Terug

 • Professionele schoonmaakartikelen
 • Gratis verzending vanaf € 75,-
 • 14 dagen retourrecht

Schoonmaakset tegels

U maakt tegels en glas streeploos schoon met onze hulpmiddelen en schoonmaakmiddelen. Van schoonmaakset tot telescoopsteel met vlakmopplaat: hoge kwaliteit.

Filters

  • Set Tegels Schoonmaken

  Set Tegels Schoonmaken

  Greenspeed tegelwand reinigingsset. Compleet met 2x Greenspeed MultiMop, 2-delige uitschuifbare telescoopsteel en sprayflacon. Met deze set heeft u géén huishoudtrap meer nodig.

  Greenspeed tegelwand reinigingsset. Compleet met 2x Greenspeed MultiMop, 2-delig...

  € 67,50

  € 67,50

  • Set Tegels en Glas Schoonmaken

  Set Tegels en Glas Schoonmaken

  Greenspeed set voor tegels en glas te reinigen, compleet met 2-delige telescoopsteel, tweemaal Greenspeed MultiMop en tweemaal Glasmop inclusief handige sprayflacon.

  Greenspeed set voor tegels en glas te reinigen, compleet met 2-delige telescoops...

  -10% Sale

  86,45 € 77,50

  86,45 € 77,50

  • Set Tegels en Glas Schoonmaken Pro

  Set Tegels en Glas Schoonmaken Pro

  Greenspeed tegel- en glasreinigingsset inclusief Unger raamwisser, inzetter en sponzen. Reinig tegelwanden, glaspartijen en ramen in een handomdraai zonder strepen achter te laten.

  Greenspeed tegel- en glasreinigingsset inclusief Unger raamwisser, inzetter en s...

  € 114,95

  € 114,95

  • Set Ramen Wassen

  Set Ramen Wassen

  Complete set om uw ramen te wassen. Voorzien van Unger raamwisser en inwasser om ramen te wassen als een professional zonder strepen achter te laten. Toch nog lekstrepen? Neem ze eenvoudig op met de extra grote toegevoegde microvezeldroogdoek.

  Complete set om uw ramen te wassen. Voorzien van Unger raamwisser en inwasser om...

  -11% Sale

  50,28 € 44,95

  50,28 € 44,95

Het schoonmaken van tegels en glazen oppervlakken is niet altijd een eenvoudige klus. Strepen die achterblijven ontsieren het schoonmaakwerk. Tegels en glas schoonmaken doet u dan ook met de beste schoonmaakhulpmiddelen. Bij ThuisSchoonmaken.nl vindt u professionele hulpmiddelen speciaal voor thuisgebruik. Grote merken als Greenspeed helpen u bij het dagelijkse schoonmaakwerk. We hebben alleen de beste producten voor u geselecteerd. Deze hebben we samengesteld tot een aantal handige sets. Zo is er de ‘set tegels schoonmaken’ of de ‘set ramen wassen’. Kies voor de beste kwaliteit, dat hebben wij ook gedaan.

Set om tegels schoon te maken

Wat is er bij het schoonmaken van tegels gemakkelijker dan een complete schoonmaakset? Met de ‘set tegels schoonmaken’ haalt u alles in huis wat u nodig heeft. De Greenspeed tegelwand reinigingsset is van een uitstekende kwaliteit. In deze set vindt u een tweedelige uitschuifbare telescoopsteel, een vlakmopplaat en maar liefst twee Greenspeed multimoppen. Met de bijgeleverde sprayflacon is het schoonmaken een snelle klus. Met deze set bereikt u alle hoeken. Bovendien heeft u geen huishoudtrapje meer nodig. Zo werkt u snel en efficiënt.

Tegels schoonmaken is met deze set zeer eenvoudig. U klikt de vlakmopplaat aan de telescoopsteel. Op de vlakmopplaat plaatst u een schone en droge multimop. Met behulp van de sprayflacon bevochtigt u de mop. Dankzij een lichte bevochtiging laat u geen strepen achter.Het schoonmaken van tegels is niet alleen een eenvoudige maar ook een leuke klus met onze complete set.

Complete set tegels en glas schoonmaken

Ook voor het glas schoonmaken hebben we een handige schoonmaakset. De ‘set tegels en glas schoonmaken’ is geschikt voor glazen oppervlakken, tegelwanden en gladde wanden. Dankzij de uitschuifbare telescoopsteel bereikt u een hoogte tot ongeveer 2,5 meter. Hierdoor hoeft u nooit meer gevaarlijk te balanceren op onstabiele keukentrapjes. Gebruik deze set voor klussen als tegels schoonmaken, glas schoonmaken maar ook deuren binnenshuis en buitenshuis. Daarnaast is deze set goed in te zetten bij het schoonmaken van plafonds. Denk hierbij aan een carport of dakoverstek.

Glas schoonmaken doet u door de mop op de juiste manier te bevochtigen. Het is belangrijk dat u deze niet te vochtig maakt. Alleen zo krijgt u een streeploos resultaat. Om het vocht goed te doseren maakt u gebruik van de bijgeleverde sprayflacon. De ‘set tegelwand en glas schoonmaken’ is voorzien van telescoopsteel, vlakmopplaat, tweemaal Greenspeed multimop en tweemaal glasmop. Gebruik bij het glas schoonmaken altijd de speciale glasmop. U zult zien dat de ramen stralend schoon worden. Uw omgeving zal zich verbazen over het snelle resultaat. Dit is dan ook de reden dat deze producten binnen de professionele schoonmaak worden gebruikt.

Uitgebreide schoonmaakset voor het grote werk

Moet u dagelijks glas of tegels schoonmaken? Maak dan gebruik van de uitgebreide ‘set tegelwand en glas schoonmaken’. Hierbij hebben we de merken Greenspeed en Unger gecombineerd. Dit zijn twee merken die bekend staan om hun professionele kwaliteit. In de set vindt u een tweedelige telescoopsteel met een lengte van maximaal 1,85 meter. Hiermee bereikt u hoogtes tot ongeveer 2,5 meter. Daarnaast vindt u in deze set twee keer de Greenspeed mop en twee keer de Greenspeed glasmop. Tegels of glas schoonmaken, deze set biedt alles wat u nodig heeft. Met behulp van de Unger raamtrekker, inwasser en glazenwasserssponzen is de schoonmaakklus snel geklaard. Maak gebruik van de bijgeleverde Tana Manuel dishwash en sprayflacon. Voor licht bevuilde oppervlakken vult u de sprayflacon alleen met water. De multimop of glasmop is krachtig genoeg om glazen oppervlakken en tegelwanden schoon te maken.

Glas schoonmaken met de set ramen wassen

Een complete set inclusief afwasmiddel, dat geeft het beste resultaat bij glazen schoonmaken. In deze set vindt u een Unger raamtrekker, voorzien van zacht rubber dat verwisselbaar is. De inwasser met inwasvacht is onmisbaar bij het glas schoonmaken. Verder bevat deze set 2 glazenwasserssponzen en een microvezeldroogdoek. Een fles Tana Green Care Manuel Original is uw hulp bij het grote schoonmaakwerk. Hiermee maakt u sterk vervuilde ramen streeploos schoon. Het verwijdert vet, druppels en vingerafdrukken van ramen, glazen meubels of spiegels. Al deze producten vindt u bij ThuisSchoonmaken.nl.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9,1 / 10 - 2187 Reviews @ KiyOh