Update cookies preferences

Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 99,-
  • Meer tijd voor jezelf

Groene aanslag pioniers

Groene aanslag pioniers
Johannes Metternich, opa van de huidige eigenaren van ThuisSchoonmaken.nl, was een echte pionier op het gebied van groene aanslag reiniging. In de jaren 70 kwam hij er toevallig achter dat het desinfectiemiddel wat hij had ontwikkeld voor de voedingsmiddelenindustrie genaamd Sanosept ook heel goed werkte op groene aanslag. Na veel testen en perfectioneren kreeg hij in de jaren 80 één van de eerste wettelijke toelatingen van de Nederlandse overheid, inclusief groene aanslag reiniging!Sanosept Profi redelijk onbekend t.o.v. Biomos
Een echte pionier dus en Sanosept Profi bestaat nog steeds, weliswaar in een modern jasje en dus met de toevoeging Profi. Helaas is Sanosept Profi nog steeds relatief onbekend ten opzichte van andere groene aanslagreinigers zoals Biomos, hoe komt dat? Dat heeft eigenlijk alles te maken met het label. Sanosept Profi werd namelijk vooral als private label verkocht aan professionals, grote kans dat je dus wel met Sanosept Profi hebt gewerkt maar dan onder een andere naam.Wat zijn de gelijkenissen met Biomos?
Er zijn veel gelijkenissen tussen Sanosept Profi en Biomos en dat is niet zo vreemd want de basis die opa Metternich heeft bedacht is nog steeds hetzelfde. De actieve stof, destijds hypermodern, is bij beide producten 100 gram per liter Didecylmethylchloride. De lage dosering (25 ml per liter water) is ook hetzelfde, net als de inwerktijd. Dankzij slim produceren is de prijs van Sanosept Profi wel ietsjes lager, mooi meegenomen dus!

Verschil maken met duurzaam pionieren
Dat de familie is blijven pionieren zie je wel terug in Sanosept Profi. Zo worden er geen onnodige kleurstoffen gebruikt in recept + verpakking en is het productieproces volledig energieneutraal en met aantoonbaar minder CO2 uitstoot. De kunststofflessen worden binnenkort (deels) van gerecycled kunststof gemaakt en kunnen volledig gerecycled worden door dezelfde fabriek.

Bestel jouw groene aanslag reiniger hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 8.9 / 10 - 3379 Reviews @ KiyOh