diverse reinigingsmiddelen in ons assortiment die niet alleen gebruikt worden binnen de professionele schoonmaak, maar ook zeer geschikt zijn voor thuisgebruik. Thuisschoonmaken.nl maakt professionele reinigingsmiddelen voor iedereen toegankelijk. Van glas- en interieurspray tot vloerreiniger en van keukenontvetter tot toiletontkalker, u vindt het allemaal in het uitgebreide assortiment van Thuisschoonmaken.nl.

Reinigingsmiddelen voor sanitair

De badkamer en de toilet hebben vaak meer aandacht nodig dan andere ruimtes in huis. Het gemiddelde huishouden maakt deze één tot twee keer per week schoon. Indien u een groot gezin heeft of regelmatig bezoek ontvangt, zult u merken dat het sanitair sneller vies wordt. Hygiëne is uitermate belangrijk in sanitaire ruimtes. Met onze reinigingsmiddelen maakt u deze ruimtes glanzend schoon. Zo hebben we de sanitair reiniger van het merk Green Care in ons assortiment. Deze reinigingsmiddelen verwijderen zeepresten, kalkaanslag en hardnekkig vuil in badkamer en toilet. Bovendien verspreidt het een frisse geur, waardoor het sanitair weer heerlijk fris ruikt. De reinigingsmiddelen laten geen strepen of vlekken achter en zijn toepasbaar voor de douche, het bad, wastafel en toilet.

Zoekt u nog meer reinigingsmiddelen voor sanitair? Onze sanitair reiniger Eco plus is zeer geschikt voor dagelijks gebruik in badkamer of toilet. Het verwijdert huidvetten en is kalkbindend, waardoor de opbouw van nieuwe vervuiling wordt tegengehouden. Deze reinigingsmiddelen zijn geschikt voor elk waterbestendig oppervlak zonder dat het schade toebrengt. Ook dit reinigingsmiddel verspreidt een heerlijk frisse geur.

Gebruik de toiletontkalker of sanitair ontkalker om kalkvlekken of urinekristallen te verwijderen van douche, badkamer en toilet. Deze reinigingsmiddelen zijn verkrijgbaar met schuine hals, speciaal voor het toilet, of rechte hals voor algemeen gebruik. De vloeibare ontstopper werkt effectief bij verstopte afvoeren, gootstenen en toiletten. Dit middel werkt op basis van geconcentreerd zwavelzuur en mag niet in contact komen met broze materialen.

Reinigingsmiddelen voor het interieur

Uw interieur streeploos schoon met een van onze reinigingsmiddelen. De interieur- en vloerreiniger is zeer geschikt voor al het grote schoonmaakwerk. Het maakt zowel uw meubilair als vloer stralend schoon en fris. Daarnaast hebben we nog de intensieve tegelreiniger, speciaal voor vettige lagen of vuil op tegels. Gebruik deze reinigingsmiddelen dan ook bij zeer sterke vervuiling. Met onze krachtige ontvetter verwijdert u vuil van sterk vervuilde oppervlakken in de keuken, bijkeuken, garage en buiten. U ziet, bij Thuisschoonmaken.nl vindt u de meest krachtige reinigingsmiddelen.

Reinigingsmiddelen voor de vloer

Heeft u een vloer van natuursteen, graniet of marmer, maak dan gebruik van de speciale reinigingsmiddelen. Deze producten zijn zuurvrij en verwijderen zelfs hardnekkig vuil. U heeft de keuze uit tegel- en sanitairreiniger, grondreiniger of intensieve tegelreiniger. Daarnaast hebben we nog zijdeglans en olie voor verschillende tegelvloeren. We hebben de beste reinigingsproducten voor vloerreiniging in ons assortiment opgenomen.

Overige reinigingsmiddelen

We hebben nog veel meer reinigingsmiddelen in ons assortiment. Maak ramen en glazen oppervlakken streeploos schoon met de glas- en interieurspray. Deze is ook geschikt voor het reinigen van RVS werkbladen, kookplaten, tafels en andere glanzende oppervlakken. Deze reinigingsmiddelen verwijderen niet alleen vingervlekken maar ook viltstift, resten van plakband en stof.

Heeft u last van vochtplekken en schimmelaanslag in vochtige ruimtes, gebruik dan de vochtplekken reiniger. Deze effectieve reinigingsmiddelen verwijderen snel vochtplekken en schimmelaanslag van kitranden, vloeren, tegelwanden en voegen. Deze vervelende aanslag komt u vaak tegen in de badkamer, met name rondom de douche en het bad. Schimmel in huis is slecht voor de gezondheid, maak daarom regelmatig gebruik van deze reinigingsmiddelen. U mag deze niet mengen met anderen reinigingsmiddelen of gebruiken op verf en metalen.

Voor het dagelijkse schoonmaakwerk, een kleine klus of grote schoonmaakbeurt, we hebben altijd een groot assortiment reinigingsmiddelen voor thuisgebruik en semi professioneel gebruik.