• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schoonmaakmachines

Schoonmaakmachines zijn uw krachtige hulp in de huishouding. Hiermee maakt u probleemloos vloeren, wanden, kozijnen en andere oppervlakken schoon. Schoonmaakmachines zoals ze gebruikt worden in de professionele schoonmaak, maar nu ook voor de consument beschikbaar: Thuisschoonmaken.nl vindt het belangrijk dat ook de woning grondig gereinigd kan worden op een manier zoals professionals dit doen. Daarom stellen we de beste schoonmaakmachines voor u beschikbaar. Bekijk ons complete aanbod en ontdek hoe eenvoudig schoonmaken kan zijn.

Professionele schoonmaakmachines voor thuisgebruik

Huishoudelijke taken nemen wekelijks veel tijd in beslag. Hierin maken we een onderscheid tussen het fijne en het grote schoonmaakwerk. Schoonmaakmachines helpen u bij alle grote huishoudelijke klussen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Onze schoonmaakmachines worden zowel bij professionals als in huishoudens gebruikt. Heeft u een bedrijf of kantoor aan huis, dan zijn onze schoonmaakmachines overal inzetbaar. We hebben verschillende modellen in ons assortiment, die allemaal weer een ander doel hebben. We vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt, daarom zetten we onze beste schoonmaakmachines voor u op een rij.

Schoonmaakmachines voor gebruik buitenshuis

Voor het schoonmaken van het terras, bestrating, de gevel of kozijnen maakt u gebruik van een van onze krachtige schoonmaakmachines. De hogedrukreinigers van het merk Eurom Force zijn van een uitstekende kwaliteit en vergelijkbaar met het merk Karcher. Deze schoonmaakmachines zijn in te zetten voor diverse reinigingstaken. Het schoonmaken van bestrating is een zware klus die u met gemak overlaat aan de hogedrukreiniger. Gebruik een roterend opzetstuk om groene aanslag van tegels of muren te verwijderen. Om dit extra kracht bij te zetten vindt u groene aanslagreiniger in ons assortiment. Voor deze zware klus kiest u uit één van onze schoonmaakmachines van 160 of 170 bar. Met deze schoonmaakmachines maakt u niet alleen bestrating schoon maar vrijwel alles buitenshuis, én grote klussen binnenshuis.

Voor het schoonmaken van de auto, caravan of ander voertuig maakt u gebruik van één van onze schoonmaakmachines van 100 bar of 140 bar. Hierbij ligt de druk iets lager, waardoor er niet snel krassen ontstaan op autolak. Houd altijd een gepaste afstand van minimaal 30 centimeter aan. Deze schoonmaakmachines zijn ook zeer geschikt voor het reinigen van tuinmeubilair, fietsen of barbecues. Ook maakt u hier op eenvoudige wijze een tegelvloer of wand binnenshuis mee schoon. Let er wel op dat deze goed bestand is tegen hogedrukreiniging.

Schoonmaakmachines voor vloeren binnenshuis

Uw harde of zachte vloer maakt u eenvoudig en snel schoon met één van onze schoonmaakmachines. Zo hebben we diverse stofzuigers in ons assortiment, geschikt voor vloerbedekking, houten vloer of tegelvloeren. Met de combi zuigmond schakelt u snel tussen harde en zachte vloer. De krachtige stofzuiger verwijdert moeiteloos al het stof en vuil van iedere ondergrond. Het lange netsnoer van 10 tot 15 meter biedt u voldoende bewegingsvrijheid, zodat u overal bij kunt. Uiteraard worden al onze stofzuigers geleverd met handige hulpstukken. Losse stofzuigerzakken zijn verkrijgbaar bij Thuisschoonmaken.nl.

De handveegmachine is een van de handigste schoonmaakmachines voor semi professioneel gebruik. Hij is zeer wendbaar en kan door iedereen bediend worden. Deze handveegmachine werkt zonder stroom, waardoor deze overal toepasbaar is. De vuilopvangbak heeft een inhoud van 32 liter, waarmee u grote oppervlakken in één keer schoonmaakt.

Schoonmaakmachines nat en droog vuil

Wisselt u vaak tussen het opzuigen van droog vuil en vloeistoffen, dan hebben wij voor u de ideale schoonmaakmachines. Onze stof-waterzuigers zuigen al het droog vuil, maar ook vloeibare stoffen. Deze is zeer geschikt voor het opzuigen van het grovere vuil waaronder bouwvuil, stof en zaagsel. Daarnaast zijn deze schoonmaakmachines zeer geschikt voor het opzuigen van verschillende soorten vloeistoffen. Om hiervan gebruik te maken verwijdert u het filter dat voorkomt dat er stof in de motor terecht komt. Deze schoonmaakmachines zijn voorzien van vlotter, waardoor er geen overstroming ontstaat. Zo weet u precies wanneer de tank geleegd moet worden.

We hebben de beste schoonmaakmachines voor thuisgebruik voor u geselecteerd. Deze vindt u allemaal in het assortiment van Thuisschoonmaken.nl.