Terug

  • Professionele schoonmaakartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 14 dagen retourrecht

Verzenden & Retourneren

Wanneer wij uw bestelling en betaling voor 15:30 uur hebben ontvangen worden de artikelen (mits op voorraad en alleen op werkdagen) nog diezelfde dag verzonden. Voor onze verzending hebben wij een samenwerkingsverband met PostNL. Bij iedere bestelling krijgt u van ons een track en trace code om uw bestelling online te volgen.


Soms kan de levering van uw bestelling toch nog iets langer duren, 95% van onze artikelen is direct leverbaar maar voor sommige artikelen duurt het iets langer, dit staat dan altijd aangegeven bij het product. Bestelt u artikelen zoals bijvoorbeeld een machine en we hebben deze niet voorradig? Dan kan het zijn dat deze direct geleverd word door de fabrikant.

Verzendkosten:

Nederland 4,95  
België 5,95  
Duitsland 7,95  

 

 


Bedraagt uw bestelling meer dan € 75,-? Dan hanteren wij geen verzendkosten. Voor zendingen naar België geld dat vanaf een bedrag van € 99,- en voor Duitsland geld dat vanaf een bedrag van: € 150,-.

 

Verzenden en Retourneren
Retourneren:

U heeft gedurende 14 dagen na ontvangst van het product het recht het product te retourneren. U dient een retournering op grond van het Herroepingsrecht altijd aan ons te melden via email op [email protected].

Voorafgaand aan de retourzending;
dienen wij van u een e-mail te ontvangen met daarin het volgende vermeld;

  1. Het product wat u wilt retourneren
  2. Het aantal daarvan 
  3. De reden van retourzending

Daarnaast dienen wij uw rekeningnummer te ontvangen waarop het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten terug gestort kan worden. Dit moet hetzelfde rekeningnummer zijn als waarmee u de aankoop heeft gedaan. Vergeet ook niet het betreffende order / factuurnummer te vermelden.

Vervolgens krijgt u van ons binnen 24 uur antwoord en kunt u vervolgens de goederen retourneren. Het product dient dan wel in een z'n oorspronkelijk mogelijke staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd te worden. Retouren die niet vooraf bij ons gemeld zijn worden niet in behandeling genomen!

De verplichting is het bedrag (inclusief de verzendkosten) welke betaald is binnen 14 dagen aan u terug te betalen. Normaal gesproken zal het bedrag binnen 76 uur na ontvangst van de goederen worden terug gestort. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Retouradres:
ThuisSchoonmaken.nl
Rijksweg 67
5391 LJ  NULAND

Maakt u liever gebruik van een retourformulier? Dan kunt u deze hier downloaden. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ThuisSchoonmaken.nl 9 / 10 - 3177 Reviews @ KiyOh